רציתי להתייעץ איתכם !!

רציתי להתייעץ איתכם !!

אני בחור חסידי,וכעת לפני פסח אבא שלי אומר לי להסתפר כלומר לעשות קרחת אפס אפס כמו תמיד.אני כ"כ שונא את זה! יש לי חברים ליטאים עם בלוריות כ"כ יפות,על זה אני לא מעיז אפילו לחלום! אבל קרחת אפס אפס? תגידו לי מה לעשות,אני מפחד מאבא שלי אם לא אתקרח, ואם כן,אני כל פעם מרגיש אומלל!

asaf2000

New member
תגיד לי אתה טרול?

כי כך זה נראה לפי כרטיסך האישי, אם אתה מעוניןן בפסיקת רב למה נכנסת ל"יוצאים"? ואם אתה באמת רוצה תשובה אז כיבוד אב זה מדאורייתא

א77

New member
רצית להתייעץ?

פה זה לשאלות. אבל בכל זאת כיון שהדגשת רצונך להתייעץ, אז אביע לך עצתי. כמדומני שלא יוצא לך להסתפר, אלא אחת לשלושה חדשים בערך. אזי תשקיע מסירות נפש של שבוע וחצי בערך למען מצוות כיבוד אב. אותו שבוע וחצי כשהקרחת נוצצת ומבהיקה בראשך, הסתתר מחבריך. תוכל לשכור מחסן לאותו שבוע וחצי, והרי קיימת כיבוד אב. יישאר לך עשר וחצי שבועות בכל שלושה חדשים להיות עם חבריך. בכלל חשבתי, בין כך החברה יסתנוורו מקרחתך, הם לא יראו שזה אתה. אז מה איכפ]ת לך. טוב. קצת ברצינות. תוכל להתפשר עם אביך על מספר 1 או 2. אל תעשה פס בעורף, וזהו. וסבורני שלא המספר אפס מפריע לאביך. אלא שהוא מביע את אי נוחותו גם בזה. השתדל להיות בסדר במה שאתה יכול, ואולי הוא יניח לך עם המספר.

כל העצות אינן טובות בעינ

שכן אבא שליט"א הולך בחינוך בשיטת ר` חיים קניבסקי ש"חושך שבטו שונא בנו" כפשוטו ממש, וכשיראה שלא התקרחתי יפליק לי על המקום ההוא כך ששבועיים לא אוכל לשבת,ואילו כעת מגיע ליל הסדר והסבה לעיכובא,וגם אין יוצאים בהסבה על הבטן,אי לכך נא לייעץ בהתאם!

וחוץ מזה א77 החברים אכן

יסתנוורו מקרחתי,דא עקא שחוששני שמא יעבור שם הגר"ש וואזנר ולאחר שיסב את גבו תופנה תשומת ליבם אליו !!

א77

New member
איני מאמין לך

גם מתחילה לא האמנתי לך. הנך בחור חסידי שיש לו חברים ליטאיים עם בלוריות יפות, ואביך בשיטת רבי חיים קנייבסקי. חד גדיא דזבין אבא בתרי זוזי. ואתא גדיא בתרתי ניקים, והפך לכלבא דהפך בחררה, וכו' וכו' עד דאתא מלאך המות ושחט וכו', ואתא הקדוש ברוך הוא ובא לציון גואל.

מאחר והסבת שמאל לעיכובא....

סביר להניח שתלמיד מופלג של הגר"ח שליט"א, יפליק לך בצד ימין ובא לציון גואל. אגב, כשהוא יתעייף, יש כאן כמה שיהיו מוכנים לעזור לו.... רפואה שלימה.

זה חידוש דין

כי בפשוטו לומדים שהסיבת שמאל היינו על זרוע שמאלו,ומנין לך לחדש דהיינו פלח ישבנו השמאלי? והס` אורחות יושר אין תח"י כעת,וצ"ע לעת הפנאי. טוב לגלות אצלך קצת הומור מלבד איומים בשם אבא שבשמים וגהנום כלה וכו`...חחח

אריאלינקה! כ"כ נפלא

לפוגשך כאן! האם עוד תחייכי אלי פעם,בובונת? זכרי לי ימים ראשונים...את נשמתי אמכור בעד חיוכך !!!

danielhope

New member
אף אחד לא מתייחס לדבר החשוב../images/Emo35.gif

שאבא שלו מכה אותו
כולם מתעסקים בהידורי מצוות במקום לדאוג לנושא היותר חשוב

danielhope

New member
אני מכיר בעובדה שעבדו עליי

לפי שאר התגובות של הבנאדם... טוב, שיהיה לו לבריאות

למעלה