רציתי לחלוק...

dixie chick

New member
רציתי לחלוק...

ראיתי בכיפור את האוסף השלישי של מהדורת הSTARBURST, ובפעם הראשונה ראיתי (ולא קראתי) את הCOMMENTARY של בן וקלוד על DOG WITH TWO BONES... אדיר! אהבתי כל כך! לא ידעתי למשל שאת "don't worrie I've never felt better" מסצנת החתונה קלוד המציאה! או שהרעיון של לזרוק מטבע היה גמכן שלה! (וגם וגם וגם משקפי השמש בסצנות כדור הארץ שייכות באמת לה...!) גם הDELETED SCENES יותר ארוכות ממה שאני זוכרת שהדודה סיפקה בזמנו (היו הרבה יותר סצנות ורובן מעניינות ותורמות הרבה לעלילה!!) בקיצור אוסף שווה שווה שווה! אחת הרכישות המוצלחות!

aerynsun

New member
כן. במקרה יש לי את הDVD הזה

יש לי רק שניים ממהדורת STARBURST. והם אדירים להקשיב להם. באמת שני אנשים מאוד מעניינים בן וקלוד. אני ואיב יש לנו כבר רשימה גדולה ועדיין לא מלאה של רעיונות של קלוד ואנחנו מתכננות לעשות מזה דף מסוכם של גל הרעיונות של הגאונית היהודיה הזאת
. אולי אני אשב על זה מתישהו בימים הקרובים....

MeItOsH

New member
היהודיה הגאונית שיש לה עוד..../images/Emo210.gif

שבוע/שמונה ימים יומולדת....[11.10]

mg

New member
הדי וי די שלהם ממש יקרים - זה מעצבן

אבל יש אולי אפשרות להעלות את הקומנטריז שלהם לאתר של פארסקייפ או לקשר אליהם מאיזה אתר? אני גם לא מבין למה בכל די.וי.די יש קומנטריז שונים ולא הכל אותו הדבר בכל המהדורות. זה גם מבלבל, וגם מעצבן!

aerynsun

New member
יש כמה ביו טיוב

אני אעבוד על זה יום שבת. אבל כמובן אלו רק קטעים ולא פרקים שלמים.

mg

New member
תודה!

גם קטעים עדיף מכלום. ביו-טיוב תמיד חוסמים את הדברים האלה. פשוט מעצבן אותי שיש כל כך הרבה שוני בדי וי די שלהם - בסך הכך, זה לא שהם עולים פרוטות...

dixie chick

New member
18$ זה לא אסון

בגלל זה חיכיתי שהסטארברסט יצאו בסטים ולא דיסק דיסק כמו שהיה בהתחלה... ככה סט זה 8 פרקים (4 DVDים)+ כל התוספות (קומנטרי, סצנות מחוקות וכן הלאה) וזה הרבה יותר חסכוני. עונה שלמה ממוצעת של סדרה יכולה להגיע גם ל50$ ככה שאם את משלמת על 3 סטים כאלה (שזה בעצם עונה שלמה) 54$ זה לא אסון בכלל, זה דוקא מחיר משתלם בהחלט.

mg

New member
לא יקר זה יחסי

54$ לעונה זה יקר אם אני רוצה הכל - אני חמדן וקמצן כמו רייג'ל כנראה
אבל תודה על האינפו. זה כולל משלוח? איפה הזמנת? איפשר לינק? וזה משלם, לא משלמת. אני רואה רק הבנות שולטות כאן, כמו ארין

dixie chick

New member
זה המחיר לכל סדרה שהיא

לא רק לפארסקייפ, אני הזמנתי מהאתר המומלץ כאן (DIGITAL EYES) ואני ממש לא יודעת מה המשלוח כי הזמנתי כשהייתי בחו"ל... וסליחה על ההתבלבלות...

mg

New member
תודה רבה ושתי שאלות אחרונות

סצנות חתוכות/מחוקות יש לכל הפרקים או רק לאלו עם הקומנטריז? ואיפה המליצו על הדיגיטל אייז כאן? וזה בסדר

dixie chick

New member
אין קשר

לכל DVD יש תוספת שנקראת קומנטריז ויש תוספת אחרת שנקראת סצנות חתוכות. איפה המליצו? לא זוכרת בדיוק אבל ספארקי קנה משם ובעקבותיו גם אני, ולפי דעתי יש קישור לאתר שלהם באתר של אריןסון.

mg

New member
אוקיי. תודה רבה רבה על הכל! ../images/Emo140.gif

למעלה