רציתי להתייעץ איתכם....

• פותח הנושא rhc
  • פורסם בתאריך

rhc

New member
רציתי להתייעץ איתכם....

אולי זה לא קשור באופן ישיר לתכנות אבל, ילד שלומד נגיד 11 יחידות מחשבים, מה זה נותן לו אם מסתכלים על זה בטווח הרחוק? העדפות בצבא? יותר אפשרויות? מה?? אשמח לתגובות....

amni

New member
שילמד דרך ספרות אנגלית

אם לא יצליח בתיכנות לפחות ילמד אנגלית. אשר ללימוד לפי תוכניות תיכוניות, לא בטוח שזה יעיל. חלק מהדברים מן הסתם זה בולשיט כדי להצדיק ניקוד גבוה יותר. במילים אחרות, הוא לא צריך כל כך לצבור ניקוד יחידות, אלא לנצל זמנו ללימוד משולב של תיכנות ואנגלית.

Piranha

New member
הצעה../images/Emo50.gif

יכול להיות שיהיו לך קצת העדפות בצבא גם אני לומדת דיי הרבה יחידות מחשבים וקיבלתי תפקידי מחשבים למינהם אבל הדוגמא שלי היא דווקא בביולוגיה- קיבלתי תפקידים מסוימים בגלל שאני לומדת ביולוגיה חברים שלי שלא לומדים ביולוגיה לא קיבלו את התפקידים האלה יכול להיות שזה עובד גם במחשבים ההצעה שלי היא- תתקשר ללשת הגיוס ותשאל

OrenAv17

New member
מחשבים לומדים מאהבה...

גם אני לומד 10 יחידות מחשבים ועד היום לא הבנתי למה אנשים מרגישים פראיירים ???? ללמוד מחשבים בימינו זה א) לא חובה ב) לא רווחי (לאחר נפילת החברות...) מחשבים לומדים מהנאה וגם אם מלמדים אותך שפות של ימי הביניים יש בזה המון תועלת מלבד 3 מילים חדשות באנגלית ! זה נקרא "לוגיקה". אין זה משנה אם אתה לומד בייסיק או C++ בסופו של דבר מה שחשוב זה שתבין את מה שאתה עושה, ושתאהב את הלוגיקה והאתגר שהמחשב מציע. גם אם כעת אתה לומד את השפה הכי in עוד שנה היא תהייה way out ולכן התועלת מתכנות היא לוגיקה ואתגר. מי שלא נהנה שילמד ביולוגיה... (מצטער אם פגעתי באוהבי ביולוגיה...)

darkstar

New member
אני מסכים עם כל מילה@!

הלוגיקה אכן נשארת לוגיקה השפה היא לא הגורם עליו אנו מדברים פה גם אני לומד מחשבים בתיכון במסגרת מורחבת ורואה את זה כהעשרה ופעילות כיפית ביותר כי זה בעצם הדבר שאני הכי אוהב לעשות אני מקווה שיהיה לך בהצלחה ואם אני לא טועה אפשר בצבא להתקבל בעזרת זה ליחידות המחשבים של צה"ל מומלץ בשילוב עם מדעי המחשב לקחת מקצוע מורחב שני שהוא פיסיקה.

אל תהיה כל-כך בטוח...

אח שלי למד מחשבים בתיכון ואפילו סיים בציונים טובים, ובלשכת גיוס הוא ביקש בפרוש להתעסק במחשבים וכך גם בבקו"מ אבל זה לא עזר, לצה"ל אין מספיק ג´ובים הקשורים במחשבים, ולכן הרבה מאלו שילמדו מחשבים, לא עומדים להתעסק בזה בצבא
אם אתם רוצים להגביר את הסיכוי להתעסקות במחשבים במסגרת צה"ל, תחשבו על המשך לימודים לכיוון הנדסאי מחשבים או תואר ראשון במחשבים, אבל תיזכרו שאז אתם נאלצים לחתום מראש על שירות צבאי ארוך יותר (למרות שבתקופה כזו זה יכול לשמש כיתרון - צבירת ניסיון במחשבים על חשבון זמן צבא)

למעלה