רציתי להגיד קודם כל...

רציתי להגיד קודם כל...

שלא הייתי פה הרבה זמן אבל עכשיו קראתי את תוכן הענינים כלומר מה שפספסתי לאחרונה.. לגבי הפונדי, אז אני חושבת שזה כינויי חמוד למה מכוער??!! לגבי ענת שמחתי לקרוא שממש בקרוב הועדה בדצמבר
סלי יקרה שמחתי לראות שאת מבקרת פה..מקווה שאת מרגישה טוב
בנדוש מקווה שהענינים מתקדמים יופי עם הטיפול.. ואצלי הכל יופי ...טופחת לי.. ונחה הרבה..

ס י ג ל י

New member
המממ...

גם אני לא מתה על ה-"פונדי". הייתי מעדיפה שיקראו לי סיגלי או פרח או...שם חיבה אחר שמוצא חן בעיניי אבל אם זה לא מפריע לפונדקאית אז אחלה. ושוף חג שמייח לכולםםםםםםםםםם

מירבי*

New member
דרדסית, איך את מסתדרת עם הגסטון?

מקווה שלא כואב לך יותר מדי, זכרי לחמם את האמפולות ולעסות את המקום אחרי ההזרקה.

מסתדרת נפלא מירבוש...היום..

אקבל הדרכה בקופת חולים להזרקה לירך, עד היום הזריקו לי לטוסיק, והאמת זה לא נורא כל כך, את יודעת איך פחדתי מהזריקות האלה אבל חייבת לציין שהשד לא נורא אם מזריקים נכון, זה אומנם קצת אבל ממש קצת צורב בטוסיק אחרי שהחומר בפנים, ואחרי זה מרגישים יום יומיים את המקום אבל לא נורא עד כאב, חוץ מזה שעד ה14 לדצמבר אני מקבלת את ההורמונים ואז מפסיקים את הכל איתי
איזה כייף הא?...מחכה ל14 לדצמבר, ומאז ההריון רגיל כמו אצל כל אישה רגילה... אגב קבענו כבר תור לסקירת מערכות מוקדמת, וגם לשקיפות עורפית.. אדווח לכן אחרי הבדיקות... בינתים הכל נפלא

חייבת להגיד שזה ממש מפחיד../images/Emo5.gif

להזריק לעצמי אבל הצלחתי קבלתי הדרכה מול האחות של קופת חולים להזרקה לירך, כמובן שהרופא ביקש שאזריק לירך, וזה היה לא נחמד אבל לא נורא...טוב מה נשאר עוד 12 יום ונגמר סיפור ההורמונים.. טוב הולכת להתרחץ ולבית חולים לאמא שלי, לאחרונה הרבה נמצאת שם ממש מדכא הבתי חולים..

אפרופרו זריקות....

שצריך,ואין ברירה אז מזריקים..... לדוגמה:אני בהריון שלי הזרקתי תשעה חודשים קלקסן לבטן. וגם עכשיו,כבר חודש וקצת אני מזריקה לבטן קלקסן. עוד פעמיים ביום. לא נורא,אבל לא ביג דיל! המטרה הכי חשובה

Aradi

New member
כל הכבוד לך

שאת מזריקה לעצמך, אני לא מסוגלת להזריק לעצמי.

והיום זה היה לבדדדד../images/Emo5.gif

אבל ממש לבד אתמול האחות הייתה לידי והיום הזרקתי לעצמי לבד... אכן היה תחשש הראשוני הזה, תשמעו אדם שמזריק לעצמו זה מאזוכיזם מסויים
אבל עשיתייייייייייי זאת ובגדול, בסוף עוד אהיה מזריקה מקצוענית לעצמי החופש הזה עם הילדים מתיש קצת הייתי אומרת...טוב עד פסח זה החופש הארוך האחרון ...כמה חגים יש לנו אלוהים ישמור וחופשים ללא סוף!!

דרדסית

תדעי לך ש"הסיפור" שלך עם אמא שלך,ממש מחזיר אותי 5 שנים אחורה.(מזכיר לי את סבתא שלי....) כואב לי בגלל שאמא שלך צעירה!!!!!!!!

למעלה