רציתי להשתעשע ואת כמו סם נכנסת לי לדם מה עכשיו?
ל לא מתפשרת כלל Well-known member 24/11/19 #3 כי להתמכר הופך את התוספת לעיקר וזה בעייתי אז כן. אני רוצה שיחשוק שיתלהב שיקרע לי תבגדים שיפרק לי תצורה שנחשוב נרצה נערוג ואולי גם נהרוג אבל ששם זה ישאר
כי להתמכר הופך את התוספת לעיקר וזה בעייתי אז כן. אני רוצה שיחשוק שיתלהב שיקרע לי תבגדים שיפרק לי תצורה שנחשוב נרצה נערוג ואולי גם נהרוג אבל ששם זה ישאר
Jazz Singer New member 11/12/19 #6 אני? לא הצבתי לעצמי גבולות. בטח לא כאלה שהגדרתי מראש. הקשר שאני נמצאת בו היום הוא גם רגשי, גם פיזי.. לא הייתי יכולה אחרת ובדיעבד, גם לא רוצה אחרת.
אני? לא הצבתי לעצמי גבולות. בטח לא כאלה שהגדרתי מראש. הקשר שאני נמצאת בו היום הוא גם רגשי, גם פיזי.. לא הייתי יכולה אחרת ובדיעבד, גם לא רוצה אחרת.
א אישוניאיש New member 11/12/19 #7 אם זה לא רגשי זה הרי לא קיים. אין משמועת למאהב בלי רגש. התכוונתי מול הבן זוג. בקשר הבסיס. איך את קובעת לעצמך לדוגמה מה עושים עם מי וכו. אישוניאיש. עדיין מגשש את דרכו.
אם זה לא רגשי זה הרי לא קיים. אין משמועת למאהב בלי רגש. התכוונתי מול הבן זוג. בקשר הבסיס. איך את קובעת לעצמך לדוגמה מה עושים עם מי וכו. אישוניאיש. עדיין מגשש את דרכו.