ראססססמי
Y YaLdoNet 4 EveR New member 8/7/03 #30 אידיוט, ../images/Emo176.gif אניין, לא איניין. אתה כזה מפגר לפעמים.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 3/7/03 #11 לא, בהוגוורטס אין אינטרנט../images/Emo13.gif../images/Emo176.gif סורי, זה היה כל כך דורש.
מ מ כ ו ש פ ת New member 3/7/03 #12 ../images/Emo6.gif דרך אגב, סיפרו לי ספוילרים אם את רוצה לדעת או משהו..
M MRPUT New member 3/7/03 #13 אוקיי.. אז יש לי כמה שגיאות כתיב... לא רציני אבל אל תקטלו זה לא יפה יהוה יעניש אתכם! גויים (גואים?) זין לא יודע איך לרשום את זה אז מה אם אני בכתה ג'!!! אין לי חתימה...
אוקיי.. אז יש לי כמה שגיאות כתיב... לא רציני אבל אל תקטלו זה לא יפה יהוה יעניש אתכם! גויים (גואים?) זין לא יודע איך לרשום את זה אז מה אם אני בכתה ג'!!! אין לי חתימה...
S S u m G i r l New member 3/7/03 #15 אתה פשוט אוהב להזכיר את זה כל הזמן? כאילו...שיואו אין לך חיים? ואתה הכיתה י', היה כדאי שתתחיל לעבוד על השגיאות.
אתה פשוט אוהב להזכיר את זה כל הזמן? כאילו...שיואו אין לך חיים? ואתה הכיתה י', היה כדאי שתתחיל לעבוד על השגיאות.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 3/7/03 #17 ספויילרז על באג זה עוד סביר.. |אבטי ח| אבל הבנאדם שידליף לי ספויילרים על HP יפגוש את אלוהים מקרוב, שם למעלה בשמיים (או שם למטה מתחת לאדמה..). לא מצחיק, אני עלולה להיות אלימה.
ספויילרז על באג זה עוד סביר.. |אבטי ח| אבל הבנאדם שידליף לי ספויילרים על HP יפגוש את אלוהים מקרוב, שם למעלה בשמיים (או שם למטה מתחת לאדמה..). לא מצחיק, אני עלולה להיות אלימה.