רציתי להזכיר לכולם.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
רציתי להזכיר לכולם.

שהפורום הזה מתקיים וחי בחסות הצנונית (ולא סלקום, כמו שתפוז היו רוצים שנאמין)

ידעתם שיש פורומים שאין בהם

את הפרסומות המעיקות של סלקום ? כפי הנראה אנחנו "קהל היעד" של סלקום.. ראבאק ! כבר יש לי סלקום ! רדו ממני !

DDN

New member
תתעודד, יכול להיות יותר גרוע.

מה שכן, אני מתגעגע לבקבוקים של טובורג. ההודעה הזו נכתבה בחסות הצנונית.

Damn cellcom!!!

אני תקועה עם אותו מכשיר אידיוט כבר כמעט 3 שנים, מאז ה"עסקה המצויינת" שהכריחו אותי להיכנס אליה (מטעם הוריי, ולא אפרט), ועכשיו, כשלכולם יש כבר פנדות על הפלאפון, שומרי מסך וצבעים, אני עדיין תקועה עפ נוקיה מיושן שאפילו לא מוכן לקבל (שלא לדבר על לשלוח) הודעות טקסט בעברית!!! אוף... אני רוצה אורנג'...

Gilgam69

New member
למה לך לרצות ביציר השטן?

הלא הוא אורנג'? תתרחקי מאורנג' כמו ממגפה ! ! !

אויש, אתה...

שמענו עליך ועל האורנג' שלך. מה לעשות, יש אנשים קצת פחות בררנים ממך. כל החברים שלי (למעט אחד או שניים) נמצאים באורנג', וגם אתה נמצא / היית בו (תגיד מה שאתה רוצה, עדיין יש לך סלולרי), וסלקום עולה לי הון תועפות, עם מכשיר אידיוטי ומלא תקלות. רוצה להתחלף?

Gilgam69

New member
למה בררן?

סליחה אבל שוד ורמאות לאור היום לא נקראים בררנות אצלי, זה פשוט עניין של יחס ללקוח. הסלולרי שעדיין יש לי, האורנג', כבר שוכב לו בארון במשך יותר מ-3 חודשים והפעמים היחידות שהוא יוצא משם זה כדי ששניה אמצא מס' טלפון של מישהו, אבצע את השיחה, כמובן מטלפון הבזק של הבית, ומיד חוזר פנימה... חתיכת ספר טלפונים יקר (2600 ש"ח). כמו שאת רואה, אין לי סלולרי, ביחוד לא של אורנג'. הנייד שלפעמים אני איתו הוא מכשיר הסלקום של אימא שלי שאני חוטף מדי פעם וזה רק כדי שאם דנה תתקשר אז שאני אהיה זמין.

DDN

New member
אתה מגזים

לא היה פה שוד ולא רמאות. אתה היית חתום על חוזה. זה שהחוזה הזה הוא דרקוני, זה לא הופך אותם לרמאים. מה שכן, זה בהחלט עניין של יחס גרוע ללקוח. אבל. . . . אנחנו סוטים פה מעניין הפורום.

Gilgam69

New member
זוהי כן הייתה רמאות

מפני שכאשר ניתן לי המכשיר החלופי "החדש" לדברי אותו אדם לפני שנה, הוא לא היה חדש ולא היה בטיח (ככה בכלל כותבים את זה?), זה היה מכשיר משומש. וזאת לא הנקודה היחידה.

Tanath

New member
מרוב סלקום, עוד תשכח שזה צנונית ../images/Emo12.gif

למעלה