רציתי להודות לכם

רציתי להודות לכם

רציתי להודות לכם על התגובות ששלכתם לי על הודעתי כי אנני מאמינה בשלום נכון המצב הוא קשה ואסור לי לאבד תקווה למרות המצב הבטחוני ולמרות זה שלפעמים אני שוקלת פעמים האם ללכת לעיר למרות כל הפיגועים שהיו בה אני גרה בנתניה הגעתי למסקנה שאני צריכה להבתכל קדימה ובאמת לקוות לעתי טוב יותר שבוודאי יבוא בזמן כלשהו אז תודה רבה

eliasys

New member
זה נשמע כמו פרידה מאיתנו

ואנחנו לא מסכימים לזה. אני מקווה שתמשיכי להיכנס ולהגיב בפורום, כי אנשים כמוך אנו מחפשים. אנשים שמוכנים לשמוע ומוכנים לשנות דעות. גם אני אדם שלפעמים משנה את דעותיי לאחר אירוע מסויים זה או אחר. אך בסופו של דבר אני מסתכל קדימה ומטווה לעצמי מסלול שאין סטיה ממנו. לאחר הפיגוע בדולפינריום, חשבתי שאני מאבד את עולמי. איך אני, כערבי, צריך להרגיש עם הדבר הנורא הזה. אני מקווה שלא נדע עוד אבידות, כי באמת מספיק. ואם נצעד יחד ונשלב ידיים אני בטוח, שאם לא נוכל למנוע את ההידרדרות, לפחות נוכל להסתכל בעיני הילדים שלנו ולומר להם בגאווה שעשינו את כל מה שיכולנו עבורם ולמען עתידם. אך אני גם בטוח שנסיונותנו לא יעלו חרס, כי בסופו של דבר הצדק והאור ינצחו את הרשע והחושך.

קלייר

New member
להביט קדימה בתקוה/ושובי לבקר

להביט קדימה בתקוה,שהמחר יביא את הישועה ,והמשיכי לטייל בעירך ובואי לבקר אנו פה מצפים לחלום

eliasys

New member
לא רק מצפים לחלום קלייר

ועושים את כל שביכולתנו להגשים אותו

קלייר

New member
נשלב יד ביד/ויחד נגשים החלום

נשלב יד ביד,ויחדיו נגשים החלום,שכה זקוקים לו עמי האזור,למרות הקשיים שעומדים בדרכנו אל המטרה,לא נותר,ונמשיך בכל הכוח עד שנכבוש את היעד

למעלה