רציתי לספר לכם

רציתי לספר לכם

זוכרים שלפני חודש ראיינו מטפלות? ובחרנו אחת? ושבוע שלם היא בחפיפה ועוד שבוע אישתי חוזרת לעבודה? נחשו מי הודיע היום שקשה לה מדי? אנחנו בבלגן. לא יודע בדיוק מה נעשה, אבל ברור לי שלא נקח מטפלת פחות טובה. כיף חיים, הא?

../images/Emo65.gifאורן לא משעמם אצלכם....

ועכשיו ברצינות......אזה באזה , אחרי שראיינתם מספר מטפלות וחשבתם שמצאתם את האחת עבור איה.......
מהמטפלות שראיינתם בעבר אין עוד מישהי שהתלבטתם אם לקחת אותה או לא? במידה וכן אתם יכולים ליצור קשר ולראות אם עדיין רלוונטי מבחינתה. הלוואי שתמצאו במהרה מטפלת לאיוש הקטנה.

לא ממש לא

אני לא מוכן אף אחת אחרת מהרשימה. לכל אחת היה הפאק שלה, ומסתבר שגם לזו... אחרי שאיה תרדם הלילה נכנס את מועצת החכמים (אישתי ואני) ונטקס עיצה. יכול להיות שמעון עולה על הפרק שוב...למרות התנגדויות שיוגשו היום בערב בכתב.

עיצה קטנה../images/Emo41.gif

אנ'לא זוכרת בדיוק בת כמה איה, אבל את דנה שלנו הכנסנו לבית ילדים בגיל שישה חודשים.אנחנו אומנם גרים בקיבוץ והיחס פה הוא ממש כמו חממה אין מה להשוות למעונים בעיר {אתם גרים בעיר לא?} ,אולי אתם יכולים לברר בקיבוץ לידכם,אני יכולה לספר לך שאצלנו בקיבוץ מקבלים גם ילדי חוץ ואני משוכנעת שהדבר נכון לגבי קיבוצים אחרים.ואם להיות ממש ממש "אוביקטיבית" אז...אין כמו החינוך בקיבוץ ובפרט בגיל הרך. בהצלחה ואגב האם כבר הודתי לך על החומר ששלחת לי?

ayelet i

New member
../images/Emo10.gif נורא מתסכל!

לצערי אין לי שום רעיון ו/או עצה - אז שולחת לכם חיבוקי עידוד ואיחולים למציאת פתרון משביע רצון במהירות האפשרית! אגב - ראיתי היום שאכן יש טלפון אלחוטי ויש אחיות שעושות בו שימוש! שתדע...

איזה $%^^#$%^#$^#

מצד אחד. מצד שני - מנסיוננו העגום, העסקנו (אני ושכנה יחד, מטפלת ל-2 ילדות) שלא טרחה לספר לנו שכל העניין לא בשבילה. מה אני אגיד לך, היא הבריזה על ימין ועל שמאל, איחרה חופשי ואיחורים רציניים, השאירה בית מבולגן להחריד כי היא לא הצליחה גם להכין בקבוק סימילק וגם להחזיר את הקופסה למקום, לנגב את השיש ולשטוף את הבקבוק אח"כ - שלא לדבר על כסא האוכל המטונף... איכסה פיכסה. אז אחרי 5 חודשים נאלצנו לפטר אותה וזה היה ממש ממש לא נעים לשני הצדדים. כי ידענו שהיא ידעה טוב מאוד שהיא לא הסתדרה. (חוץ מזה, סליחה, מה כל כך קשה פתאום לטפל בתינוקת אחת חמודה? או שסתם היא קיבלה הצעת עבודה עם משכורת יותר מפתה?) מקווה שתמצאו את מרי פופינס כמה שיותר מהר. זו הרגשה מאוד מעיקה להיות תלויים באוויר...

מסכימה עם גלית

בתור קיבוצניקית לשעבר אני מסכימה עם גלית שהחינוך לגיל הרך ביקוצים הוא הטוב ביותר שאפשר, גם מבחינת כמות המטפלות, גם מבחינת היחס, וגם מבחינת הטיפול הפרטני. אני חושבת שאם יש באפשרותכם הכלכלית שווה לבדוק אפשרות זאת. אמא של עופרי

קרן משם

New member
קשה לה מידי?

אתה מנסה להצחיק אותי לא? איך תסביר שבפורום תאומים מוצאים מטפלת כל שני וחמישי שמתמודדת עם קושי "קצת" מורכב יותר? יקירי, המשיכו ממנה והלאה עד שתמצאו את האחת, אין ספק שלהפקיד את ילדתך בפני אלה שלא נראו לך לא רלוונטי ואל תתפשרו על מה שלא נראה לכם קודם כי אתם לא תרגישו בטחון ושקט כשאחת מהם תהיה עם איה לבד. החיפוש דיי מייאש אבל המציאות מחייבת לא?
בהמשך החיפושים והראיונות!

אין לנו זמן להמשיך את החיפושים

והראיונות. כדי למצוא אחת שבאה בחשבון שמענו 200 פניות, דיברנו עם אישה 50-60 מתוכן וראיינו 10. רוית אמורה לחזור לעבודה ממש בקרוב ואין לנו זמן לאיזה פאשלה. תארי לך זה שוב לא הולך, מה אז? מה נגיד בעבודה? החלטנו החלטה "אמיצה" על גן. היום הן הולכות לשם לראות איך זה. נראה מה יהיה...

../images/Emo65.gif../images/Emo50.gifבבחירת הגן

אני באמת לא חושבת שזה כ"כ נורא שאיה תיכנס לגן, כמובן שהעדיפות היא למטפלת ביחס של 1:1 אבל אם אין ברירה ...... הם לומדים כ"כ הרבה בגן , וזה יכול בהחלט לתרום. תעדכן בקרוב

מקווה שלא...

עשיתי לך עין הרע . כי מהתאורים שלך כבר התחלתי לקנא על המטפלת שמצאתי ... אשחר אצל מטפלת בביתה עם עוד שני ילדים בני גילו . אני מוצאת את זה סידור מצוין .

haim30

New member
אסימטרייה במוח

שלום אורן קראנו ב"מפגש" עם פרופ' זמורה על אי הסימטרייה של איה. ובכן, איתן שלנו, נולד גם הוא עם אסימטרייה במוח, שאובחנה עוד בהיריון, (איתן נולד בשבוע 28). היום אחרי מס' מפגשים, שלוו בחששות רבים, עם ד"ר קונסטנטיני - מנהל המחלקה הנוירוכירוגית, בי"ח דנה, איכילוב, ועם ד"ר קרמר - נוירולוג ילדים, בי"ח דנה , וטיפול פיזיותרפי, איתן ממשיך להתפתח יפה (עוד מעט בן שלוש) ואין לנו צורך יותר, תודה לאל, ולפי דעת המומחים הנ"ל בהמשך מעקב בנושא זה. נשמח לענות לשאלות נוספות לך אן לכל המעוניין, עדיף ישירות למייל כי אנחנו לא גולשים הרבה: [email protected] ושבת שלום לכולם

26יפעת

New member
נו?

מה קורה? הסתדר עם הגן? מקווה שהעניין הסתדר. עקבתי אחרי הדיון האורך בפורום להיות הורים וגם פה כמובן וכולי תקווה שאשתך תוכל להתחיל בזמן. ואם לא תמיד תוכל לתת לי את איה המתוקה!

למעלה