רציתי להגיד לך...

זה למשל מה שהכי מעצבן אותי.

כפי שראית אני אדם מאוד גלוי ופתוח. כמו בפורום כך גם בחיים שלי. קשה לי מאוד להסתיר את רגשותיי. אני תמיד אומרת מה שעל לבי או מה שבראשי. וכך גם במערכת היחסים שלי עם בעלי. אני אומרת לו עד כמה מפריע לי שהוא לא מחמיא לי אלא אם אני שואלת אותו. זה פשוט מטריף אותי. כאילו... האללללו זו אני! תסתכל עלי. תאמר משהו, תתפעל, תעשה. לא יודעת מה אבל תגיב! שום כלום. אני לעומת זאת כל הזמן מחמיאה, מפרגנת, תומכת, מעודדת. כי כזו אני . והוא לא כזה. אז מה עושים? מה עוד אפשר לאמר אחרי שכבר אמרתי את הכל? לחיות כך אני מניחה.... ואיך השיר האהוב עלי אמר ? מהכאב הזה לא נמות...

mika2

New member
עוד נקודת מבט

ואני מכירה גבר שיודע להגיד את כל הדברים האלה. את כל המחמאות במקום הנכון ובזמן הנכון. והכל במילים. ו- כן- הוא כל הזמן אמר אותן לאשתו. אבל לא ממש ממש התכוון. הוא פשוט ידע להשתמש במילים ככלי. יום אחד קם ועזב את הבית. אשתו היתה המומה. המילים היו יפות. מה שמתחת - רקוב. אולי ההיפך יותר טוב ?

ירקרק

New member
את גם צודקת....

מחמאות צריך ללמוד לומר! מחמאות צריך ללמוד לקבל! מחמאות שנאמרות רק כדי לטייח - מוטבב שלא היו נאמרות בכלל !

אטיוד5

Active member
בואי תסבירי לי את הצורך שלך

לקבל חיזוקים חיוביים. ואם הוא סתם יגיד אותם בגלל הידיעה שאת אוהבת לשמוע אותם. זה יעזור? בכלל, איך מחמיאים? ירקרק הסביר היום משהו על ללמוד להחמיא. זה נשמע מצוין, אבל כל כך לא אמיתי. כלומר, אם זה לא בא מהלב, או אם זה לא בא באופן טבעי, אז מה הטעם? רק כדי להראות שהנה עכשיו הגיע הזמן לתשומי קטנטן? זה העניין?

קורין1

New member
אסור לומר דברים שלא באים מהלב..

אם אתה אוהב את אשתך, מה מפריע לך לומר לה את זה? למרות שהיא יודעת, נעים לשמוע את זה אם אתה מעריך משהו שאישתך עשתה, למה לא להגיד לה את זה? למה לא לפרגן? כשמפרגנים לי אני מקבלת המון כוח, זה מעודד אותי להמשיך מעודד איתו להיות יותר טובה, כי אני יודעת שיש מי שמעריך את מה שאני עושה...... תחשוב על זה

ממש לא !

אינני צריכה שיתן לי מחמאות כי זו השעה וצריך לתת קצת תשומי. הייתי רוצה שזה יגיע מתוכו. שהוא יראה אותי ויעלה בו הצורך להחמיא לי על מראי או על בגדיי או על השד יודע מה . אין לי שום צורך או רצון לשאול אותו ולבקש ואז לקבל מחמאה. זה לא שווה כלום.

קורין1

New member
את מה זה טועה.........

מה זאת אומרת להשאיר את זה כך? למה???? מה לא מגיע לך להיות מאושרת? לא מגיע לך שיהיה לך טוב? איך את מקבלת את זה? איך את חיה עם זה? אני בטוחה שלא ניסית הכל....... אם למשל היית פותחת בהליכי גירושים.... ואם הוא באמת אוהב אותך..... זה היה מבהיל אותו, זה היה מנער אותו ואוליי הוא היה משנה את היחס שלו. יש לי חברה שעברה את מה שעברת, היא פתחה בהליכי גרושים... הם אפילו התגרשו, היא אוהבת אותו והוא אוהב אותה ועכשיו הם ביחד גרושים אבל מאושרים חיים ביחד והוא הפלא ופלא השתנה פתאום עוזר בבית פתאום עוזר עם הילדים פתאום מפרגן, וזה לא זמני הם כבר גרושים שלוש שנים וחיים יחד...... אם ניסית הכל, אז אני אישית מציעה לך להתגרש אם לא תהיו ביחד באמצע או אחרי הגירושים עדיף לך להיות לבד. "וזאת דעתי, כפי שאני רואה אותה"

אם היה לי אומץ הייתי מתגרשת כבר

מזמן. אבל לא. אין לי אומץ ויחד עם זאת אני חושבת שזה לא הפתרון. אם הייתי מתגרשת הייתי בוחרת להיות לבד. לנסות לחיות את חיי בעצמי מה שמעולם לא עשיתי. אך יחד עם זאת אני אוהבת אותו. אם לא הייתי אוהבת אותו כל כך אני מניחה שהייתי בסוף אוזרת את האומץ ומתגרשת.

כל מילה שאת כותבת מתאימה לשיר הזה

אצלך זה ברור זה לא רומן זו סתם בדידות. תהיה מוטרדת את סתם מתפשרת. ואולי את ילדותית כמו רבים אחרים (וכמוני), גם אני שואל את עצמי מה אני עושה אם בן אדם כל כך קר. ואולי אין כזה דבר רומן כמו באגדות, ואולי את צריכה לנחות כי לא תמצאי את זה בשום מקום אחר. נו תחליטי עכשיו מה את עושה! יוצאת לדרך חדשה עם כל הסיכונים או נשארת... בכל מקרה יש לי הצעה פרקטית... תבחרי לך יום השבוע שעד לאותו יום תקבלי החלטה - מה את עושה. עד אז תתלבטי כמה שאת רוצה. אפילו תשאלי את חברי פורום פסי הבת זונה בע"מ. אחרי אותו יום מפסיקים לחשוב על זה וממשיכים עם ההחלטה. מבלי להסתכל אחורה ולצדדים - רק קדימה. החלטת נשארת - עושים את המקסימום שזה יצליח החלטת הולכת - אל תשכחי לעדכן אותו! ופעם בשנה באותו שבוע - שבוע ההחלטה - פותחים את הנושא מחדש. אני משתמש בזה - לקחתי את זה מאחד הסימנרים לניהול. דניאל מחכה ל 15 במאי - שבוע ההחלטה שלי.

מעולה !

אהבתי את ההצעה שלך ואני אשתמש בה. אני גם יודעת מתי אני אחליט. ביום שישי הקרוב 19/4/02 אני אחליט ביום הזה דווקא כיוון שזה יהיה לאחר הבילוי שלי במפגש הפורום ובפאב האהוב עלי. זה יהיה סוף של שבוע בו אני אהיה גם אשתו של וגם אני בזכות עצמי וגם אמא של וגם זו שאוהבת לבלות. בקיצר הכל. אהבתי. תודה :)

מה קרה למממממ שלך?

כשתחליטי לנהל את החיים שלך אז זה נחשב! דניאל נכנס לעוד דיון ועדיין לא סגור מתי יוצאים לנסיעה..

יש לך קשיים בהבנת הנקרא?

אמרתי שאני מקבלת את ההצעה שלך ולוקחת החלטה לשנה הקרובה ביום שישי זה - 19/4/02. שאני אחזור על זה שוב או שזה היה מספיק ברור ?

קורין1

New member
עידוד, פירגון, וחיזוק......

3 הדברים שמוסיפים לחיים........ עוזר לכולנו, גדולים וקטנים, נשים וגברים לעודד לפרגן, ולא לשכוח להזכיר לומר את מה שמרגישים

ferdinand

New member
לא להאמין

כבר הרבה זמן לא הסתובבתי פה בפרומים, בפורום הזה הצצתי כשהוא היה עדיין רק בחיתוליו. מזה זמן אני מסתובב עם "איזו שהיא" בעיה, תהיתי אם אוכל למצוא מקום "לדבר על זה". תהיתי גם אם אוכל למצוא באחד המקומות "פתרון זמני" מה שנוסח כאן כ-רסיסים של אושר. והנה עכשיו היה לי קצת זמן, והגעתי לכאן, וכבר ההודעה הראשונה, מדברת בדיוק על הבעיה שלי! אז תודה לך "רסיסים של אושר", מקווה שהשיחה הזאת תמשיך, ושיהיה לי זמן גם בימים הקרובים להשתתף, ואולי גם למצוא, אם לא פתרון, לפחות רסיסים של פתרון...

למעלה