בכיתה*
M MRPUT New member 3/7/03 #1 רציתי להגיד משהו.. כל פעם שאתם אומרים "יה" בפורום (אממ.. שימרית) אתם מחללים את שם יהווה!!! תתביישו לכם.
רציתי להגיד משהו.. כל פעם שאתם אומרים "יה" בפורום (אממ.. שימרית) אתם מחללים את שם יהווה!!! תתביישו לכם.
T Tapuhi New member 3/7/03 #3 אתה הרגע חיללת את שם ה' אז? (הסיבה היחידה שכתבתי ה' היא לא לפגוע באנשים שמאמינים פה. לי אישית- אין אלוהים.)
אתה הרגע חיללת את שם ה' אז? (הסיבה היחידה שכתבתי ה' היא לא לפגוע באנשים שמאמינים פה. לי אישית- אין אלוהים.)
מ מ כ ו ש פ ת New member 3/7/03 #6 כמה דברים.. א. זה שמרית בלי י' אחרי ה-ש'.. גם עופרי (!) שאמרתי לך את זה אולי כבר 10 פעמים השבוע.. ב. איזה מחללת?! סוגדת! כל פעם שאני עושה "יההה" זה כמו להגיד "אלוהיםם" רק במגניבות כזאת.
כמה דברים.. א. זה שמרית בלי י' אחרי ה-ש'.. גם עופרי (!) שאמרתי לך את זה אולי כבר 10 פעמים השבוע.. ב. איזה מחללת?! סוגדת! כל פעם שאני עושה "יההה" זה כמו להגיד "אלוהיםם" רק במגניבות כזאת.
B BiG D New member 3/7/03 #8 מיסטר פות, ידידי משכבר הימים.. יהוה כותים עם ו' אחת ואני מאוד מקווה, בשבילך, שלאלוהים אין אינטרנט.
B BiG D New member 3/7/03 #9 *כותבים זה מה שקורה כשגמדים בלונדינים משאירים אותך ער עד 4 בבוקר כשאתה אמור לקום ב 7 וחצי לעבוד...
O ofrikit New member 6/7/03 #22 זוגות חמודים!! לא הצלחתי להוציא -ממש- תמונה לעדן ודניאל (הסתובבו לי): לא רציתי "לא לשרשר" שלא יהרגו אותי כמו פעם שעברה אני בתראומה
זוגות חמודים!! לא הצלחתי להוציא -ממש- תמונה לעדן ודניאל (הסתובבו לי): לא רציתי "לא לשרשר" שלא יהרגו אותי כמו פעם שעברה אני בתראומה
O ofrikit New member 6/7/03 #23 .........תמונה טיפשה... שחכתי את התמונות (אם מישו רוצה תמונה של חברים שלו) מה שבכלל לא בטוח שיש לי לכולם אני באיציק ופה!
.........תמונה טיפשה... שחכתי את התמונות (אם מישו רוצה תמונה של חברים שלו) מה שבכלל לא בטוח שיש לי לכולם אני באיציק ופה!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 7/7/03 #28 ...או לאופיר.. ../images/Emo176.gif שיואו אתה כל כך קשוח וגברי!