רציתי לספר לכם משהו

בת-עמי

New member
רציתי לספר לכם משהו

מקרה שקרה לי וחבריי ולעוד המון אנשים לפעמים כשאנחנו חוזרים הביתה יורים עלינו צרורות לפעמים מקבלים שריטות לפעמים חוטפים טראומה ואתם בחדשות שומעים יריות נורו לעבר אוטבוס או רכב אין נפגעים. והצלקת הצלקת... היא נשארת תמיד היא אף פעם לא עוזבת אותנו. אתם שמים לב לדרך שלהם אתם שמים לב מה הם עושים??????? כל דבר הם פותרים באלימות ואלימות על חפים מפשע על ילדים!!!!!!!!!!(האוטבוס בכפר דרום הפיגוע בנוות ימין הפיגוע בשבי שומרון) וכשאנחנו מגיבים כולם קופצים איך אתם מסוגלים להצדיק אותם??????? אתם עיוורים????????? אני מאחלת לכם שתעוררו מהחלום מהר

קלייר

New member
לא נצדיק לעולם אלימות/אךמה נותר

אל מה ישאר לנו עם נתעורר מהחלום, שוב תוהו והרס זה היתרון בת עמי חמודה , גם אני גרה במום שיע פיגועים ,אך עדין ממיה לחלום שלא תדעי עוד מה זה פיגוע

בת-עמי

New member
באמת חבל שאת ממשיכה לחלום

באמת חבל לי עליך כי את תתעוררי לסיוט גדול!!!!! תראי את המציאות אני לא מבינה איך את כ``כ עיוורת ואם את גרה ביש``ע אני באמת לא מבינה איך עדין לא קלטת את הפרצוף האמיתי שלהם ואיך עדיין לא קלטת שאין פרטנר לשלום

קלייר

New member
אנו חיים בסיוט בת עמי

אך עדין זה לא מלחמה ,ואוי לנו עם נפסיק לחלום וניתן לקיצונים את הסיפו ולפעמים יש צורך להסתכל במראה ולראות את עצמנו האם אנו פרטנר? גם הפרצוף שלנו לא הכי יפה, אני מעדיפה לחלום ולהאמין שיש סיכוי לשלום ולא לשוב למלחמה שתהיה קשה יותר מכל המלחמות,נמאס לראות עוד אמהות שכולות או ילד ללא אב,היום זה סיוט אך ללא שלום יהיה אסון לאומי

בת-עמי

New member
אם היינו מדברים על שלום באמת

אבל זה שלום אמיתי זה רק שלום שיביא לעוד מלחמות דרך אגב הערבה מפגרת וקטנה בת-עמי לא בת עמי

קלייר

New member
סליחה/בת-עמי/עדין אין שלום

זה לא שלום לכן אין לדעת מה יביא השלום כי עדין לא ניסנו את הדרך הזו ויש המדברים על שלום אמיתי העם מדבר על שלום , העם מקוה שיהיה שלום ורק העם יביא את השינוי ,לא ניבחרי העםשרק הכסא הנוח ,המכונית המפוארת מענינת אותם כי עם יש סיכוי אמיתי לשלום ,מה יעשו נבחרי העם כדי לזכות בכסא חס וחלילה יתחילו לעבוד באמת למען העם וסליחה שלא כתבתי את שמך נכון

בת-עמי

New member
קודם כל תודה

אבל אני חושבת שבתכלס גם את יודעת שהשלום שיבוא בתקווה שלא יבוא בוא לא יהיה אמיתי

B.Shokor

New member
בת-עמי - סליחה, אבל את מי שצריכה

להתעורר.. כן כן להתעורר, כי כל אחד עם הדעות שלך מקדם את הימים של המלחמה העולמית השלישית.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

למעלה