רציתי לומר משהו.

shelly egan

New member
רציתי לומר משהו.

אממ עיינתי קצת בעמוד הזה וראיתי שהיה שרשור שבו היה ריב בין מעריצי בריטני מהפורום לבין אנשים שבאו מפורומים אחרים שראו שקיים פורום לבריטני, חשבו לעצמם, ´היי יש פורום לבריטני, בטח יש שם מלא ילדות קטנות, בואו נלך להציק להן´. רק רציתי לומר שאם אנשים באים וכותבים דברים רעים על בריטני, שהיא פרחה זונה, מחומצנת, מתלבשת חשוף, לא יודעת לשיר, אין לה כישרון וכו´ וכו´, אז אתם פשוט לא צריכים להגיב, אתם צריכים לקבל את זה שיש אנשים ששונאים אותה, להיתעלם, ולהמשיך הלאה. אנשים משועממים כאלה שלא מעריצים את בריטני ובאים לפה כדי לרדת עליה, הם פשוט אנשים משועממים שהמטרה שלהם היא לעצבן אתכם. הם הרי יודעים שאם אתם אוהבים אותה, אז שום דבר שהם יגידו לא יגרום לכם להפסיק לאהוב אותה והם פשוט רוצים לעצבן אתכם כי אין להם מה לעשות. גם לנו, בפורום של ווסטלייף נכנסו לא פעם ולא פעמיים והתחילו לרדת עליהם ולומר שהם סתם חבורת בנים מחומצנת שיודעת רק לשיר ולרקוד כמו רובוטים בלה בלה בלה. בהתחלה זה באמת הפריע לנו שהם יורדים עליהם בלי לדעת עליהם כלום, ובאמת הגבנו להם וקיללנו אותם, והם קיללו אותנו וכו´, אבל היום, אם מישהו, שחושב שהוא יודע הכל, וחושב שההערצה שלנו כלפיהם היא סתם שיגעון חולף, ייכנס לפורום ויתחיל לרדת עליהם, במקום תגובות נזעמות אתם תמצאו תגובה כמו: ´ בנות, תתעלמו הם סתם רוצים לעצבן אותנו´ ואנחנו באמת מתעלמות וממשיכות הלאה. ולמנהלת הפורום - אני לא חושבת שאת צריכה למחוק הודעות שבהם יורדים על בריטני בכל צורה שהיא, כי בכל זאת יש להם את הזכות להיכנס ולהגיד מה שבא להם. כשהם יבינו שאף אחד לא שם עליהם, הם יהיו אלה שיתעצבנו עליכם ולא יבינו למה אתם לא כועסים. ובשבילכם -אני מקווה שלא יכנסו לפה עוד אנשים מטומטמים וירדו על מושא הערצתכם :).

Silentium

New member
טוב, תשמעי!

כמה דברים. כמו שאת חושבת שזה מרגיז שיורדים על בריטני, תראי דוגמא לאחרים ואל תכני אותנו "מטומטמים". אני בטוח שההשכלה שלי גבוהה יותר משלך, וכך גם האינטלגנציה. (יודעת מה זה, פשושית?) אנחנו לא מנסים לגרום להם להפסיק לאהוב אותה, אנחנו רק מביעים את דעתינו על בריטני ספירס- בפורום בריטני ספירס. אין יותר הגיוני מזה! דבר שלישי, אלה שקיללו את ווסטלייף לא ידעו עליהם כלום, אבל אנחנו בהחלט יודעים על בריטני הרבה- ולכן מרשים לעצמינו להביע את דעתינו עליה. אהבתי את המשפט שלך: "בכל זאת יש להם את הזכות להכנס ולהגיד מה שבא להם". זה היה משפט צודק. אבל במקום להתמודד עם האמת, בלי קללות, בלי גידופים, מנהלת הפורום היקרה החליטה לחסום אותי. החליטה לחסום את האמת. חסימתה של המנהלת היא בעצם הודאה בכך שיש משהו במה שאני אומר. ככה זה. והדבר האחרון: ההוכחה שלי לזה שאני צודק נמצאת כבר בהודעה שלך: שימי לב שאף אחד לא טרח להגיב. למה? כי הם יודעים שאת צודקת. מנהלת הפורום היקרה, אם את קוראת את זה, אני מציע לך להוריד ממני את החסימה. את יודעת מי אני. סטאניק סול. במה שרשמתי על בריטני היו רק עובדות. בלי קללות, בלי השמצות סתם- רק עובדות פשוטות. לא עברתי על אף תקנון בפורומים, ואם לא תורד חסימתי- אני אביא לכאן את הנהלת הפורום שיראו בעצמם את הודעותי, ויחליטו לבד אם את ראויה לנהל את הפורום הזה. זהו פורום של בריטני ספירס, וזה הגיוני שאת דעתי אני אביע עליה פה ולא בפורום ווסטלייף, למשל. מספיק עם המשחקים, תורידי את החסימה.

shelly egan

New member
או.קיי,

א. אם יש סיבה אחת שההשכלה שלך יותר גבוהה משלי אז זה בגלל שאולי אתה יותר גדול ממני, ולמדת יותר שנים ממני בבית הספר. זה הכל. אתה לא יודע עליי כלום, ואין לך את הזכות לקבוע את רמת ההשכלה שלי. ב. אני לא אוהבת את בריטני, והעובדה שאנשים כמוך נכנסים לכאן כדי לרדת עליה, לא כ"כ מזיזה לי ואפילו כתבתי שיש לכם את הזכות לעשות זאת, פשוט טענתי שכל החברים של הפורום הזה שכן אוהבים אותה, צריכים להתעלם מהודעות שבהם אתם יורדים על בריטני.

Silentium

New member
אין קשר

אין קשר בין מספר שנות לימוד למנת המשכל של הבנאדם, ולדבר השני שכתבת: כמו שאני לא יכול לקבוע את רמת ההשכלה שלך- גם לך אין את הזכות לעשות זאת. מכאן- אין לך את הזכות לקרוא לי מטומטם. ברור? דבר שלישי, אני אסביר לך פעם אחרונה, כדי שיקלט ולא יברח החוצה: אנחנו לא יורדים על בריטני!!! אנחנו מביעים את דעתינו עליה, תוך שימוש בעובדות פשוטות ולא בקללות כמו איזה ילדים מפגרים שלא מבינים מהחיים שלהם. מבינה?!

אה זה שתקי... ../images/Emo6.gif

אפילו לא טרחתי לקרוא את השם לפני שכתבתי את ההודעה... אבל באמת שתקי

למעלה