רציתי להזמין אתכם

nightroll

New member
רציתי להזמין אתכם

קיבלתי בדואר פלייר מרתק: הודעה משמחת לשוחרי תורה. ציבור תושבי אלעד מוזמן להשתתף במסגרת השיעורים הקבועה יאדה יאדה יאדה בלה בלה... עם הרה"ג ירחמיאל קראם שליט"א חכו, עכשיו החלק המעניין: בהרצאתו המרתקת: האם אני חי או שאני גר? ואני אומרת: אהההה, פילוסופיה במיטבה.

גל נעים

New member
|הדגש../images/Emo18.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif

תזהרי חמודה, את עלולה לגלות שאת חיה!!!!!. <ואז השם ירחם,מה את תיהי מסוגלת לעשות!...ממש רחמנא ליצלן>

nightroll

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

שמת לב לתאריך? היום, יום המרידה יאדה יאדה - ג´ אייר

אין שום קשר...

בין המודעה הזו ליום העצמאות. המודעה היא על הפגנה ביום הבחירות ג´ אייר תשס"א. (מופיע תאריך בתחתית המודעה).

ephi79

New member
יום העצמאות "מוקדם"

נדמה לי שכשהחג חל בשבת נוהגים להקדים אותו ליום חמישי.

Le Fay

New member
לא, אבל כשהוא חל בחמישי עושים "גשר"

את התרגיל כבר היגשת?

ephi79

New member
אכן, ההלכה נתעלמה ממני

את התרגיל ההוא כבר היגשתי, אבל תמיד יש עוד אחד (לפחות זה אחרון, כבר נגמר הסמסטר...)

Le Fay

New member
אודה על האמת, יתכן שגם ממני ../images/Emo13.gif

ובחינות זה בטח תענוג גמור...

סיטרא

New member
ממעלליו של אותו קראם

אם כבר הזכרת את אותו הרב, אשמח לשתף אותך במעלליו בשכונת הר נוף בירושלים, היה מנהג יפה בלילות השבת בחוצות השכונה לילך בנים ובנות יחדיו בחוצות קריה נאמנה, מנהג יפה הוא לכל הדעות ומוסיף הוא יראת שמים יתירה למען יכירו בני ישראל את בנות ישראל, להרבות ששון ושמחה, אך אותו ירחמיאל יצאו עיניו למראה המנהג והוא הנהיג מין משמרות קודש המפטרלים ברחוב שאולזון ומפריעים לתנועה כדרך קבע, הוא אף הפיץ פשקווילים נלוזים בגנותם של גדולי השבאבניקים, שכן אין יכול הוא לישב בשלווה כשבני ישראל הטהורים הולכים שלובי זרוע עם בנות זוגם בעודם ברווקותם, כשחדלה תשומת הלב, הוא אף הגדיל לעשות וקבע שיעורי תורה במרכז המסחרי של הר נוף בשעה 10 בערב, כל ליל שבת, וכך חלף לו אחד המנהגים היותר יפים שידעה שכונת הר נוף לתולדותיה. נחמד לקבל עדכונים עליו מדי פעם, שכן מסתבר כי רב בעל תושיה הוא. אוי, איפה הן, הבנות ההן עם הקוקו ושמלת השבת ?

אבזץ

New member
הוא אותו קרקר !

שסבי וסבתי שומעים אותו בערוצי הקודש בפול ווליום ומחככים ידיהם בהנאה. קטונתי מלהבין את גדולתו של אותו גס רוח, אך יתכן שקטנותו היא היא גדולתו.

ברוריה2

New member
עדכון מהבנות עם הקוקו ושמלת השבת:

הקוקו הומר לפאת קוקו 50 % טבעי שמלת השבת כבר לא עולה אחרי 5 לידות והועברה לאחת האחיות הקטנות אצל יחידות סגולה הומר הקוקו בקוצים או שיער פרוע (היינו, שיער פזור מעבר לגובה הכתפיים) ושמלת השבת בג´ינס וטי-שירט. צא וחפש..

אכן, שמלת השבת של חנהל´´ה

הוחלפה כבר מזמן לשמלת הריון, ובכלל כל זוהרה הועם לאחר שהופשלה וחוללה באטימות בידי עבדקן מזוקן עם יחוס.. גם חני עצמה כבר לא בטוח שאומרת כל יום שמע ישראל..

למעלה