רציתי לעדכן

ליאל ד

New member
רציתי לעדכן

שלום בנות! מקווה שכולכן מרגישות טוב, נהנות מהיום היפה ולא סובלות מכאבים! רציתי לעדכן אתכן בשימחתי : קיבלתי אתמול תשובה ממכון לפתולוגיה (בדיקה פתולוגית של ממצאים מהניתוח), נאמר בה במפורש שמדובר באנדומטריוזיס. אני מודה לקב"ה, אין לכן מושג כמה אני מאושרת. אני יודעת שזה נשמע מוזר,ולא סיפרתי את זה לאף אחד, אבל בבית חולים הכינו אותי לכך שיש סבירות גבוהה שמדובר במשהו סרטני. חיכיתי לתוצאות 3 שבועות - ועכשיו אני מאוד מאושרת. אני יודעת שאנדומטריוזיס זאת לא מחלה פשוטה, אבל זאת מחלה שאפשר לחיות איתה. זהו, פשוט רציתי לשתף אתכן בשמחתי! שיהיה לכולנו יום טוב!

מיכל235

New member
../images/Emo24.gif

מבינה אותך שאת שמחה שזה "רק" אנדומטריוזיס. אני כשקיבלתי את תשובת ה- CA125 הייתי בטוחה שהבדיקה מראה שיש לי סרטן, נכנסתי ללחץ נוראי והתקשרתי לרופאה שלי והיא אמרה לי "תרגע זה רק אנדונמטריוזיס".

ר ו מ י ה

New member
מבינה את ההקלה ../images/Emo24.gif

ומברכת אותך, הפעם באופן רישמי, בברכת ברוכה הבאה למועדון האנדואיות
נכון שלא מועדון נחשק ומבוקש, אבל מועדון עם אחלה נשים

זואילי

New member
ליאל, שמחה בשמחתך

למרות שבאופן אישי, אני בכלל לא הודיתי למי שזה לא יהיה - שיש לי אנדו'. שמחתי שיש לי אבחנה ושיש לזה שם (מה שעזר לי רבות בהתמודדות עם הסביבה, ז"א שסוף סוף הבינו שיש סיבה אמיתית לסבל שלי). גם אני הגעתי למרפאת האנדו היישר מייעוץ של אונקוגניקולוג, אבל מהסיבה שבמשפחתי יש סיפורי סרטן לרוב. לדעתי הפרטית שלי לגמרי, להגיד על האנדו שזו מחלה שאפשר לחיות איתה, זה כמו שאני אגיד מניסיוני שגם עם סרטן אפשר לחיות. אני לא אוהבת להשוות בין מחלות, אבל אם כבר נכנסנו לנושא, אז אין ספק שעם האנדו שלי - סבלתי הרבה הרבה הרבה יותר מאשר אחותי שחלתה בסרטן. הכל יחסי. והכל תלוי באיך מסתכלים על הדברים והכל תלוי באיך כל אחד מפרש את "הגרוע מכל". והאמיני לי - אני יודעת מה זה גרוע. אבל אני פה כדי לתמוך בחברותיי לאנדו, לכן אם את מאושרת, אז אני מאושרת איתך.

מעניין אותי באיזה בית חולים..

מסיקים בנוגע למימצא בסבירות גבוהה..הרי רק הפתולגיה קובעת, ולידיעה- כשקיימת סבירות גבוהה לממאירות, לא מחכים 3 שבועות לתשובה היסטולוגית, מבצעים בדיקה פתלוגית בחדר הניתוח עצמו ומקבלים אינדיקציה במקום, אם יש צורך להמשיך בהסרת המימצא, לחפש מימצאים גרורתיים וכד'. שמחה לשמוע על התוצאות. שמחה בשמחתך
ומצטערת לשמוע על התקופה הלא פשוטה שעברת.

זואילי

New member
בואינג

את יודעת שבתה"ש לקח חודש בדיוק מהניתוח שלי עד שקיבלתי את התשובה ההיסטולוגית ? גם אני שמעתי לפני שנותחתי על בדיקה פתולוגית בזמן הניתוח, אבל את המכתב עם בשורת האנדו בשלפוחית השתן - קיבלתי זמן רב אחרי הניתוח.

אנחנו איתך

בשמחה שזה אכן רק אנדו'....אבל זה לא אומר שאננות יקרתי גם על אנדו צריך לפקח...אחרת הוא מאוד סורר... אכן אפשר בהחלט לחיות עם אנדו ואפילו בשלום רק לשמור עליו... תרגישי טוב ותמשיכי לשמוח זו התרופה הכי טובה לאנדו'......ובכלל.....וברוכה הבאה לקהילתנו המקסימה ... אנחנו כאן

ליאל ד

New member
תודה רבה בנות!!!../images/Emo24.gif

אני בהחלט מתכוונת להיות במעקב כל שלושה /ארבעה חודשים כמו שהרופא המליץ (בשנה ראשונה אחרי הניתוח, ובשנה שניה כל חצי שנה - בהמלצתו). אני רק מקווה שהגלולות אכן יעשו את שלהן! יום טוב לכולן!

lior362

New member
יופי

אז ברוכה לבית החם שלנו רשמית ... ואת צודקת הסתכלות מצוינת על החיים הכוס המלאה תמיד

למעלה