רציתי לספר על חיי

רציתי לספר על חיי

שלום. אני בחורה שלוקה בתסמונת טוראט, כל הטיקים הקיימים. גדלתי בבית פרימיטיבי מאוד, של מריבות,של ענתיקה מכל הכוונים, של הורים גאוותנים מאד, של אמא מוכה , של אבא חולה נפשית קשה , פיצול אישיות וסכיזופרניה, ואני עם חרדות דכאונות מדי פעם ותסמונת טוראט במצב קשה. כל חיי בתור ילדה כינו אותי המפרכסת. גדלתי עם הכינוי הזה חייתי את הכינוי הזה. צחקו עלי חברים וחברות, נידו אותי מהחברה. אני שנים עם טוראט, שנים רבות מאד, עד שכבר נימאס ואני עם תרופות שלא ממש עוזרות, בגיל 24 בערך חיפשתי עזרה ולא מצאתי , חיפשתי מישהו שיעזור לי משהו שיעזור לי ולא מצאתי,לבסוף ניסיתי את האלכוהול ומצאתי נחמה. אנשים שצחקו על הטיקים שלי לא הזיזו לי , אנשים שרצו להציק לי לא הצליחו היתי תחת השפעת אלכוהול מרובה. שתיתי המון שתיתי במשך כמה וכמה שנים יום ביומו , שתיתי המיי הים. היום לאחר טיפול נפשי במרכז תמיכה יומיומי אני מרגישה אחרת אישה חדשה, אנשים עדין צוחקים על הטיקים שלי , אנשים עדין מסתבלבטים על העויתות שלי . נכנסתי לקבוצת תמיכה והצלחתי. יום על יום לא לשתות כיום בדיוק אני שבעה חודשים נקיה מכל סם שהוא. היתי גם מעשנת קנאביס וחשיש ברוב הזמן ששתיתי. היום כלום לא מפריע לי לא הגיחוך על הפנים של האנשים לא מה שמרכלים בפנים ומאחוריי הגב, לא הלעג שום דבר. למדתי להתמודד ללא אלכוהול , למדתי שהבעיה טמונה בי ולא באלכוהול.למדתי שיש לי בעית חיים איתה אצטרך להתמודד כל חיי. כיום אני מיתגוררת עם החבר שלי , מרשה לעצמי קצת יותר מהכל רק לא אלכוהול וסמים. למדתי שאפשר לנהל חיים ללא סמים מאחר ואלכוהול הוא סם. חבר שלי אדם "רגיל" שמקבל את התסמונת שלי כמובנת מאליה, הוא רגיל לטיקים שלי לנשיכות שלי, לקטע של הקללות הוא בן אדם בריא , עובד , משכיל , ונבון מאוד מבין אותי ומבין לליבי שזה הכי חשוב. רק רציתי לשתף שתדעו שיש פתרון גם לא בסמים. כי אני יודעת שיש אנשים עם ת. טוראט שלוקחים סמים ושותים אלכוהול כדי לא להרגיש בדיוק כמו שאני היתי לא להרגיש לא להבין לשכוח לברוח... היום אין בריחות , עם טוראט אין לברוח יש להתמודד . ואני מתמודדת עם זה יופי. זה קשה אבל אפשרי עם כל המועקות. בהצלחה לכולכם חברים שלי.

שביק

New member
שלום יקירה, את יודעת שאני גאה בך

על התמדתך במשימה. על הנחישות לשנות כיוון בחיים, לחיות נכון ללא סמים וללא אלכוהול שכל כך עשה לך רע בחיים. הרי השתיה שלטה בחיים שלך במקום שאת תשלטי בחיים. אני גאה בהחלטתך ועמידתך והתמדתך למרות הקשיים. ב ה צ ל ח ה !!!! בהמשך הדרך. חיבוק משביק

ש ל י ק

New member
גם אני גאה בך!

תשמרי על עצמך

כל הכבוד לך אנחנו גאים בך../images/Emo24.gif

וכמו שאמרתי לך פעם "אין דבר העומד בפני הרצון" והרצון שלך כנראה ניצח. בהצלחה עם הבן זוג.

הלולנית

New member
../images/Emo106.gif"היא היתה חזקה מהרוח..

היא היתה חזקה מסוּפה..לצמוח מכלום שהיה לה,זה סוד הכוח שלה.."
כל הכבוד..מעריצה אותך
המשיכי כך..

למעלה