רציתי להגיד ש---------

BLACKPANTER11

New member
האלבומים שציינתי הם ממש טובים.

תשמע/י, אולי מהתגבות הקודמות שלי היה ניתן להסיק שאני רק מעליב,ויורד על דרים,אבל באמת זאת לא הייתה הכוונה שלי. מה הקטע שלי עם רגש?....... לא יודע אני אוהב שירים ומוזיקה שנוגעת לי בנשמה. הסגנונות שאני שומע הם: טראש מטאל,פרוגרסיב מטאל,וקצת בלאק מטאל. ברור שאני אוהב גם סגנונות אחרים חוץ ממטאל.

BLACKPANTER11

New member
../images/Emo150.gifתהיה רציני!

אני אמרתי שלדרים אין רגש בכל השירים?!......... התכוונתי לשיר home בלבד. הוא שיר די נחמד,אבל לא מי יודע מה (לדעתי בלבד) יש להם שירים יותר יפים בהרבה. למשל:(דעתי בלבד שוב) learning to live וanother day/,אלו שירים יותר טובים לדעתי.

popoz

New member
אני באמת לא רוצה לריב אבל יש צדק

בדבריו של בלאקפנת'ר. האופן שבו הוקלט סינס (לפי דעתי) הוא מאוד טכני, מלבד כמה קטעים שבאמת מלאים בחיים יש מצד שני הרבה מאוד קטעים מתים, טכניים מאוד.(ושלא תחשבו שאני עכשיו נגדיכם, אני מעריץ גדול של דרים) כמובן שכל דבר מתאים למישהו אחר - כאלה שמעריכים טכניקה וכאלה שמעריכים רגש. מה שכן האווירה באימג'ס שונה לגמרי מכל אלבום אחר של דרים, כנראה בגלל שהוא יותר מחובר לסגנון ה 80s', הוצלח לשים שם דגש רציני על הפיל ומצד שני שילוב מצוין עם טכניקה שזאת לדעתי סוג של מושלמות... כנ"ל הכל לגבי מטאליקה, נכון, הנגנים שלהם פחות מוכשרים טכנית ושומעים אצלהם אלמנטים שחוזרים ונחרשים, אבל בכל זאת יש משהו דיי חזק במטאליקה (חזק, לא כבד
) קטעים בעלי כוח אדיר שבאמת עושים את מה שהמוזיקה הזאת מנסה להעביר. לכן ההשווה ביניהם לבין דרים היא דיי טיפשית ולא תוביל לשום מקום אחר חוץ מלווריד הקופץ במוח. ( כשאני שומע מטאליקה אני אומר "זין על דרים!" וכשאני אני שומע דרים אני אומר "זין על מטאליקה!") בקיצור!
(וכאן אני אסיים לזיין בשכל
) פה כל אחד יהיה צודק והוויכוח הזה כמו שאמרו בחיים לא יגמר, תשמעו מה שאתם אוהבים לשמוע (peace and love
) בלי לשאול אף אחד. ודיי לשים יותר מדי לב לטכניקה, מהירות, רגש וכו'... תנסו להתחבר למוזיקה בדרך שלכם. מקווה שהבנתם משהו ממה שאמרתי. יום טוב! שנה טובה!! חופש נעים!!! וחג שמח!!!!

BLACKPANTER11

New member
רציתי להגיד ש---------

הורדתי מקאזה את השיר "home" של דרים,והשיר הזה לא משהוא בכלל,חסר בו רגש,והסולו בסוף (לא יודע,אולי הוא קשה לניגון) אבל הוא סולו די יבש. זה נחשב שיר טוב של דרים ת'אטר? (וזה לא בציניות,אני רוצה לדעת) הייתי רוצה לקבל המלצות על שירים טובים שלהם. יש לי שני דיסקים שלהם: "images and words" ו "falling into infinity"/.

cha ching

New member
יפה דיברת,

אבל שאלה לי אלייך: לפי מה שהבנתי ממך- מטרופוליס (the miracle and the sleeper), הוא שיר (כמו כל השירים באימג'ס), שהצליחו לשים עליו דגש פיל חזק בשילוב של טכניקה... אבל לעומת זאת, מטרופוליס החלק השני (scenes from a memory), הוקלט בצורה מאוד טכנית, ומכאן נובע- לא הכי נוגעת ללב... אמנם יש טכניקה אך אין כמעט פיל.... אז השאלה שלי היא: למה אתה חושב שדרים השקיעו כל כך בחלק הראשון אבל כאילו שכחו מהחלק השני....?

גם אתה התחלת עם השטויות עמית?!

אין פיל שמא אין פיל...אני למדתי משהו,כל הבכיינים שטוענים כל הזמן"לפטרוצי אין פיל" למיאנד אין פיל" לפורטנוי אין פיל" לרודס אין פיל" זה כל מיני פלצנים שממורמרים על כך שהם לא מסוגלים לבצע את הקטעים האלו אז הם מתחבאים מאחורי ההתבכיינות הקבועה של "אין פיל,אין רגש",גם פיל ורגש זה עניין אינדודואלי,אני לדוגמא הדיסק הכי פחות אהוב עליי של דרים זה אימאגס אנד וורדס,ולטעמי הוא חסר רגש הרבה יותר מאוויק ומסינס,כך שזה גם עניין של טעם. לא יודע הסאונד של הסנר והבייס דראם נשמע כמו מערכת אלקטרונית,אבל יש כאלה שאוהבים את זה ומוצאים בזה יותר "רגש". אני אישית חסיד של טכניקה,יותר מאשר פיל.

NiGa

New member
סאונד של האייטיז../images/Emo13.gif מציק בהחלט../images/Emo70.gif

NiGa

New member
זה לא שכחו את החלק השני

בקטע הזה אני מסכים, אבל רק בראיה לאחור עם השוואה להופעה. אני תמיד הרגשתי שסינס הוא אסתטי מדי... נקי, מחושב... אבל תמיד נהניתי ממנו. כששמעתי את ההופעה - זה היה הביטוי הכי טוב שהיה יכול להיות לסינס... מי שאומר שאין להם פיל? שישמע את ההופעה. בדיסקים הם דואגים להעביר את המוזיקה שלהם איך שהם כתבו אותה. בהופעה הם דואגים לנגן איך שהם אוהבים...

גם אתה התחלת עם השטויות עמית?!

אין פיל שמא אין פיל...אני למדתי משהו,כל הבכיינים שטוענים כל הזמן"לפטרוצי אין פיל" למיאנד אין פיל" לפורטנוי אין פיל" לרודס אין פיל" זה כל מיני פלצנים שממורמרים על כך שהם לא מסוגלים לבצע את הקטעים האלו אז הם מתחבאים מאחורי ההתבכיינות הקבועה של "אין פיל,אין רגש",גם פיל ורגש זה עניין אינדודואלי,אני לדוגמא הדיסק הכי פחות אהוב עליי של דרים זה אימאגס אנד וורדס,ולטעמי הוא חסר רגש הרבה יותר מאוויק ומסינס,כך שזה גם עניין של טעם. לא יודע הסאונד של הסנר והבייס דראם נשמע כמו מערכת אלקטרונית,אבל יש כאלה שאוהבים את זה ומוצאים בזה יותר "רגש". אני אישית חסיד של טכניקה,יותר מאשר פיל.

popoz

New member
אמרתי שאני לא רוצה לריב נכון?../images/Emo11.gif

אבל בכל זאת... עדי אני באמת חושב שהם פחות השקיעו בשני, ככה אני חושב, סינס הוא מקום שלישי אצלי אחרי אימג'ס ואוויק והוא יכל להיות יותר מאחור פשוט אני לא שומע את האחרים יותר מדי. אני לא חושב שזה עניין של חוסר השקעה בסינס אלא לפי דעתי זה יותר עניין של איך שחברי הלהקה רצו לעשות את האלבום הזה (כמובן בעזרת פוש רציני של טכנאי הקלידים רודס לעומת קווין מור). כמו שאמרתי, ואני רואה את זה כמעט אצל כל מי שאני מכיר ששומע דרים - אלה שאוהבים טכניקה יעדיפו את סינס ואלה שמעדיפים פיל יאהבו את אימג'ס. דבר שני:! גלעד... TALK TO THE HAND! ואני חושב שסאונד לא קשור לפיל... דרך אגב, יותם ניגה דיבר על הופעות אז בטח שמתם לב להבדל ה-ע-צ-ו-ם בין ההופעה של מטרופוליס 2000 בניו יורק להופעה בטוקיו בתחילת התשעים מבחינת השואו שהם נתנו שם? ואני לא אפרט, מי שראה בטח יודע על מה אני מדבר...

NiGa

New member
הם קצת התבגרו ב 10 שנים מאז...

תראה מה 10 שנים עשו למטאליקה, לשם ההשוואה (למי שלא הבין - מטאלינקין-פארק)

popoz

New member
נראה לי שהם יכולים טוב טוב גם בגיל

הזה לזוז (לפחות)קצת!

NiGa

New member
לא התכוונתי במובן של הזדקנו ../images/Emo6.gif!!

זה משהו שאני ואבא שלי דיברנו עליו אני לא יודע אם זה לטובה או לרעה - זו רק אבחנה. דרים ת'יאטר זה מוזיקה.. אתה בא להופעה שלהם, ואין לך פירוטכניקה, ואין לך לא יודע מה... מוזיקה נטו. והכיף שבלהרגיש את זה קורה.. התבגרו בקטע שהם לא ילדים קטנים, שמתלהבים מבלגנים ושטויות וקונצים (ושוב - אני לא אומר רע או טוב)

popoz

New member
הם דווקא ממש לא התבגרו, עובדה הם

עושים כל הזמן את הקאברים למטאליקה ואיירון מיידן... אבל אז הם ידעו להופיע, היום זה משעמם לראות אותם

popoz

New member
"התבגרו בקטע שהם לא ילדים קטנים...

...שמתלהבים מבלגנים ושטויות וקונצים"

NiGa

New member
זה שהם מעריכים להקות

אומר שהם עושים שטויות וקונצים?

popoz

New member
ברור שלא אבל הבנת את הכוונה

זה לא שהם נהיו שמרנים מבוגרים שמנגנים בישיבה עם חליפות...

מה אתה דפוק

רודס לוקח את מור מכל בחינה אפשרית ובעיקר מבחינת פיל חוץ מזה שאני לא ראיתי פסנתרן עם יותר פיל מרודס (וראיתי הרבה) וסינס הרבה יותר טוב מאימג'ס ובטח שמאוויק אבל זה כבר טעם אישי חוץ מזה מי רוצה שואו רוצים מוזיקה לא שואו אתה רוצה שואו לך להופעה של בלינק. מוזיקה אין שם אבל שואו יש חבל על הזמן. ורודס הוא פשוט סוג של גאון כזה חומר כמו שהוא כותב מור לא היה קרוב לכתיבה כזאת גם בחינת רגש וגם מבחינת פיל אין פשוט אין על רודס

popoz

New member
אני ממש לא מסכים איתך

אני חושב שאפילו טל (רודס) עופר הידוע כמעריץ מס' 1 של ג'ורדן אמר פעם שלמור יש יותר פיל ורודס יותר טכני, אבל זה לא הכי משנה לא באתי להתווכח.

למעלה