רציתי להגיד תודה

no1likeyou

New member
רציתי להגיד תודה

יום אחד מתןך שעמום הסתקלתי איזה פורמים יש פה עוד (אני כותבת בפורום של זוגות מעורבים בדרך כלל )ומצאת את הפורום הזה.חשבתי מה יש עוד כאלה שאוהבים את הbsb?שהתחלתי לקרוא פה ולראות לינקים שקשורים אלהם נדהמתי לגלות שכן ועד כמהאוהבים אותם ועכשיו לחלק של התודה אני אוהבתי אותם שהיתי קטנה ממש טרוף כמו כול אחד פה אני מתארת לעצמי עד כדי שהמציאו בתקשורת שניק נהרג בתאונה (חס וחלילה
) היתי כול הלילה בחדר מקשיבה לקלטות שלהם (כן אז לא היו דיסקים) ובוכה מוציאה את הנשמה בבכי עד שגילתי שזה שקר היתי אוספת כול פיסת נייר קטנה שהיה מפורסם משהו אלהם ושהיה כסף רצתי לקנות את הדיסקים שלהם אפילו היתי מזמינה בחנות במיקרה ולא היה וכול יום בודקת אים הם הגיעו.חלמתי לראות אותם השתתפתי בכול הגרלה של ראש 1 ומדמיינת כבר מה היתי עושה שהזכה מה השאל אותם אים אני יבכה ויחבק אותם או יצרח בהופעה (ברור ברור וברור דאא) אבל זה לא קרה לצערי מעולם .כמובן היתה לי קלטת הופעה שלהם מגרמניה שחרשתי כול יום והקירות היו מלאים בפוסטרים(זוכרת אחד ספציפי שלהם ששנים מהם למעלה ושלוש למטה בשורה והם מחזיקים כלבי פאג) לצערי הכול ניזרק שהתבגרתי כניראה עברתי שלב התחלתי להקשיב למוסיקה שחורה אבל מאז שהגעתי לפורום הזה אני כבר יומים מקשיבה להם ברצף זה כול כך החזיר אותי לימי הילדות המאושרים שלי ואני שכחתי כמה מדהימים חמודים ומקסימים הם היו ונשארו הקולות שלהם האקפלות המדהימות והם בעצמם ואי אין מילים לתאר את ההרגשה ראיתי קצת דברים ביוטוב כמה הם,"גדלו" התחתנו ויש להם ילדים aj עוד אז שמעתי על ההדרדרות שלו והראיון אים אופרה וינפרי ויאך שאחרים הפתיעו אותו בכו והתרגשו בשבילו דאגו לו זה ואפילו גרם לי להזיל דימעה או יותר (מודה) אולי זה משגרם להם לתפצל?אבל הם אמרו שרק עשו הפסקה וחוץ מיזה הם כן חזרו קיווין עזב??למה??הם היו שילוב מנצח יחד חבל
אני אוהבת את האקפלה שלהם לשיר ,endof the roadתמיד גורם לי לבכות זה כול כך יפה והם שרים פשוט מדהים קיצראין אלהם הם היו ותמיד היו להקת בנים הכי מצליחה והכי טובה ואתם החזרתם לי אהבה ישנה אז תודה

einavd1

New member
ברוכה הבאה לפורום!!

אני עינב מאשקלון.. אני מקווה שתיהני פה

no1likeyou

New member
../images/Emo140.gifואי איזה כיף קבלת פנים חמה ונעימה

אני אילנה בת 24 גרה בתל אביב ובטוחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאני יהנה פה אתם ממש מתוקים

eden love BSB

New member
היייי!!!!!!

הי מה קורה?? אני עדן ואני בת 15!!כן כן יש עוד עדיין מעריצות בגילי! ממש חבל באמת שלא זכית לראותם!הלוואי שהם יבואו לארץץ!! ניראלי הפסדת המון התעדכניות בקשר לבויז חחח ניק הסתבך בהרבה צרות..ולקח סמים,יצא עם פאריס המשוגעת, קווין עזב לצערנו,לניק יש עכשיו חברה והצהיר שגם הוא לא מתכוון להתחתן כיהוא לא מאמין בנישואים,ועוד המון דברים.. בגדול..ברוכה הבאה לפורום!!

no1likeyou

New member
הייייייייייייי חזרה

תודה על העידכונים בדיוק רציתי לכתוב פה שמישהו יעדכן אותי הקדמת אותי
האמת שפירסום על ניק אי אפשר לפספס מראים את זה בכול מקום במיוחד אים זה קשור למישהי כמו פאריסהילטון אז מה קרה בסוף למההם נפרדו?גם על הסמים שמעתי אבל זה היה ברור כשהוא מסתובב אים פאריס הילטון שגם הייא לא ילדה טובה ירושלים על קויין שמעתי אחרי שביקרתי בפורום וחבל כי זה הכי טבעי לראות אותם 5 ולא 4 באמת חשבתי למה אחד כמו ניק ובן 30 עדיין לא התחתן אבל עכשיו הבנתי אני ישמח לעוד עידכונים ולסתם שיחה נחמדה בנתיים ביי ביי ויום טוב

eden love BSB

New member
חח באו שירשור עידכונים ../images/Emo8.gif

למה הם ניפרדו? יש כל מיני סיפורים..חלק אומרים שניק הרביץ לה ואז הם ניפרדו כי לאחר הפרידה ראו את פריז עם כחולים בפנים ועין נפוחה(אבל אני לא מאמינה שניק עשה את זה),יש חלק שאומרים שניק תפס אותה גולשת באתרים של פורנו ודברים והוא זרק אותה,..יש המון דברים ולאחר שהם נפרדו פאריס קראה לו חזיר וניק החזיר בתגובה ואמר לה שהיא אינטפנטילית ומשוגעת בקיצור היה סיכסוך ממש רציני...אה ולאחר שניק ניפרד ממנה ארון (אח של ניק)יצא עם פאריס הילטון וניק וארון רבו על זה ממש ..יש סירטון של יוטיוב שניק וארון רבים בגלל פאריס למטה שמתי קישור את חייייבבתתת לראות חח ניק קיסח לארון תצורה חחח מגיע לו! לניק היה תוכנית ריאטליטי באותו זמן "הבית של הקרטארים" אממ עוד עידכונים...יש להם אלבום חדש...ואייגי עומד להתחתן עוד מאת,להאויי יש ילד,! לא עולה לי עוד..למישהו יש עוד דברים לעדכן??? -מקווה שמה שרשמתי לך עזר לך חחחח ;) תיראי תקישור את חייבת לראות איך ניק יורד על ארון ומקלל אותו מועחעחעחעחעחע

no1likeyou

New member
תודה על העידכונים

כן גם לי לא ניראה שניק היה עושה משהו כזה אבל אי אפשר לדעת הרי ידוע שפריס הילטון הצטלמה לאתרים בקלטות סקס וכאלה הקטע של הריאלטי ראיתי את זה היתי אוהבת את התוכנית הזאת ואי כניראה ניק באמת אבה אותה טים הוא אשכרה מקנאה אחיו הקטן יצא איתה מה לגבי האלבום החדש עוד לא שמעתי יש שירים מעניינים?(כמובן פה אין דבר כזה הכול מעודף אבל בכול זאת...)איך ניקרא האלבום?אני חייבת לשמוע הקטע שהם רבים מצחיק כי ששומעים הרבה רעש הדלת סגורה אבל לא מאמינה שהוא ממש קורע את אחיו במכות ושוב אי אפשר לדעת יש תמונות של הילדים שלהם ?ראיתי את של בראין רק אני יודעת שגם לקווין יובקשר לאייגי זה טוב שאחרי משהוא עבר יש לו אהבה והוא מאושר רואים את זה בתמונות שלהם יחד זאת התחלה חדשה בשבילו ראיתי את הנשים שלהם הן ממש יפות כולן בלונדות חחחח חוץ מאייגי שכניראה מעדיייף שחרחורת אבל טוב הוא תמיד היה יוצא דופן מהם(בדרך הטובה) תודה על האימפורמציה כמובן שזה עזר

eden love BSB

New member
האלבום החדש קוראים לו THIS IS US

זה האלבום הטוב ביותר שלהם לדעתי לאחר המילניום. יש גם קליפים חדשים: BIGGER Stright throuh my heartמקווה שרשמתי נכון..<> השיר השני זה הסינגל שלהם של האלבום החדש זה שיר נדייייירר אני מאוד אוהבת תשירים של האלבום החדש את חיבת לשמוע!תכנסי ליוטיוב ותעתיקי תשמות ותיראי תקליפים ;)

Eti No Name

New member
אז ככה-

כמו שעדן אמרה הסינגלים שיצאו הם- Straight through my heart Bigger והסינגל שיצא בקיץ בארה"ב- If I Knew Than הילד של בריאן נקרא ביילי [בן 7.. כזה בונבונששש] של קווין נקרא מייסון והוא בן 4 או 3 ושל האווי תינוק חדש דנדנש בן שנה ששמו ג'יימס. לפי מה שאני יודעת ושאני שמעתי [ממקור מוסמך] שאלכס ממש מאושר וחברה שלו ממש מאגניבה, גם חברים של ניק אומרים שהוא מעולם לא היה מאושר יותר עם לורן. מקווה שעזרתי לך
.

Eti No Name

New member
זה לא בדיוק נכון

פאריס וניק נפרדו לפני הסיפור שהוא הרביץ לה.. הם נפרדו רשמית, ואז יצאו התמונות שלה עם הסימנים הכחולים - שהם בכלל תוצאה של תמונות שעשתה לאיזה מגזין בסגנון סאדו-מאזו [עוד דרך שלה להשיג צומי
] וארון אידיוט ותמיד ישאר אידיוט

למעלה