רציתי לומר...........

רציתי לומר...........

שכל הכבוד שעד היום אתם מעריצים אותה חח... ב-99 כשהיא יצאה אני הייתי מעריצה מזה גדולה שלה..והייתי אז בערך בת 8 וחצי.והערצתי אותה שנתיים נראה לי ואחכ הפסקתי כשהיא הוציאה תאלבום השלישי שלה-נו אתם יודעים האלבום שהיא כבר לא הייתה התמימה והמתוקה...שהיא השתנתה! וגם מאז מלא מעריצים עזבו אותה..ובכלל בישראל..אז התפלאתי שיש לה פורום והכל בקיצור! אני אומרת עכשיו עברו 5 וחצי שנים מאז שהפסקתי לאהוב אותה.. ומשום מה..פתאום חזרתי לאהוב אותה כמו פעם!! תבינו 5 וחצי שנים חח היא לא עניינה אותי כל הזמן הזהההה איזה מוזר! נראה לי שבגלל הקרחת ופתאום פחדתי שהיא תתאבד התחלתי להעריך אותה ולשמוע תשירים שלה..ולא יודעת איך פתאום אני ממש ממש אוהבת אותה..משהו שלא קרה פעם אחרי שהיא השתנתה!! בקיצור אז אני אוהבת אותה והיא מלכה ותמיד חשבתי ככה האמת:) מצטערת על החפירה רציתי לשתף

YugiBoy

New member
לי זה קרה קצת אחרת...:)

הכרתי אותה לראשונה ב: OOPS I DID IT AGAIN ולא יכלתי להשאר אדיש.. בכל פעם שהיה את הקליפ נעמדתי דום.. וכמובן שהיה לי את הדיסק... אחרי זה התעניינתי ברמה סבירה... מידי פעם ראיתי כתבות בנענע וכאלה על פפראצי שלה והיא הייתה מאוד מופרחת.. מאז מה שקרה לה היא נהייתה במרכז העיניינים אצלי..:) אני המון המון בפורום והיא מאוד מעניינת אותי.. אני באמת אוהב אותה...ומאחל לה את הטוב ביותר.. חוצמזיה שמאוד מאוד מגניב אותי הערצה של אנשים פה אליה.. ראיתי שרשור עם אנשים שיש להם אוספים ... מפעל חיים שלה בתוך חדר...:) נסחפתי ונדחפתי פה... ואני משתתף בשיתוף... סוריי

לא נדחפת, תמיד כיף

לגלות מעריצים חדשים. במיוחד בתקופות כאלה

Shiri from the block

Active member
חחח גם אני הייתי נעמדת דום../images/Emo113.gif כל פעם שהיה את אופס../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

SuperShiro

New member
טוב לשמוע

היא פשוט מסוג האנשים האלה, שגם כשנראה שמקומם בלב נעלם, או נתפס על ידי אדם אחר, הם בעצם תמיד שם ואף פעם לא באמת מפסיקים לאהוב אותם

tali44

New member
גם לי זה בערך כמוך...

הייתי מתה עליה עד אחרי הסרט קרוסרודס. אני זוכרת שאחותי קנתה את הדיסק השלישי של בריטני וממש שמחתי. ואחותי וחברה שלה אספו עליה מלא תמונות.... (שהם עברו אלי לבסוף =]) עד שבריטני הייתה פחות בעניינים, ואחרי אותה תקופה גם חייתי בבועה שלי ולא ממש ידעתי מה קורה עם בריטני או בכלל עם כל מפורסם אחר.... עד שאני זוכרת ששמעתי את הלהיט TOXIC דרך מכוניות שעברו או במקומות ציבוריים וממש אהבתי את השיר עד שהבנתי שבריטני שרה אותו
ואז הורדתי קליפים ושירים שלה ופשוט נזכרתי כמה אני אוהבת אותה. (וגם לפעמים ראיתי באינטרנט על הנשיקה עם מדונה והחתונה שלה ונורא התפלאתי) ואז מאוחר יותר קניתי 2 דיסקים שלה והרחתי את הבשמים שלה(כי לא ידעתי שהיא הוציאה בכלל
) ועד שנכנסתי לפורום

YugiBoy

New member
../images/Emo45.gif איך הבשמים באמת? לדעתי

הם שיווקו את הבקבוק בצורה יותר מידי ילדותית וציורית...פלסטיקית כזאתי... היו צריכים לעשות קצת פחות ידלותי... כדי להתאים את עצמם לטווח גדול יותר של לקוחות.... הרי אשה בת25 לא תקנה בושם שנראה ככה........... למרות שהוא מיועד יותר לילדות....אוי כמה אני מדבר :\\ קיצר יש להם ריח טוב ביכלל? איזה ריח זה?

Kryptonite

New member
האריזות של הבשמים מדהימות

והצורה של הבקבוק של Curious ו - In Control גם ממש יפה, פנטאזי חביב.

tali44

New member
ילדותי?../images/Emo2.gif

דווקא נורא אהבתי.. בכל מקרה, הנה 4 תמונות של הבשמים. הבושם הראשון:curious.

tali44

New member
הבושם השני- fantasy

ריח מדהים!
(הכי נעים לפי דעתי)

tali44

New member
הבושם השלישי- in control

עיצוב מדליק! והוא כעקרון גרסא משופרת לבושם הראשון. (שלפי דעתי הוא קצת פחות טוב מהראשון, הריח נורא נורא עדין וחלש)

tali44

New member
הרביעי והאחרון(לבינתיים../images/Emo122.gif)

midnight fantasy. עיצוב מדהים! (ולפי דעתי פנטזי קצת יותר טוב, אבל גם זה מאד נעים)

YugiBoy

New member
תודה (:) התכוונתי לשני :)

הוא מעוצב בצורה קצת ברבי-ילדותית כזאת... לא נורא :) בריטני....

tali44

New member
אהה, טוב הוא לא פוטוגני XD

בתמונות הוא נראה מוזר,חסר כזה, אבל ככה במציאות הוא קצת שונה. אבל באמת הוא לא כזה מדהים.

למעלה