רציתי לספר ולשאול

רציתי לספר ולשאול

שבוע טוב לרותי ולמשתתפי הפורום, לפני כמה ימים פרסמת בפורום, רותי, על תרגיל מדיטטיבי לשחזור גלגולים קודמים. ומאז אני ניסיתי פעמיים לבצע את התרגיל. התרגיל הזה עוזר לי מאוד ומשמש לי כלי שמחבר את פיסות האינפורמציה, למרות שגם הוא פיסות מידע, אך עם הרבה יותר שליטה שלי על המידע. מתקשורים שעשיתי בעבר ידעתי על שני גלגולים קודמים. תחילה ידעתי שהייתי אישה בודדה שחיה בסוף המאה ה-19, ומרוב תסכול וסימני שאלה, הפכה לנזירה, או שגרתי במנזר וטיפלתי בילדים. לאחר זמן רב גיליתי שהיה לי גלגול נוסף מיד לאחר מות האישה אי שם בסביבות 1920. בגלגול ההוא הייתי גבר, לא כל כך חיובי, גבר שהמצפון לא היה חזק אצלו והוא התחיל להבין את הדברים מאוחר מדי. ואז עשיתי את התרגיל (עם המדרגות שיורדות) וראיתי סביבה של שנות השבעים, עם המכוניות והתלבושות של האנשים. ביקשתי מעצמי להסתכל על הגוף שלי וראיתי גוף גבר מבוגר. הסתכלתי על הידיים והן היו מקומטות ומסיביות, מצהיבות מניקוטין. רציתי לראות את הפנים שלי ולקחתי ראי. ואז - וזה היה מפחיד לראות פנים זרות ובכל זאת מוכרות - פנים של גבר מבוגר עם שיער בהיר משלי ותווי פנים שקצת מזכירים את שלי. רציתי לדעת מה התאריך אז לקחתי לוח שנה והיה כתוב עליו 1972. ואז בשניה אחת הופיע לי הידיעה שהגבר מת מסרטן ריאות באותה השנה. בפעם השניה שעשיתי אתמול לא מיד ראיתי אנשים אבל שמעתי מאוד חזק קול של גבר אומר: "רחלי! מישהו ראה את רחלי?. זה הבית שלי ואין למצוא את רחלי! תביאו לי את רחלי". התחלתי אני לצעוק "רחלי!" כי מאוד רציתי לראות מי היא הילדה הזו. אך רחלי לא באה אליי. כשהפסקתי לצעוק לשמה, פתאום ראיתי אותה - ילדה קטנה כבת 4, יושבת על הרצפה ומשחקת בקוביות עץ. שיער שחור, שתי קוקיות, פוני, עיניים שחורות. ואז הכל נעלם לי. הלכתי לטארוט ושאלתי שאלות על רחלי. אם היא הילדה שתהיה לי (כי יש לי קטע חזק מאוד, קארמתי, עם המון רמזים ובגלל זה אני גם מתכננת הריון). והתשובה הייתה לא. שאלתי אם היא הילד שיהיה לי ושוב לא. שאלתי אם רחלי זו אני והתשובה הייתה כן. שאלתי שוב ושוב "כן" (השיטה: יוצא קלף ארקנה קטנה="לא", ארקנה גדולה="כן")... ואז פתאום הבנתי שרחלי היא האישה, רחלי יהודיה שגרה בירושליים בסוף המאה ה-19 בבית דתי. והיו לי המון חזיונות על סמטאות ירושליים העתיקה, הרגשתי תמיד כאילו כבר חייתי שם, בתוך המנזר דור-מציון (דורמישן). אזה כלי מדהים בעיני, ובכל זאת תמיד אני מעוניינת לקבל עוד דעות. חשוב לי לשמוע ממך, רותי, אם התקשורים, המסרים והחזיונות שלי נכונים. מה את רואה?

רותי 11

New member
נערה - זה תהליך רגרסיה

שהבאתי כבר מספר פעמים בפורום אם תדפדפי אחורה תמצאי את זה

רותי 11

New member
מריה מגדלנה ../images/Emo24.gif

כל מה שקיבלת נכון ואת יודעת את זה את לא דמיינת או יותר נכון המצאת את זה תשימי לב שגם נקשרת לזה רגשית, שזה האישור הכי נכון.

רותי 11

New member
נערה בשבילך - תהליך רגרסיה עצמי ../images/Emo140.gif

תהליך הרגרסיה - לקוח מהספר של בריאן וויס. את התהליך צריך להקליט או לתת לחבר/ה לעשות לכם. בזמן שאתם מקליטים את הקלטת או קוראים לקרוא בצורה איטית ורגועה, עצרו כשאתם מגיעים לסימן -...- ועצרו לזמן ממושך כשמופיעה המילה הפסקה עצום את העיניים, התרכז בנשימה, עליה להיות עמוקה וסדירה. נשום 5 נשימות עמוקות ומרגיעות, שאף דרך האף, ונשוף דרך הפה... הירגע. (קח הפסקה ארוכה לחמש הנשימות). כעת על כל נשיפה, נשוף החוצה את כל המיחושים, הכאבים והמתח שהצטברו בגופך. עם כל שאיפה שאף את האנרגיה המרגיעה הסובבת אותך. העמק את ההרפיה. כעת ראה או דמיין או חוש את כל שריריך נרפים לחלוטין: הרפה את שרירי המצח והפנים, את שרירי הלסת, הרפה שרירי הצוואר והכתפיים - מתח רב מצטבר באזורים אלה, הרפה זרועותיך, הרפה רגליך, הרפה שרירי הגב, אפשר לשרירי הבטן להפוך רפויים לחלוטין, כך שהנשימה נשארת עמוקה, קבועה ויציבה. עם כל נשימה עדינה שאתה נושם, אפשר לעצמך להגיע למצב רגיעה עמוק יותר ויותר. ראה, דמיין או חוש אור בהיר הנמצא בקצה ראשך, בתוך ראשך. תן להכרתך לבחור בצבע באור (הפסקה) ... כל דבר שבו ייגע האור היפה הזה, בעודו מתפשט מטה אל תוך גופך, כל רקמה ואיבר ושריר, כל גיד וכל תא בגופך יהפכו רפויים לחלוטין, האור יסלק כל מיחוש וכאב, כל מחלה, והאור יעמיק עוד ועוד את רמת ההרפיה שלך. אתה כבר חש שלו ורגוע ביותר. כעת ראה או חוש או דמיין את האור מתפשט מטה מקצה ראשך... מטה אל המצח... אל אחורי העיניים... מרגיע אותך עוד יותר. אתה יכול לראות או לחוש או לדמיין את האור מתפשט אל תוך הלסת שלך... מטה דרך הראש... מעמיק את ההרפיה. כעת האור עובר אל צווארך, מרפה לחלוטין את שרירי הצוואר והגרון, מחליק את הדופן של גרונך. ואתה נעשה רגוע עוד יותר (הפסקה) ראה, דמיין או חוש את האור, מרגיע ומרפא כל שריר, כל עצב, כל תא בגופך, ומתפשט אל תוך כתפיך... ובמורד שתי זרועותיך, כל הדרך אל כפות ידיך ואל אצבעותיך) הפסקה) ראה או חוש או דמיין כיצד מתפשט האור אל אזור הגב העליון... ואל החזה... אל תוך ליבך. עם כל פעימה שולח לבך את האור דרך כלי דם אל כל גופך אל תוך ריאותיך, זוהר להפליא... שרירי הגב העליון רפויים לחלוטין. וכעת האור מתפשט אל תוך עמוד השדרה שלך, מהמוח שלך אל קצה עמוד השדרה, זורם לאורך כל מערכת העצבים שלך ומגיע אל כל שריר ותא בגופך. ואתה שרוי בשלווה עמוקה. אתה חש רגיעה עמוקה, ותחושה נהדרת של שלום (הפסקה). ראה דמיין או חוש כיצד האור מתפשט אל תוך הבטן שלך... ואל אזור הגב התחתון, מרגיע לחלוטין את השרירים והעצבים שם... וכעת ראה אותו זורם אל תוך הירכיים... אל תוך רגליך, ומטה אל כפות הרגליים ואצבעות הרגליים, כך שכל גופך מלא... שטוף... באור הבהיר הנהדר הזה. ואתה חש שלו ורגוע מאוד. כעת ראה, דמיין או חוש כיצד מקיף האור את כל גופך, כאילו אתה נמצא בתוך בועה או בתוך הילה של אור. האור מגן עליך ומרגיע את עורך ואת השרירים החיצוניים... ואתה חש רפוי, שלו ורגוע אף יותר. בעוד רגע אספור אחורה מחמש לאחד. עם כל מספר, אתה תחוש רגוע ושלו יותר ויותר, ומצב ההרפיה יהפוך עמוק יותר ויותר, עד שברגע שבו אגיע לאחד, תהיה במצב רגיעה עמוק מאוד, הכרתך משוחררת מעבר למגבלות הרגילים של המרחב והזמן. אתה מסוגל לזכור הכול. חמש... ארבע, אתה מרגיש רגוע ושלו יותר ויותר... שלוש, עמוק יותר ויותר... שתיים כמעט הגענו... אחת... אתה נמצא במצב הרפיה עמוק, אך אם אתה חש אי-נוחות, כעת או מאוחר יותר, דע שאתה נמצא בשליטה מלאה. אתה יכול להפסיק כעת את חלק ההרפיה של התרגיל, ולא להמשיך ברגרסיה, פשוט על ידי כך שתפקח את עיניך ומיד תחזור למצב הרגיל שלך, כשאתה שולט שליטה מלאה על כל התפקודים הפסיכולוגים והפיסיים שלך, אתה חש נפלא, רגוע, ורענן. אם בחרת להמשיך, ראה, דמיין, או חוש עצמך יורד לאט בגרם מדרגות יפהפה (הפסקה) בתחתית המדרגות יש דלת ובצידה השני אור בהיר.אתה חש רגוע לחלוטין ונמצא בשלווה עמוקה. אתה פוסע לעבר הדלת, אתה יודע שהכרתך שוב אינה מוגבלת על ידי המרחב או הזמן, ושאתה יכול לזכור כל דבר שאי פעם אירע לך. כאשר תחלוף מבעד לדלת ואל תוך האור, תהיה בזמן אחר. אפשר לתת מודע שלך לבחור בזמן, בין אם בחיים האלה או בחיים אחרים. ייתכן שאתה שב חזרה לזמן שבו עלה לראשונה הגורם המקורי לתסמין מסוים שלך, או לתחושה או למערכת יחסים מטרידה: שורש הבעיה (הפסקה ארוכה). פתח את הדלת וצא אל תוך האור. הבט תחילה בכפות רגליך . ראה איזה סוג מנעלים אתה נועל? נעליים או סנדלים או רצועות בד או עור, או האם הנך יחף... כעת הבט בגופך... הבט בבגדיך... הבא בכפות ידיך... גלה כיצד אתה נראה... האם זה יום או לילה... האם אתה נמצא בתוך בית או בחוץ... ראה אם אתה יודע מהו התאריך או יכול למצוא אותו (הפסקה) הבט סביב, התבונן בגיאוגרפיה, בארכיטקטורה, בצמחים ובעצים, והאם נמצאים אנשים אחרים סביבך. אם יש אנשים אחרים, אתה יכול לדבר עמם והם עשויים לענות לך. גלה את התשובות לשאלותיך, לתסמינים שלך) הפסקה ארוכה). הקדש זמן נוסף לבחון תקופת חיים זו. אתה יכול ללכת אחורה או קדימה בזמן במידת הצורך... אם אתה חש חרדה, פשוט רחף מעל לגופך, התבונן במקום לחוש ולהשתתף באופן פעיל. או פשוט פקח את עיניך וסיים את התהליך, אם רצונך בכך. בחן אירועים משמעותיים והבן, מתוך נקודת מבט נעלה יותר העומדת לרשותך, מדוע התרחש האירוע ומהי משמעותו האמיתית. אתה מסוגל להבין כעת (הפסקה ארוכה) אם רצונך בכך, אתה יכול ללכת לסוף תקופת החיים ההיא ולחוות את מותך (הפסקה ארוכה) צוף מעל לגופך וסקור את חייך. איזה שיעורים עליך ללמוד? (הפסקה ארוכה). כעת הגיע הזמן לחזור. בעוד רגע אספור מאחד לחמש. בהגיעי לחמש תפקח את עיניך ותהיה ער לחלוטין, ערני ורענן, ותחוש נפלא. תשלוט שליטה מלאה בכל התפקודים הפיסיים והפסיכולוגיים שלך. אתה תזכור הכל בכל פעם שתחזור על תרגיל זה, תגלה שאתה מצליח להגיע לדרגת הרפיה עמוקה יותר ויותר. אחד: כל שריר וכל עצב בגופך רגועים לחלוטין. שתיים: אתה מתעורר בהדרגה, מרגיש נפלא. שלוש: ער וערני יותר ויותר. ארבע: כמעט ער, מרגיש נהדר. חמש: פקח את עיניך, אתה ער לחלוטין, ערני ומרגיש נפלא.

../images/Emo51.gif לך רותי ../images/Emo24.gif

כבר פעם שלישית שאני מנסה לרשום הודעה ומקווה שיצליח... המחשב בעבודה... באמת הכל נכון וטוב לדעת שאני לא מדמיינת ולא ממציאה. זה נכון שאני מרגישה את זה, ברגש. זה נכון כי אני חשה שלווה שבאה מתוך הידיעה. המון המון תודה לך ולפורום הנהדר הזה. המון זמן חיכיתי לפורום הזה...

וואו נשמע מדהים../images/Emo23.gif

אניעשיתי את המדיטציה הזו כשלמדתי רייקי זו חוויה מדהימה גיליתי שהייתי בתקופת גרמניה הנאצית בחורה צעירה ראיתי את עצמי מילדות לבגרות. את מותי לא ראיתי כי כנראה לא יכולתי לשאת זאת. הרבה דברים שקרו לי אז השפיעו באיזשהו אופן על חיי אלו.

רותי 11

New member
היי מתוקה שלי

אני אישית הקלטתי את אותה מדיטציה הצלחתי לעשות אותה פעם אחת, אבל זה היה עוד לפני שלמדתי שחזור גלגולים אבל זה מעניין ונחמד מאוד לדעתי לפני שעושים את התהליך צריך להתכוונן למשהו שאנחנו רוצים להבין או לפתור

רותי יקרה../images/Emo24.gif

זה מה שאני עושה. אני שואלת ומתכווננת לשאלה מסויימת ואז עושה. אני מכינה את עצמי לקבל בברכה כל מסר שיגיע, איך שיגיע מבלי לבטל אותו או להפחית ממשמעותו. והמון המון סבלנות צריך... אז בפעם השניה שעשיתי ראיתי רק תמונה בודדה, ללא קול, ללא מילים. אבל התמונה הייתה כל כך מדוייקת, שהיא נחרטה לנצח במוחי. בפעם השלישית, המסר היה קול - רחלי. ומשם גם הופיעה התמונה. ואז כדי להבין, אני מחברת לתקשורים שאני עושה ואני פותחת בטארוט שאלות מאוד ממוקדות. גם הטארוט, בעיני הוא סוג של תקשור. אני מרגישה את זה כתקשור באמצעות סמלים אוניברסליים, אך אני זו ש"יודעת" איך לשאול שאלות ואני זו שמפרשת לכאן או לכאן את אותם הסמלים האוניברסליים. ויש גם הזמנת מסרים דרך חלומות, דבר שאני פחות מחוברת אליו בתקופה האחרונה, אבל יש כאלה שהם ממש בתוך כל זה.

ואני רוצה להוסיף

מעניין לעניין באותו עניין... לפני מספר ימים עשיתי פעם ראשונה תקשור ללא כתיבה, ממש מה שעולה מיד יוצא. הרגשתי את זה, רותי, תקשור מתוך הגוף. קודם כל אני מחזיקה את היד של הבחורה, מה שתמיד עשיתי כדי לתקשר למישהו אחר ולא לעצמי. ואז בכתיבה היד השניה הייתה מתחילה לכתוב מתוך מה שעולה לי. עכשיו זה התחיל מהתכווננות לתדר והחזקתי לה יד והרגשתי בתוך הגוף שלי דברים שעוברים עליה, בהתחלה דברים פיזיים כמו עייפות, דופק מהיר ובהמשך תחושות נפשיות שהתחברתי דרך צ'אקרת הרגש שלי. ואז אמרתי לה שאני לא יודעת אם אני עושה תקשור או לא, אבל אני רואה את השומר המדריך שלה. וזה כבר ראיה אצלי שהיא לא ראיה פיזית אלא תחושה ותמונה מפורטת בראש, כשאני מביטה בה. ותיארתי לה איך השומר הזה נראה, איזה אדם היה ואיך קשור אליה. ואז פתאום התחלתי להגיד לה דברים, לפעמים יצאו מהר מאוד וברצף ולפעמים היו הפסקות לדקה שתיים ואז יצאו מילים בודדות. זו הייתה חויה מאוד מרגשת ועוצמתית עבורי
וגם עבורה
. בסוף התחבקנו ובכינו אחת בחיק השניה. איזה כיף שהפורום הזה קיים... ידעתי שהוא היה צריך להיפתח בקרוב-בקרוב

רותי 11

New member
וואוו מתוקה איזה יופי

אני ממש שמחה שהתקדמת מהר ואכן זה תקשור מה שעברת, גם טארוט זאת צורת תקשור אבל היא לא מגיעה עד רמת הנשמה, תקשור ישיר יכול להגיע לרמת הנשמה. את רואה שכאשר פותחים דלת אפילו קצת היא נפתחת לרווחה ופותחת איתה עוד ועוד דלתות וככה זה יהיה בתקופה הקרובה כל פעם יהיו דברים חדשים בהצלחה יקירה

תודה../images/Emo23.gif

כבר היו לי חלומות שבהם אני מתקשרת ללא כתיבה, ממש גם תקשור בתוך חלום וגם המסר הכללי שאני אוכל בקרוב לתקשר ללא כתיבה. גמר חתימה טובה לרותי ולכולם!

למעלה