no1likeyou
New member
רציתי להגיד תודה
יום אחד מתןך שעמום הסתקלתי איזה פורמים יש פה עוד (אני כותבת בפורום של זוגות מעורבים בדרך כלל )ומצאת את הפורום הזה.חשבתי מה יש עוד כאלה שאוהבים את הbsb?שהתחלתי לקרוא פה ולראות לינקים שקשורים אלהם נדהמתי לגלות שכן ועד כמהאוהבים אותם ועכשיו לחלק של התודה אני אוהבתי אותם שהיתי קטנה ממש טרוף כמו כול אחד פה אני מתארת לעצמי עד כדי שהמציאו בתקשורת שניק נהרג בתאונה (חס וחלילה
) היתי כול הלילה בחדר מקשיבה לקלטות שלהם (כן אז לא היו דיסקים) ובוכה מוציאה את הנשמה בבכי עד שגילתי שזה שקר היתי אוספת כול פיסת נייר קטנה שהיה מפורסם משהו אלהם ושהיה כסף רצתי לקנות את הדיסקים שלהם אפילו היתי מזמינה בחנות במיקרה ולא היה וכול יום בודקת אים הם הגיעו.חלמתי לראות אותם השתתפתי בכול הגרלה של ראש 1 ומדמיינת כבר מה היתי עושה שהזכה מה השאל אותם אים אני יבכה ויחבק אותם או יצרח בהופעה (ברור ברור וברור דאא) אבל זה לא קרה לצערי מעולם .כמובן היתה לי קלטת הופעה שלהם מגרמניה שחרשתי כול יום והקירות היו מלאים בפוסטרים(זוכרת אחד ספציפי שלהם ששנים מהם למעלה ושלוש למטה בשורה והם מחזיקים כלבי פאג) לצערי הכול ניזרק שהתבגרתי כניראה עברתי שלב התחלתי להקשיב למוסיקה שחורה אבל מאז שהגעתי לפורום הזה אני כבר יומים מקשיבה להם ברצף זה כול כך החזיר אותי לימי הילדות המאושרים שלי ואני שכחתי כמה מדהימים חמודים ומקסימים הם היו ונשארו הקולות שלהם האקפלות המדהימות והם בעצמם ואי אין מילים לתאר את ההרגשה ראיתי קצת דברים ביוטוב כמה הם,"גדלו" התחתנו ויש להם ילדים aj עוד אז שמעתי על ההדרדרות שלו והראיון אים אופרה וינפרי ויאך שאחרים הפתיעו אותו בכו והתרגשו בשבילו דאגו לו זה ואפילו גרם לי להזיל דימעה או יותר (מודה) אולי זה משגרם להם לתפצל?אבל הם אמרו שרק עשו הפסקה וחוץ מיזה הם כן חזרו קיווין עזב??למה??הם היו שילוב מנצח יחד חבל
אני אוהבת את האקפלה שלהם לשיר ,endof the roadתמיד גורם לי לבכות זה כול כך יפה והם שרים פשוט מדהים קיצראין אלהם הם היו ותמיד היו להקת בנים הכי מצליחה והכי טובה ואתם החזרתם לי אהבה ישנה אז תודה
יום אחד מתןך שעמום הסתקלתי איזה פורמים יש פה עוד (אני כותבת בפורום של זוגות מעורבים בדרך כלל )ומצאת את הפורום הזה.חשבתי מה יש עוד כאלה שאוהבים את הbsb?שהתחלתי לקרוא פה ולראות לינקים שקשורים אלהם נדהמתי לגלות שכן ועד כמהאוהבים אותם ועכשיו לחלק של התודה אני אוהבתי אותם שהיתי קטנה ממש טרוף כמו כול אחד פה אני מתארת לעצמי עד כדי שהמציאו בתקשורת שניק נהרג בתאונה (חס וחלילה