רציתי להגיד לך...

רציתי להגיד לך...

"הוא אוהב אותה והיא אותו זה נחמד, זה נחמד, זה נחמד אבל האמת היא שהוא פוחד, והיא גם כן להיות לבד אז מה שווה כל סיפור האהבה הזה? אם אין בו פרחים, וכינורות דביקים שמנגנים זה לא רומן זו סתם בדידות אל תהיי מוזאגת זה לא עובד זה לא פשוט מן הסתם מהכאב הזה לא נמות אך גם לא נחיה בשקט זה לא רומן זה סתם... " ========================================= לפעמים אני מרגישה שכתבו את השיר הזה עלי. אני רוצה לאמר לך שכך בדיוק אני מרגישה. אני אוהבת אותך אתה אוהב אותי וזה נחמד. באמת שזה נחמד. אבל אני לא רוצה נחמד ! אני רוצה מסעיר ומרגש. מדליק ומטרף. רוצה להרגיש את הלב שלי פועם במהירות שיא מהתרגשות. אני רוצה ורוצה אבל אין. ואולי כינורות דביקים שמנגנים הם קיטשיים אבל אני רוצה לשמוע אותם. רוצה לראות אותך ולהרגיש אותך וברקע לשמוע את אותם הכינורות הדביקים הללו. כמו שהיינו פעם לפני כל כך הרבה שנים. אז תגיד לי אתה. מה שווה סיפור האהבה הזה? האם בכלל אנחנו יכולים לקרוא למערכת היחסים שלנו סיפור אהבה? אולי מה שיש ביננו זו סתם נוחות שהתרגלנו אליה שנינו? הרי למעשה אני אפילו לא זוכרת את החיים שלי קודם אלייך. מה שיש ביננו זה לא סיפור אהבה. לפעמים זו ממש בדידות. כך אני מרגישה. לבד. ואתה יודע מה? אני רוצה להיות לבד. אבל לא לבד בשניים. לבד לבד.... אולי לבד יהיה לי טוב יותר. ואולי לבד אני אשמע את אותם הכינורות הדביקים שמנגנים. ואולי לבד יהיו לי גם פרחים. כי היום אין לי פרחים.... יש לי קוצים. לפעמים יש לי ניצנים אבל הם אף פעם לא פורחים לפרחים. ואני רוצה פרחים ! אבל בשביל אולי צריך להסתכן. בשביל אולי צריך לאסוף את כל השברים, להתרומם, להסתכל קדימה ולקחת את הסיכוי או שמא הסיכון. פשוט להעז. ואני לא מסוגלת להעז. אני מפחדת. אתה יודע שאני מפחדת ואני חוששת שאתה מנצל את זה. מהכאב הזה אני לא אמות אבל אתה יודע היטב שאני גם לא חיה בשקט. מה שיש ביננו זה לא רומן אהבה זו סתם אהבה. האם אפשר לקרוא לאהבה סתם ? אני אני מתבלת לי את החיים ברסיסים קטנים של אושר יקירי. רסיסים שאתה אינך מכיר ואינך מבין. אך הם אלו שנותנים לי את הכח להמשיך ולא למות מן הכאב הזה. אלא פשוט לנסות ולחיות בשקט. ולפעמים יקירי השד הקטן שבתוכי מתעורר ודורש בתוקף את הכינורות הדביקים ואת הפרחים והמלאך הלבן מתנגד לו. אך זה לא עוזר. השד הקטן מנצח תמיד. כי אני יקירי, להבדיל ממך, רוצה לחיות.

דיאבלו

New member
הדילמה של החיים

זאת יקירתי נקראת בקיצור הדילמה של החיים כשאת בתוך מערכת יחסים, עם הזמן עולות השאלות, האם אני אוהב או מאוהב או רגיל להיות איתה. כולם עושים מין מבחד בד לעצמם ובו הם מנסים לברר את השאלות האלה. האם אנחנו ביחד מתוך אהבה או הרגל. יכול להיות שזה הרגל עם קצת אהבה, או אהבה עם קצת הרגל. אף אחד לא יכול לתת לך תשובה חוץ ממך, וגם את לפעמים לא יכולה לתת תשובה חד משמעית. בוקר אחד אחרי סקס מהיר, את יכולה להרגיש את האהבה באוויר, ובוקר אחרי, גם אחרי סקס מהיר, את יכולה להרגיש זולה, ולהבין שזה היה תוצר של פורקן ותו לא. בגלל כל זה, נשמתי, המציא המין האנושי את המושג בגידה. ישנם כמה סוגים של בעלי חיים אשר בוגדים גם הם, לדוגמא, יש סוג של ציפור (זרזיר אם אני לא תועה) שחייה עם בן זוגה כל החיים עד המוות (כלומר, אם אחד מהבני זוג מת, השני נשאר בחיים עוד זמן קצר אז מת מצער). ובכל זאת, בתקופת הייחום, הנקבה עפה קילומטרים רבים עד למושבה השיכנה, מוצאת זכר אחר, מזדווגת איתו פעם אחת, וחוזרת לבעלה, כמובן שבזמן שהיא לא נמצאת, גם הבעל תופס לו איזשהי נקבה מהמושבה השכינה ומזדווג איתה, ובכל זאת הם חיים יחד כל חייהם. זה מה שנקרא, להיות רגילים אחד לשני. בני האדם, לעומת זאת, עושים זאת כדי למצוא ריגושים חדשים בחיים וכדי להרגיש שהם חיים. בגלל הפחד מהמוות, אנחנו לא יכולים לחיות בהרגשה שהחיים מתבזבזים ולכן אנחנו מחפשים למלאות אותם בדברים שלא יכולים להיכנס למסגרת המשפחתית שהפלנו על עצמנו ביום ששמנו טבעת על האצבע. יש לנו נטייה לחשוב על הדברים שמעבר, ולהפסיד את מה שמונח לנו בכף היד, וכל זאת בגלל שאנחנו בני אדם. תחיי היום כאילו זה היום האחרון שלך על פני האדמה!!! זה המשפט שמחזיק הרבה מאיתנו בחיים ומוציא חיוך גם מאנשים עצובים מאוד. בהצלחה די.

הצלחת לגעת בי...

כל כך מבינה אותך את הלבד שלך בשניים שנמשך כבר שנים שגרוע וכואב מהלבד שבלבד. כל כך מבינה את השד הקטן שבך, שגורם לך לרצות לחיות ושבעצם הוא לא רק שלך השד הזה, הוא קיים אי שם גם בתוכי, וגם גורם לי לרצות לאהוב, לחשוק, להיות סוערת ונסערת.... לצאת מהשקט הזה, שאולי עד עכשיו היה השקט שלפני הסערה. אבל אצלי האהבה כבר נגמרה, ובעצם....אולי בכלל לא היתה.

רק בידייך הדבר....

נגעת בדבר הקשה ביותר, הכואב והאמיתי האם אני אוהב או רגיל... האם אני בקשר כי אני רוצה או בגלל הפחד לעזוב וכל מה שכרוך בזה... ורק את יכולה לענות לעצמך חפשי את התשובה אבל תפתחי את הערוצים לשמוע כל מיני תשובות... ולא רק את השבלוניות... יכול להיות שהוא - מסופק במה שיש ורק את זו שרוצה יותר, שרוצה אחרת דברי איתו, תצעקי אליו (לא רק עליו) תממשי פנטזיות משונות תשתפי אותו במחשבות, בהתנסויות... אם את לא רוצה לאבד אותו... זה שאת מודעת ולא נותנת לעצמך לשקוע זה שאת לא "בורחת" מההרגשה הזו זה טוב! זה שלב ראשון עכשיו לשלב השני - פתרונות (אח"כ מגיע שלב המימוש... שהוא גם לא קל) בהצלחה! בחיוך וחיבוק דינה

הוא יודע הכל...

כבר אמרתי ביקשתי צעקתי הסברתי נתתי דוגמאות איימתי הכל כבר עשיתי. לא התעוררתי עכשיו. הענין הזה מתבשל אצלי כשנתיים ימים. אבל אני כנראה אשלים עם זה. כי בסך הכל אני אוהבת אותו והוא אוהב אותי וזה נחמד. זה מאוד נחמד... אבל לפעמים אני זקוקה ליותר מנחמד ומצאתי לי. מצאתי דרכים לקבל את הרסיסי אושר שמתבלים לי את החיים ונותנים לי את הכח להמשיך הלאה. רק שלא נח לי עם זה ואפילו די קשה לי עם זה. אבל מה עוד אני יכולה לעשות ?

מה עוד ניתן לעשות?

משהו שעוד לא ניסית... משהו דרסטי משהו שיינער אותו חזק! אצלי זה עבד, אמרתי שהוא מאבד אותי, שכך אני לא יכולה יותר שאני נגמרת מבפנים הוא אמר שלא מבין כי טוב לו, וככה הוא והוא לא יודע אחרת אז אמרתי, והתכוונתי (כי אם מבלפים בקטע הזה זה לא עובד) שככה אני לא ממשיכה. נקודה. וזה כאב לו מאוד עד כדי כך שהוא שינה התייחסות שינה גישה לא ביום אחד, אבל כל פעם קצת ויום אחד, לא מזמן אמר לי: את יודעת מה אני אוהב אצלך? שאת מצליחה לשנות אותי ואהבתי מאוד. השד הקטן שבי לא התפוגג, הוא שם, הוא חי ובועט ואני מנסה להיות יצירתית וכל פעם למצוא אופקים אחרים רק לא לשקוע רק לא להיות צל ולדעתי - זו מלחמה עד סוף החיים... דינה. הלוחמת החולמת

דיאבלו

New member
דינה=זינה

האם דינה היא אותה לוחמת אגדית בשם זינה - הנסיכה הלוחמת??? יותר ויותר דברים גומים אני מוצא בשתיכן. תגידי, להישתמש בחרב את יודעת?? די <שחולה על זינה>

וטאלה, עלית עליי...

יש הרבה דברים גומים (או גברים דומים) כי מתחת לחזות הכאילו בורגנית (בעל וילדים...פחחחח) יש לי חילפת עור קרועה וצמודה, אשפת חיצים וחרב בלתי מנוצחת וגם כפפת יד כזו חזקה ומיוחדת (שראיתי באיזה תוכנית בכבלים) ואחותי התאומה קוראים אותה בינה, וכשהיקום קורא לעזרה היא הופכת להיות מינה (צמח) ועוזרת לי להציל את העולם מכל הרעים אבל זה בינינו, עכשיו אנחנו כמו לואיס וקלארק, הא? דינה.מית לחמת <הולכת להתאמן קצת גם על האקסקליבר>

דיאבלו

New member
וטאלה, עליתי עלייך

לא הרגשתי כלום!!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחח תגידי, מינה אחותך פנוייה??? תעשי סקר האם היא פנויה ותחזרי אלי. אגב, ראיתי פעם באחת הסדרות, איך מגובה של 5 מטר את קופצת על אוכף של סוס. בתור גבר, כאב לי רק לראות את זה, לנשים זה לא כואב כמו לגברים או שיש לכן מגן דגדגן בדומה למגן ביצים שלנו?? די.

אח! זה היה גדול...

בואנה... זו הייתה האורגזמה של החיים שלי! אחותי מינה, אגב, עכשיו במיון ואני בדיוק נכנסת לדיון בנושא הביון אז... אולי בפעם אחרת, אה? אגב, הסתפרתי, נורא קשה לחפוף שיער ארוך ביער... דינה.מית חפפת

זו אכן מלחמה לכל החיים.

אמרתי שאמרתי לו הכל. גם איימתי. גם נופפתי בדגל הגירושין כשאני מתכוונת לכך במאת האחוזים. אך הוא לא מסכים להתגרש או להיפרד. הוא מבקש לתקן. אז זה עוזר... לתקופה מסוימת עד שאני שוב מחייכת ואז הכל חוזר לסורו. הוא אכן משנה כל פעם קצת. הוא באמת מנסה ובאמת משתדל. אך אני הגעתי למסקנה. זה לא הוא זו אני. פעם חשבתי שהמשפט הזה הוא קלישאה אך לא. זו אמת לאמיתה. אני אחרת ממנו. התעוררתי, גיליתי דברים ועניינים שפעם לא הייתי מודעת או זקוקה להם והיום כן. והוא נשאר מאחור. ישנם תחומים שאין לנו בהם מכנה משותף ואני פשוט צריכה להבין שאני לבד בזה. אינני יכולה לשתף אותו למרות שהייתי מאוד רוצה. אני צריכה להסתגל וללמד את עצמי לחיות כך. כי בסך הכל? אני מאוד אוהבת אותו.

זו מלחמה, שאין בה מנצחים

צרתך היא גם צרתי. גם אני אמרתי לו. גם היינו בטיפול משפחתי. אז זה עזר קצת. ואז.....הכל חזר להיות כמקודם. כי ככה הוא. וככה אני. וזה לא עוזר. אני כבר 15 שנה בסיפור הזה, מאז למחרת נישואיי, חיה לי עם בעל שכל הזמן דחה את תשוקתי אליו, אולי היתה לו סיבה מסויימת, אולי סתם לא בא לא עלי. היום, כבר לא אכפת לי, למדתי לי שיש חיים אחרים. שיש סיכויי למצוא רסיסי אושר בחוץ. אמנם זה מאד קשה. אמנם זה מאד מסוכן. אבל זה נותן קצת ריגוש ללב , לנשמה, ולגוף. לחוש מחדש באהבה, אפילו לזמן קצר, שווה לי לעומת כל השנים שהייתי חסרת אהבת גבר כגבר, חסרת תשוקה, אוהבת ונאמנה לבעלי, אך בעצם....מתה מבפנים. ומודה מאד בכל הקטע הזה למדיה הוירטואלית הזאת....שנתנה בי את האומץ לכך, שהאירה/העירה את חיי באור שונה, שנתנה לי טיפונת אהבה, פה ושם, רסיסי אהבה קטנטנים כמו שאת קוראת להם. רסיסים אלה אמנם אינם בדיוק מה שאני רוצה......רוצה ים של אהבה...רוצה לגעת באהבה עד בלי די....אבל משתדלת להיות הגיונית, ולהסתפק במעט שניתן. לא יכולה לתת לך פתרונים לבעיותיך, כי גם לי בעצם אין פתרון לבעייתי. יכולה רק לנחם אותם שאת לא לבדך בספור הזה. צרת רבים נחמת טיפשים. שולחת לך
תומך. ומאחלת לךים של אושר.

ברגע זה מתאים לי להיות טיפשה

וכך להתנחם בצרת הרבים.... אין לי מילה כדי לתאר אך קל לי? שיש עוד נשים איתי בסירה. מבוגרות ממני, צעירות ממני. אני לא לבד וזה אכן מקל במעט. רסיסים חיוביים כאלה או אחרים אני מקבלת גם ממנו. אבל איפה הים של ההתחלה ? איפה סערת הרגשות ? ההתרגשות המופלאה ? האם כל מערכת יחסים סופה כך ? האם ישנם זוגות שחיים ביחד שנים ארוכות והאש יוקדת בהם? לא ניצוץ שמדי פעם פורץ. אלא אש להבה אמיתית, חמה ואדומה? היש כאלה ?

דיאבלו

New member
יש גם יש

זה אמנם נדיר אבל יש סבא וסבתא שלי, שיחיו, מאושרים ביחד כמו ביום שהכירו, הם מעולם לא רבו, לא צעקו, לר התחממו אחד על השני. כמובן שלי מהצד זה נראה די משעמם כי בלי במריבות, אין פלפל בחיים אבל ככה הם מאושרים וטוב להם- טוב לנו. זה נדיר אבל זה קיים די.

אש להבה אמיתית????!!!

אין בידי הילה, את הכלים הנכונים להכוונה "לזוגיות האולטימטיבית"....לזה צריך ייעוץ מקצועי! אך בתור אחת שנמצאת אחרי אני מסוגלת לשבת היום ולהבין למה זה נגמר! אלה תובנות שהגיעו אליי רק בסוף... וכן, יש זוגות שמצליחים לשרוד, ובהצלחה רבה, את המירוץ האין סופי הזה של החיים ביחד! אני רואה לדוגמא את הוריי: שני אנשים שונים לגמרי. במהויות, ברצונות, ברגשות, בדפוסי ההתנהגות-אך יחד עם זאת מצאו את הדרך אל שביל הזהב! כל מהמורה שנתקלה בפניהם בדרך-רק חישלה אותם יותר. אבא פעם אמר לי שסוד ההצלחה בזוגיות טובה היא רק מילה אחת: ויתור!ואולי בגלל שאני לא הייתי מסוגלת לותר יותר איבדתי את הזוגיות שלי..

ויתור = פשרה

אנחנו עושים המון כאלה. ובכל זאת... יש דברים שלא מספיקים. הלוואי ויכולתי לפתח את היריעה יותר. אך קשה לי. אולי אני אצליח... אני פתוחה וגלויה זה נכון. אך ישנם דברים שקשה לי יותר לפתח אותם וכן כן... זה בגלל המפגש :)

אורמור

New member
הוויתור יכול להיות...

טוב ובונה ויכול גם להיות אם כל חטאת כי אני למשל... ויתרתי, וויתרתי, וויתרתי, וויתרתי... עד ש....... ויתרתי בסוף על עצמי.. והויתורים האלה ביתרו אותי והתפצלתי והתחלקתי והתרססתי עד שכמעט הפכתי אבק.. ושקופה.. כך ש...הכל במידה ובהדדיות.. ובכלל אני בשוק.. איך כל כך הרבה מאיתנו נמצאות באותה סירה.. בכלל יש שם מקום? היא לא תטבע?.. אז זוזו קצת, תעשו מקום. אוף, צפוף פה.. רסיסים של אושר כמו מעיין חיים, לרוות ולרוות ולהתבשם.. אור

יש, ואפשר, ויהיה גם לך!!!

מישהו אמר שהחיים קלים? שהכל בא בסבבה? שאין משברים? אז קשה, ומתגברים ונצליח! אני בטוחה דינה.מית אמצת להשאר אופטימית

למעלה