האמת?
אתמול בהיתי בהם די חסרת אונים - בכחולים האלה.....זו הפעם הראשונה שלא הצלחתי להניח במקום אפילו חלק אחד.
אין לי שיטה מסויימת. בפאזלים הקטנים יותר אני עובדת לפי גוון וצורה. אני מפזרת את החלקים כך שאוכל לראות את כולם ואז אני "צדה" אותם בעין לפי הצורה שלהם, אבל כאן יש המון, כמה מאות והם כהים וכנראה שהאור שיש לי בפינה הזו לא מספיק עבורם, למרות שיש לי שני פלורסנטים בשני הצדדים של הפינה הזו. זו הסיבה שאני עובדת שם. אני אצטרך להפריד אותם לפי צורות וכנראה להעביר לשם עוד תאורה.
חלק מהקושי שהיה לי בפאזל הזה הוא שעבדתי עליו בעמידה או יותר נכון בהליכה, כי אני לא מגיעה מצד אחד לצד השני בגלל הגודל שלו. אני חשבתי שאוכל לעבוד על כל תמונה בנפרד ולכן יצרתי מצב שאוכל להעביר את הכיסא מסביב לשולחן, אבל במקרה הזה, הפאזל קבע לי את דרך העבודה וההתקדמות, כי רוב הזמן אי אפשר היה להפריד את החלקים של התמונות השונות ולכן הייתי צריכה כל הזמן ללכת מסביבו.
אני מאמינה שאחרי ש"אתפוס" את הגוונים של המסגרת אוכל גם שם להתקדם, סביר להניח שלא באותו הקצב. זו הישורת האחרונה. נמצא את הדרך לעבור אותה. צריך רק עוד קצת סבלנות (אני מנחמת את עצמי עכשיו
)