רציתי לעדכן

מישהי177

New member
לא הייתי מגדירה "הסתדרו"

הייתי אומרת שזה בשלבי התפתחות להסתדר והלוואי שזה יקרה בקרוב..

מישהי177

New member
תודה רבה רבה גם לך על העידוד

טוב שיש כאן אנשים שמפרגנים. כיף לשמוע.

מישהי177

New member
רציתי לעדכן

שבהמשך לשרשור הקודם, החג דווקא למזלי עובר סבבה.
עשיתי המון מאמצים כדי שאני לא אתקע בבית כל החג וזה השתלם. אני מיום שלישי עד עכשיו דווקא ביליתי די יפה הייתי אומרת. בשלישי היה בבי"ס שאני עובדת בו פורימון וגם התחפשתי ואח"כ בערב יצאתי עם מישהו שהכרתי בפייסבוק, היה ממש נחמד.
למחרת ביום רביעי, הלכתי עם חברה שלי לבר ( זאת שאמרתי שלא אוהבת מסיבות, אבל ברור שאעדיף ללכת איתה ולא להיות בבית בערב חג כי זה מדכא אותי לשבת בבית במקום לחגוג) ואח"כ שוב התראתי עם הבחור שהייתי איתו יום קודם.
אתמול הייתי במסיבה שממש רציתי ללכת אליה עם איזה בחור נוסף שהכרתי באתר הכרויות ואמרנו שניפגש אבל הוא היה ממש יבש במסיבה ובקושי רקד ולא נראה לי שאחרי אתמול נדבר יותר, אבל לשמחתי יצא לי להכיר במסיבה מישהו שממש בראש שלי וזורם ואוהב מסיבות ( ומבין השלושה בחורים שהזכרתי, נראה לי שאיתו יהיה לי הכי הרבה פוטנציאל להיות בקשר) והיום הייתי איתו במסיבת רחוב ברוטשילד. היה גם ממש נחמד והכרתי שם גם בחורה ממש נחמדה שגם נמצאת במצב שלי פחות או יותר, שהיא רוצה לעשות דברים שאנשים שקרובים אליה לא אוהבים (הבן זוג והחברות שלה) וממש משמיים נפלנו אחת על השנייה ואמרנו שנשמור על קשר. גם הצטלמנו שם והיו מלא אנשים מחופשים, היה ממש כיף.
זהו עד כאן. כנראה שכשבאמת רוצים משהו, משיגים אותו וזה ממש משמח אותי. בכל מקרה, ההצעה שרשמתי בשרשור הקודם עדיין בתוקף, למי שנמצא במצב שלי ורוצה לשנות אותו.
שיהיה לכולכם חג פורים שמח!

"אתה מקבל בחיים את מה שיש לך אומץ לבקש"

שלום לך מישהי177

מאוד מאוד שמחה שהיתה לך את הנחישות לא לוותר,
ידעת מה את רוצה וקיבלת את מה שהיה לך אומץ לבקש, פלוס פלוס.
מקווה שזה יעודד אותך להמשיך ולפעול בכיוונים הרצויים לך.

פשוט נפלא!!

תודה ששיתפת.

המשך הצלחה רבה!!

הי מישהי. זה ממש נפלא ונותן לי גם תקווה.

לקרוא כאן את ההתלבטויות שלך ואת החששות ואיך את מנסה לחשוב מכאן ומכאן ולהציע לאנשים מפה ומשם - ובסופו של דבר לשמוע את התוצאות הנפלאות של מה שעשית. בחיי, בא לי לשכור את שרותייך כמאמנת אישית שלי ליציאה מהבדידות!

מישהי177

New member
סיימתי תואר ראשון בפסיכולוגיה

חחח אז אולי אם את רוצה עצה או משהו כן אוכל לעזור.

כן, מישהי, אם בא לך

אשמח אם תתייחסי למה שכתבתי על החברה שלי בהודעה הנפרדת.... רק אם מתאים ויש לך מה להגיד. תודה תודה

מישהי177

New member
איזה טלפתיה

בדיוק לפני שרשמת את זה, כבר התייחסתי לשרשור שלך והגבתי.

וואו, מישהי. נהדר נהדר נהדר. הצלחת, וההזדמנויות פשוט

באו אח"כ זו אחר זו.... כך זה בחיים תמיד, כשיוזמים. רוב ברכות לך, שסוף סוף חווית מה שמצליחים חווים הרבה. שזה יימשך כך, גם בתחומים אחרים של חייך. מקווה שהפנמת את החשיבות של היוזמה, של ההומור, של הפעולה ההחלטית , הבחירה לשנות כיוון אם משהו לא מתאים.
יפה לך, מישהי. מאחלת לך להמשיך כך.

מישהי177

New member
תודה רבה רבה!

איזה כיף שאנשים כאן מפרגנים ומחזקים את ידיי!
אני מקווה שאצליח בסופו של דבר להשיג את מה שאני רוצה וכן אכיר חברות ובן זוג שיהיו באותו ראש שלי. זה כרגע בשלבי התפתחות, אך אני לא מתכוונת לוותר.

אגב, יש לנו משהו משותף: תמיד התעניינתי בפסיכולוגיה

(בעיקר פסיכואנליזה), ובעלומיי נכנסתי לחוג לפסיכולוגיה באוניב' ת"א. אגב, עברתי את בחינות הכניסה (אז עוד לא היה פסיכומטרי אגב) בהצטיינות יתרה, וכמובן קיבלתי יחס בהתאם, מראש החוג (שחיבק אותי) וממתרגל שלי.
אבל נטשתי בסוף השנה.
אם את רוצה לדעת למה, אספר לך בפרטי.
מצד שני, הסיפרות (שהצטיינתי בה תמיד) הכשירה אותי להבין לעומק פסיכולוגיה של אנשים (יותר של גיבורים סיפרותיים. אנשים מציאותיים, בחיים, לא מתנהגים כמו גיבורי הסיפרות שניבנו ע"י סופרים, וגם אין להם בד"כ עושר נפשי כזה).

isola bella

New member
אני מאד שמחה בשבילך

אני עצמי עבדתי כמו אתון בפורים בעבודה .. עד ארבע אחהצ :)
ה'בילוי' שלי אחרי הסתכם בשעה חביבה בראיון בחב' השמה + מכון כושר שעתיים
כ40 התעמלתי + שעה ורבע שוחחתי עם החברה שלי מעבודה
זו שהתפטרה בלי למצוא קודם עבודה
ויתרתי עמה רשמים מפורטים מהראיון בחב' השמה + שמחתי לתת לה עצות מניסיון עבר בחיפושים עבודה + כמובן התעדכנו ברכילויות שונות בעבודה:)
וזהו ב תשע הגעתי הביתה..
אתמול אחת החברות שלי הלכה עם בעלה למסיבת פורים היכנשהו
פירגנתי לה ולבעלה בכיף
אני מודה ומתוודה שמסיבות לא חסרות לי כל כך בחיים:)
אבל כל אחד-ת איך שהוא מרגיש-ה :)
הסתפקתי אתמול בהשלמת שעות שינה
צפיה בסרט ביקור אחהצ אצל הורי קצת קריאה בספר
קצת-הרבה עיון בפורום כאן :)
וזהו פחות או יותר
&nbsp
על מנת לזכות במשהו בחיים צריך לפעמים להעז :)
&nbsp
אני שמחה שהעזת:)
&nbsp
קבלי שאפו חם ממני
בברכה
איזולה בלה

מישהי177

New member
תודה רבה!

והאמת שגם את עזרת לי. נתת לי השראה לא לוותר על מה שחשוב לי ואני מאוד מודה לך על זה. את גרמת לי להבין שאם באמת רוצים משהו חזק משיגים אותו ואני ימשיך לפעול בעניין עד שאשיג את זה לגמרי.

למעלה