רציתי לספר על

liron337

New member
רציתי לספר על

משהו שממש מציק לי.אני כבר בן 18 ועדיין בתול.זה משגע אותי.אני פשוט לא יכול יותר.מה עושים?

../images/Emo16.gif

אתה לא הראשון ולא האחרון שהגיע לגיל 18 המופלג בעודו בתול. תאמין לי שנשארים בחיים

liron337

New member
זה לא קשור

קל לך להגיד את זה כי את כבר נהנית.אני עדיין משתוקק ומחכה לזה בקוצר רוח.

black enigma

New member
אתה בתחרות עם מישהו?

מזה משנה יום יותר יום פחות כזה יגיע זה יגיע . אגב בזמנו היה סקר שהוכיח שבפועל רק 32% מבני הנוער באמת מקיימים יחסים מין מלאים לפני סיום התיכון וכל השאר אחרי . תאכלס אם זה כל כך לחוץ לך מה הבעיה? לא חסרות נשים בעולם לשכב איתן . אני באופן אישי עשיתי את זה בגגיל 16.5 וזה היה כי לא רציתי שהפעם הראשונה תהיה סתמית (היום במבט לאחור לא כזה עניין) .

יאירוש 8

New member
יש פתרון

אם יש לך כסף לך לזונה אני מכיר גם ב 50 שקל. אם לא תמשיך לגלוש באינטרנט יש צאטים וכ``ו מנסיון אם תהיה מוכר שם תמצא תוך שבועיים זיון

יאירוש 8

New member
תבחר לך חדר

בצאט תהיה שם קבוע עם שם קבוע דבר עם בנות תכיר אותן. תוך ערב לא תהיה פגישה אבל אחרי שבועיים שלוש הכל יזרום. אם אתה יודע איך לעשות את זה כמובן. לי אישית היה בלינדייט אחד שנגמר בזיון צריך לדעת לזרום

פוEט

New member
אתה שייך לרוב בגילך

1% מהגברים לפני גיל 18 קיימו יחסים 99% שקרנים יצירתיים אם זה עד כדי כך מציק לך ,לך לזונה ,הם אוהבות בתולים ,אצלך זה יהיה פעם ראשונה ואצלה תהיה מספר 23439534335

מצחיקים כולכם...

הבחור בוכה שהוא חרמן לא מסוגל לחשוב על כלום חוץ מסקס ואתם מצטטים לו סטטיסטיקות. ככה יפה? לירון, אם מתאים לך ללכת לזונה, לבריאות שיהיה, שים קונדום. לא ניסיתי אבל גם לא ממליץ. למה לא תתחיל עם מישהיא באיזה מועדון או מסביב למדורה (מה אתה עושה בבית?) ונסה ללכת עם זה. אם ממש לא הולך לך עם בנות, והלחץ פורץ מהאוזניים, לא הייתי מתחיל מזונת רחוב של 50 שקל. לך על אחת המודעות בעיתון של "סטודנטית מקבלת בבית", תסביר לה בעדינות שאתה בתול ואתה צריך אותה לכמה שעות נעימות, סבלניות ומתחשבות. ובינתיים, כמו שכתוב בכל בוטקה של כל ש.ג. בצה"ל - אם אישתך לא לידך, תן לידך להיות אשתך.

למעלה