שלום מה דעתכם להוסיף פינה בה אנשים ממליצים על שירים שכדאי להוריד מהאינטרנט? אני כל פעם נכנסת לכאן ומחפשת ומחפשת שמות של שירים וזה דיי קשה אז בבקשה תוסיפו פינה כזאת.
לכל תותחי הפורום, נו נראה אותכם יורים בלי קאזה ובלי IMESH או כל תוכנת שיתוף אחרת, תנו פשוט לינקים פשוטים ויעילים. אומרים שמלאכתם של צדיקים נעשית על ידי אחרים, אני שולח אותכם לאתר שמכיל מעל 6000 שירים ביוונית - ישנים , האתר כתוב ביוונית... השירים הם בין השנים 1885-1959, משהו משהו. גם צירפתי לכם אתר שבעזרתו ניתן לתרגם אתרים...
אני מציע לך ים של זמרים תורידי בצורה ספונטנית לפי שם הזמר שיר פה ושיר שם תקשיבי לקולות,לקצב ולצלילים וככה תחליטי מה מתאים לך. לכל אחד טעם שונה. זאת הדרך שבה התחלתי לפני מספר שנים טעמתי מכל דבר והטעמים היו נפלאים. העיקר להיות פתוח לכל צליל וסגנון ורצוי תמיד להקשיב לשיר יותר מפעם אחת מסתבר שזה עובד לא רע. ADAMANTIDIS THEMIS AGGELOPOULOS MANWLHS AGGELOS DIONYSIOU ALKISTIS PROTOPSALTI ANDREAS STAMOS ANNA VISSI ANTONIS REMOS ANTZI SAMIOU DIMITRIS KOKTAS DIMITRIS KONTOLAZOS DIMITRIS MITROPANOS ELENI TSALIGOPOULOU ELEYTHERIA ARBANITAKI EVDOKIA GIANNIS PARIOS GIANNIS PLOUTARXOS GIORGOS MARGARITIS GIORGOS DALARAS GIORGOS MAZONAKIS KAITI GARBI KOUKA KATERINA LEFTERIS PANTAZIS LENA PAPADOPOULO MAKIS XRHSTODOULOPOULOS MARIANTA PERIDI MIKIS THEODORAKIS MARINELLA NATASSA THEODORIDOU NOTIS SFAKIANAKIS PANTELIS THALASINOS PASXALIS TERZIS RITA SAKELARIOY STAMATIS GONIDIS STELIOS KAZANTZIDIS STELIOS ROKKOS STRATOS DIONYSIOU TASOS BOUGAS VASSILIS KARRAS עייפתי,יש לך עבודה לשנתיים הבאות תהני, שבתאי.