יפה ונשמע מאוד מחובר   הכי חשוב ששניכם מרוצים ומסופקים. שרק ימשיך לכם ככה
T tinky2 New member 27/9/15 #5 יפה ונשמע מאוד מחובר   הכי חשוב ששניכם מרוצים ומסופקים. שרק ימשיך לכם ככה
ד דניאל35אי New member 29/9/15 #27 רציתי לומר לך שמאוד אהבתי את מה שכתבת     קצת מופתעת וקצת מקנאה (אבל את כבר מכירה את זה אצלי )
רציתי לומר לך שמאוד אהבתי את מה שכתבת     קצת מופתעת וקצת מקנאה (אבל את כבר מכירה את זה אצלי )
ח חמה אחרי חצות New member 29/9/15 #28 למה מופתעת ? ובקשר לקינאה אני יודעת שהיא ממקום טוב אז אני לא כועסת   מאחלת לך שנה חדשה עם ריגושים חדשים מותקית
למה מופתעת ? ובקשר לקינאה אני יודעת שהיא ממקום טוב אז אני לא כועסת   מאחלת לך שנה חדשה עם ריגושים חדשים מותקית
ד דניאל35אי New member 29/9/15 #29 כי לא ראיתי אותך במקום הזה (לא מתכוונת לפורום)     ברור ממקום טוב שנה טובה גם לך מותק ותודה על הריגושים
כי לא ראיתי אותך במקום הזה (לא מתכוונת לפורום)     ברור ממקום טוב שנה טובה גם לך מותק ותודה על הריגושים
ד דניאל35אי New member 29/9/15 #31 יודעת יודעת   אצלי גם בלי לתכנן לא קורה כלום אולי אני צריכה לתכנן  
A ayala96 New member 2/10/15 #35 נהנת לקרוא אותך אני שמחה שאת מאושרת . את רגועה ומעריכה את השולט שלך . סבלנות והבנה ,זאת מילת המפתח .