רציתי להעלות שאלה

disarray

New member
רציתי להעלות שאלה

אני נמצאת בקשר כבר 7 חודשים עם חייל קרבי..עברנו קורס מפקדים,אימונים תרגילים וכו' רוב הזמן אין לו יותר מידי זמן לדבר..וככל שאנחנו מדברים פחות אנחנו רבים יותר. כשהוא בבית ואנחנו פנים מול פנים הכל נפלא כמעט ולא מתווכחים בכלל,אבל אז הוא חוזר לצבא ושוב הריבים מתחילים. המצב מתסכל אותי כי קשה להשלים ולריב דרך הטלפון ואז עולות לי מחשבות לא טובות לראש לגבי הקשר ואני יודעת שזה לא פייר לשנינו. איך אתן מתמודדות עם המצב? והאם יש משהו לעשות כדי לשפר את זה?

GrowingMadness

New member
אצלנו זה בד"כ הפוך

כשהוא בבית אנחנו רבים ומתווכחים וכשהוא בצבא הכל טוב ויפה ומושלם.

GrowingMadness

New member
אנחנו

כבר די התרגלנו למצב [עם כמה שזה עצוב], כבר התחלנו פשוט לקחת את הריבים האלה יותר בקלות ולהתייחס אליהם יותר בצחוק. וכמובן ששנינו משתדלים להיות כמה שיותר סבלניים במהלך הסופ"ש.. במיוחד אני [כי זה מעין תקופת זמן קצת יותר רגישה אצלי, לא יודעת כלכך איך להסביר את זה]

Miss KuChit

New member
אולי זה נשמע לא בריא

אבל לשמור את השיחות "הכבדות" לבית. דברים נראים כ"כ שונה פנים מול פנים. כשהוא בצבא קל לריב כי אין לו זמן והוא בד"כ עצבני ושבוז וזה מעצבן, אז אני פשוט מנסה להתעלות על עצמי ואם משהו מפריע לי ומעצבן לשמור את זה לבית או כשיש לו יותר מ-10 דק' לדבר [רמז: זה לא קורה.]. בנוסף, כדאי לדבר איתו בכנות על המצב ופשוט לאמץ "אסטרטגיה" משותפת. בהצלחה לכם!

Shiri Fe

New member
להבין ולהתפשר

אין סיבה שזה לא יהיה מושלם גם בשיחות שלכם...

למעלה