רציתי לומר משהו....

c o h e n 8

New member
רציתי לומר משהו....

היו פה דיברים לפני כמה זמן שהפורום לא חי מספיק. אני רק רוצה לומר או לכתוב לצורך העניין ש בימים אלה אני מרגיש שהפורום חי מתמיד!!! יש כאן אחלה אנשים שבאמת כיף לדבר איתם,עם זה על שטויות, צחוקים, אהבות כוזבות, עצב זה או אחר...באמת על הכל. אני רואה אנשים כאן שכותבים מקרים ממש אישיים שקורים להם בכזאת פתיחות ומקבלים עזרה ועידוד וזה באמת מחמם את הלב... אז אני חושב שאפשר לומר שהפורום ממש הפך להיות מקום כיפי ותומך להיות בו... :)

גם לי יש משהו להגיד!

לא חשבתם שאשתוק, נכון
אני המון התלוננתי על חיי הפורום
ועליי לשבח את כולכם על הפורום שהגיע לגדולות בזכותכם.
הצתרפו אלינו המון חדשים ישנם את הוותיקים וכמובן את מר קו ובדרך לטיול שהם
הזוג המלכותי
שלנו. אנחנו פה מדברים על הכל מהכל, מכדורגל עד לאהבות כאלו או אחרות ולמשחקים...
הקמנו פה פורום שבאמת יש בו הכל ומדברים בו כל הכל כולל הכל
לדעתי זהו הפורום הכי מוצלח שיש <לירן אני
אותך לא להעלב
> וזה בגלל שבו יש הכל, באמת הכל
מה שאני מנסה לומר במילים פשוטות זה כל הכבוד לכם בזכותכם עלינו ועוד נעלה..

מותר לי

New member
מתאוששת לאיטי...

מוזר פתאום להגיע מוקדם הביתה ולהשאר בבית בלי להתקשר אליו לבדוק אם הוא ער כשהוא במרחק יריקה ממני... תמיד הייתי מנג'סת לו, ופתאום....... אפס! חלל שצריך למלא, זמן פנוי לא איכותי במיוחד, משבוע שעבר ירדתי 2 קילו, לא יודעת אם בגלל הוירוס או סתם בגלל כל המצב (או שהוירוס הגיע בעקבות המצב? תמיד ידעתי שהגוף שלי לא משהו...) היום קניתי קולה, ואל תשאלו אותי בשביל מי, כי בשבילי זה לא, ובשבילו זה לא (אלא אם הוא יחליט לקפוץ לבדוק מה יש במקרר, אבל מה הסיכוי??) ותוך כדי שאני כותבת אני שמה לב שעכשיו זאת השעה בה הייתי רגילה להעיר אותו (ז"א להתקשר, אם הוא ער אז סבבה, ואם הוא ישן אז שיתעורר) נכון יהיה טוב?

Dolphinea

New member
מסכימה עם כל מילה ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

משיייי

New member
אני אומנם חדשה ולא יודעת

מה היה פה לפני אבל מאז שאני מצאתי אותכם אני מכורה לא יכולה בוקר בלי להיכנס לפה ישר ועל שאר השעות אני לא מדברת
תודה לכם על תמיכתכם אתם אחלה

למעלה