רציתי להביע תדהמה

רציתי להביע תדהמה

על שינוי בחוקי התחרות- לא אמרו שיש ניקוד של שופטים. מיהם השופטים? אני מקווה שזה לא משחק מכור כי באנו כולנו בשביל לקבל צ'אנס כיוצרים צעירים וממש לא כדי שבסוף הכל קבוע מראש....

עדיין מחכה לתשובה בקשר לשופטים|פטיש

לא ממש הבנתי את השינוי בתקנון. לא הוזכר עד כה שיש שופטים. לפתע תוכלו לשים לב (מי שראה את הדף הראשי של הפורום), שהוסיפו שורה שיש יכולת להשפיע על המנצחים בהצבעות באתר, אך רק כתוספת להחלטת השופטים?!??!?? ממש לא ברור לי מה קורה פה ואם הכל מכור מראש, אבל תסכימו שיש "להקה" שאתמול התבלטה באופן חשוד- והמבין יבין.

011085

New member
ביזיון

איך משנים את חוקי התחרות?!?!?!? הגיעו כאן להקות לקבל את הצאנס שלהם ובמקום זה משחקים עליהם. כמו "מור ולהקתה" שכבר הוציאה דיסק?!!? זו היתה אמורה להיות החלטת הקהל ועכשיו שינוי בחוקים---יש שופטים. ב-י-ז-י-ו-ן

אין שינוי בחוקים

בשלב הקודם היו שופטים שבחרו את הלהקות שהגיעו לבארבי, זה נכתב והוסבר בכל הפרסומים. מחר-מחרתיים ההופעות יעלו לאתר וגולשי תפוז הם אלה שיבחרו את הלהקה שתופיע בבראשית. הכל פתוח, שיהיה בהצלחה לכולם

עעעע2

New member
תקנון התחרות

אז ככה!!! התחרות היא הכי הוגנת שיש,מתוך 90 להקות שנרשמו סוננו 15 הטובות ביותר (ראיתם אתמול)חבר השופטים כלל 5 אנשים ומשקיף ההצבעה היתה דיסקרטית וכל שופט בחר לפי ראות עיניו ומשמע אזניו הלהקות שהופיעו אתמול בבארבי צולמו והוקלטו , הקטעים הללו יועלו להצבעה בתפוז החל מיום ד' כנראה הלהקה שתקבל את מירב קולות הגולשים תזכה ההצבעה תערך במשך 10 ימים לערך והכוונה היא שעשרות אלפים יצביעו חוץ מזה אל תבזבזו זמן קנו כרטיס לבראשית , בברכה גילי טבצ'ניק מארגן בראשית

שאלות קיומיות למארגנים

יש איזשהו מקום בו ניתן לראות את תקנון התחרות? ישנה איזה שהיא התחיבות מצד הבארבי להחתים את הלהקה המנצחת על חוזה להקלטת דיסק שלם על חשבונה? האם באמת לא איכפת לבארבי איזו מבין הלהקות תיבחר? האם ההצבעה לבחירת השיר תהיה על פי המחשב, שם משתמש בתפוז או מס' ת.ז? (רק שנדע אם מצפים לנו לילות של הירשמות סזיפית אינסופית לתפוז או מסעות ליליים מפרכים בין כל תחנות המחשב המוכרות לנו). נכון שבזמנים שלא היה אינטרנט היה הרבה יותר נעים רגוע לארגן תחרויות להקות שכאלו בלי כל השאלות הטורדניות?

matanbu

New member
מצטרפת לשאלות

כל אחת מהן במקום. ושמה דגש נוסף על ההרשמות המזויפות לתפוז רק בשביל ההצבעות, בבקשה, שזה יהיה לפי ת"ז ושם מלא ולא לפי שומדבר אחר היגרור רמאות בוודאות.

buffon22

New member
לגבי אחת השאלות

במידה וכמובן ההצבעה תהיה ללא שום זיופים זה די הגיוני שהבארבי יסכים להחתים את הלהקה שתנצח. זאת בעצם הלהקה שתוכיח שיש לה את הקהל הפוטנציאלי הרב ביותר לקנות את הדיסק שלהם ברגע שיצא וילווה אותם בהופעות. ושוב, כל זה כמון בהתחשבות שההצבעות יעברו בצורה חלקה.

אתה פשוט צודק

כל הכבוד. אנחנו מחכים לתגובה של מנהלי הפורום אך משום מה יש התעלמות. עם כל הכבוד שלי לתחרות ולערך הרב שלה יש פשוט חוסר רצינות בכל הארגון. אם שמתם לב פתאום צץ בתקנון שההצבעות רק תומכות בהחלטת השופטים - ממש לא הוזכר עד היום שיש שופטים.

jajaone

New member
תשובות.....

אז יצרנו פלטפורמה להציג את הלהקות באינטרנט מה רע? סבלנות תוך מס ימים נעלה את כל החומר לאתר ותוכלו להצביע. תקנון: התקנון התפרסם ביחד עם כל הפרסומים שליוו את התחרות שופטים: בתקנון רשום הרכב השופטים ותפקידם- שדרך אגב ישבו במשך שעות להקשיב ללמעל מ80 דיסקים וכל דיסק האזינו ל2 שירים, כשלהקה לא נבחרה לעלות לשלב הבארבי זה לא אומר שהיא פחות טובה היא לא תפסה את מרב צומת הלב של השופטים והלהקות שעלו כן, על כל הרכב והרכב נעשה דיון ושתי הצבעות. תקליט בבארבי רקורדס - הלהקה שתנצח צריכה להיות מספיק רצינית וסגורה על עצמה בשביל לא לפספס הזדמנות כזו - זה לא אומר שמחר הם יהיו מפורסמים אבל כאן מתחילה הדרך, והדרך הזו תהיה לאותה להקה הרבה יותר קלה בעקבות החיבור עם מועדון הבארבי ההצבעות- תפוז זה אתר אינטרנט שיודע לבצע סוג כזה של הצבעה - נעשה כל מה שאפשר כדי שההצבעות יהיו אמיתיות חוץ מזה - ספרו לחברים שלכם על האתר והיכנסו להשפיע ולהצביע ולהחליט מה יהיה הדבר הבא הכל בידיים שלכם.......

roiblues

New member
שובאני שואל ושוב . . .

מעלים את השאלה מעלה ואת "התשובות" של JAJAONE משאירים למטה מי הם השופטים ולמה לא הציגו אותם בפני הלהקות?

roiblues

New member
אז לא הבנתי . . .

מי הם השופטים? ולמה לא הציגו אותם עד כה ??? אני חושב שמן הראוי שלפחות הלהקות , שעובדות כל כך קשה ידעו מי בוחן אותן שלא לדבר על קהלים רציניים אחרים שמתעניינים גם . . . אשמח לתגובה מצוות המוזה . נ.ב שלא תבינו אותי לא נכון אני בעד הצבעת שופטים ולא SMSים ואינטרנט למיניהם שכל כך לא משקפים באמת את טיב הלהקות . הדבר בסך הכל מראה עם כמה אנשים דיברת בהקשר. זה אפילו לא אומר שאנשים יראו את הקליפים . אתם באמת חושבים שמישהו בבית ישב ויראה את כל הקליפים , אחד אחרי השני ואז יבחר את זה שהוא הכי אהב ?! צאו מהסרט בחירת שופטים איכותיים ומקצועיים תעשה את העבודה הרבה יותר טוב . הרי בסך הכל כולנו (כמעת) להקות רוק ולא כוכב נולד .

מצרף לשאלה

לא כל כך מפריעה לי נוכחות השופטים, להפך, כל עוד הם ישרים ולא פועלים לפי מנעים אישיים כל שהם הם רק יכולים לתרום ליושר והגינות התחרות הרי ללא שופטים התחרות כולה הייתה ניבנת על מספר המקרים של הלהקה ולא על כשרונה או איכותה. אבל שוב ישנה השאלה האם הם באמת הוגנים ולא מכורים. מה שאני ארצה לדעת הם מי הם השופטים הנ"ל ומה היחס באחוזים בין קולות הבוחרים באינטרנט לקולות השופטים. תודה מראש נדב אינדיגו

שמישהו ישפוך קצת אור!

טוב אז לי נראה שפשוט יש כאן אי הבנה אחת גדולה... מה שאני מבין מכל ההודעות ממבני הדבר (המארגנים) זה שהשופטים הם אלו שהיו אחראיים על הסינון הראשוני (והמיגע) בלבד ושעכשיו ההצבעות באינטרנט הן הפרמטר היחיד לקביעת הלהקה הזוכה. מקווה לקבל אישור או הפרכה של דבריי. נדב אינדיגו

rastamon1

New member
נראנ לי שהבנת נכון

לפי הבנתי ( מכל התגובות) אכן השופטים סיימו את תפקידם וטוב באמת לשמוע שלא הכניסו שינוי בתחרות. כעת אנו מחכים להבין כיצד תתבצע ההצבעה- תעודת זהות או הרשמה בתפוז.......

למעלה