רציתי להציע - גלריה.

מממאיה35

New member
מהמם!

ואת מתקדמת ממש מהר, כל הכבוד! למעשה נשארו עכשיו כל הכחולים?

מה השיטה שלך עבורם?

האמת?

אתמול בהיתי בהם די חסרת אונים - בכחולים האלה.....זו הפעם הראשונה שלא הצלחתי להניח במקום אפילו חלק אחד.

אין לי שיטה מסויימת. בפאזלים הקטנים יותר אני עובדת לפי גוון וצורה. אני מפזרת את החלקים כך שאוכל לראות את כולם ואז אני "צדה" אותם בעין לפי הצורה שלהם, אבל כאן יש המון, כמה מאות והם כהים וכנראה שהאור שיש לי בפינה הזו לא מספיק עבורם, למרות שיש לי שני פלורסנטים בשני הצדדים של הפינה הזו. זו הסיבה שאני עובדת שם. אני אצטרך להפריד אותם לפי צורות וכנראה להעביר לשם עוד תאורה.

חלק מהקושי שהיה לי בפאזל הזה הוא שעבדתי עליו בעמידה או יותר נכון בהליכה, כי אני לא מגיעה מצד אחד לצד השני בגלל הגודל שלו. אני חשבתי שאוכל לעבוד על כל תמונה בנפרד ולכן יצרתי מצב שאוכל להעביר את הכיסא מסביב לשולחן, אבל במקרה הזה, הפאזל קבע לי את דרך העבודה וההתקדמות, כי רוב הזמן אי אפשר היה להפריד את החלקים של התמונות השונות ולכן הייתי צריכה כל הזמן ללכת מסביבו.

אני מאמינה שאחרי ש"אתפוס" את הגוונים של המסגרת אוכל גם שם להתקדם, סביר להניח שלא באותו הקצב. זו הישורת האחרונה. נמצא את הדרך לעבור אותה. צריך רק עוד קצת סבלנות (אני מנחמת את עצמי עכשיו
)

דגנית

New member
אני קניתי מנורה עומדת - כדי שלא יהיה לי תירוץ

שאני לא מסיימת את הפאזל כי אני לא רואה את הצבעים,
בינתיים יש אחלה מנורה, קנייה טובה באמת!
והפאזל........ פחחח

על איזה פאזל את עובדת?

או לא עובדת? חי חי חי

אני לא מחפשת תירוצים, אני מתעלמת באלגנטיות לפעמים הרבה זמן (כמה זמן זה אלגנטי מספיק? שנה היה הכי הרבה אצלי), אבל זה רק כשהוא שלי או של אמא שלי, לגבי הפאזל הזה, אני לא יכולה לעשות את זה. אני רוצה לסיים ולהחזיר. למרות שסוכם שאין הגבלת זמן, אני מעדיפה ככה. יכולים לקרות כל מיני דברים כמו למשל מתקינים של המזגן שהחליטו שזה שולחן כמו כל שולחן אחר ורק רצו להניח עליו את בקבוק השתיה הרטוב שוב ושוב ושוב ולא עזר כמה שהסברנו ששם לא מניחים כלום, בטח לא אם הוא רטוב!!!
אבל לא להתפחלץ, הם הניחו את הבקבוק הרטוב על השידה אחרי שהזיזו את פיסת הבד ששמתי עליה בדיוק לצורך העניין....

דגנית

New member
ניסיתי למצוא קישור לתמונה שהעלתי פעם אבל

החיפוש מסרב לשתף איתי פעולה,
בכל מקרה הפאזל המסכן ששוכב על השולחן כבר כמעט שנתיים
הוא הפרפר, פאזל מקסים של ספר עם אישה מחזיקה תינוק בתוך פרפר,
אני לא מוצאת את התמונה בפאזלנד....

פעם הוא יסתיים. מתישהו. אני מקווה.
חבל על השולחן של הסלון, תפוס כבר שנים.

123נעמי

New member
איזה יופי - כל הכבוד

איזה צבעים מדהימים יש לתמונות של הפאזל הזה

כל הכבוד על ההתקדמות.
המשיכי כך

סקרמנטה

New member

מצדיעה לשתיכן!
כל הכבוד!
נראה לי שאני רק מההליכה סביב הקרטון כבר הייתי מתייאשת

אין ספק שזה מעייף, אבל כשלוקחים חלק ליד ויודעים בדיוק איפה הוא צריך להיות, כלומר כשכבר מגיעים למצב הזה, זה מושך עוד ועוד.

למעלה