רציתי להוסיףףףףףף

רציתי להוסיףףףףףף

ברשותך טאי, אני יודעת שזה לא פורום לתקשורת בינינו אלא וידויים אבל לפעמים אי אפשר להמנע מכך. אז ככה, הגבתם לי ושאלתם למה??לוקחים את הילדים. הסיבה תשמע לכ לא נורמלית אבל זה ממש כך. לא הלכתי לשיחות עם פסיכולוג בעבר. בעצם הלכתי אבל אחרי שתי שיחות הרגשתי שלא תורם לי כלום ונטשתי. לא רצו/הלכו הילדים לשיחות עם פסיכולוג בעבר. בעצם הלכו אבל לא מצאו יעילות בדבר וביקשו שלא ללכת. כתבתי זאת בסגנון הזה כדי שתבינו ותלמדו ממני שלפעמים מה שלא היה טוב פעם לא אומר שלא יהיה טוב היום, ושכדאי תמיד לנסות שוב. נתתי להם את כל כולי. לסידורים שלי או פגישות הייתי צריכה לתמרן כמה זמן לפני כן איתם כי הם לא יכולים בלעדי. נוצרה תלות גדולה של הילדים כלפי. ונוצרה בי תלות גדולה בילדים. כמו למשל ``בלעדי הילדים שלי אני לא אני, ואין לי למה לחיות``. אמירה כזו לנוגעים בדבר היא רמז לכך שאני משעבדת את הילדים באהבתי. בקיצור יותר מידי תלות לא טוב. כי גם הילדים תלויים בי ובלעדי אולי חייהם לא יהיו חיים. וכל מה שהם רוצים לעשות זה להפריד בינינו לכמה שעות לנתק אותנו, ואני מחוייבת על ידי בית המשפט ללכת לשיחות פסיכולוגיות בהם אוציא את כל משקעי העבר ואקבל הדרכה. והילדים מחוייבים גם לכך. תתפלאו אבל רק אז אהיה חדשה נקיה וטהורה, כי אומנם התגרשתי אבל את הכל הפנמתי והדחקתי. אז כדאי לכם תמיד לא רק לדבר אלא גם לטפל. שלכם יוניתתתתת

למעלה