רציתי לדעת..

2sTyLeBiTcH2

New member
רציתי לדעת..

כשבנות משפריצות, מגיעות לאורגזמה מאיפה ההשפרצה הזאת יוצאת? מהנרתיק? או שזה בעצם מהשלפוחית? חחחחחחחח מקווה שלא עשיתי צחוק מעצמי.. אבל כן.. אני לא יודעת (מישומה עוד לא הגעתי לזה
)

המתוק 21

New member
יופי ששאלת בשביל זה אני פה ....

שבנות משפריצות הן לא משפריצות מהשלפוחית של השתן אלה מהנרתיק ! בכניסה לנרתיק יש חור קטן הוא כמעט ולא ניראה משם יוצאים הנוזלים של אורגזמה! מקווה שעניתי לך

daimond10

New member
אהבתי את הפרופסור ההוא "חור קטן"

חחחח יש חור קטן במיוחד בשביל זה :p

המתוק 21

New member
שפיכה נשית...-->>

זה לא במיוחד חייב להיות משלפוחית השתן אל תסתכל על המילה שפיכה נשית זאת שפיכה ולא שתינה נשית בכל מקרה המקור של המילה לא מחייב להיות מהשלפוחית שטן הסברתי ששפיכה נשית זה לא מהשלפוחית אישה בנויה בצורה שונה מהגבר היא לא משפריצה נוזלים מאותו צינור כמו הגבר אז שוב .....יש בכניסה לנרתיק קצת למעלה חור קטנטן שלא ממש רואים הוא מוסתר ברגע שאישה מגיע לאורגזמה כל הנרתיק מתגרה ויוצא קצת החוצה ואז משם יוצאת השפיכה ...יש ספרים תיקראו אנשים...

BigFatBaby1

New member
אני הבנתי שבערך כ-10% מהנשים

מסוגלות לשפוך נוזלים בגמירה... כבר ניתקלתי באחת, אבל (גם בשביל הידע וגם בשביל האגו :)) האם יש בנות שלא מסוגלות לשפוך? או שזה פשוט סוג של אורגזמה שקשה נורא להפיק? (בשל כל מני סיבות כגון, לחץ של האישה, נוחות, זרימה וכל שאר ההיבטים הפסיכולוגים)

המתוק 21

New member
טוב עשיתי מעצמי צחוק ........

בכתבה רשום שזה דרך צינורית השתן אבל ממה שאני ראיתי שזה לא יוצא משם אלה ממקום אחר אולי הייתי עוור ....
...

le dobermann

New member
חבר`ה!דעה רפואית נטו.אני יכול?..

טוב,בקצרה זה ככה.נתחיל מזה שצריך להבדיל בין שפיכה נשית אמיתית לבין בריחת שתן (עובדה רפואית,זה משהו טבעי).במקרה של בריחת שתן,ברור,ששתן יוצא מהשופכה (זה ה`חור` שעליו דיבר המתוק 21,בדיוק מעל נרטיק,מתחת לדגדגן).ויש שפיכה נשית,שנגרמת ברוב המקרים(ניסוי רפואי-סקסולוגי,לא המצאתי) נגרמת מגירוי נק. ג`י.כולכם יודעים שאישה נרטבת,הודות לבלוטות הנמצאות בתוך נרטיק > בדיוק מהבלוטות האלה אישה שופכת נוזל מיוחד. מקווה שעניתי לך.ערב נעים.

יש הבדל

בין אורגזמה שנגרמת ע"י גירוי הדגדגן שהנוזלים יוצאים מאזור הנרתיק לבין אורגזמה שנגרמת ע"י גירוי נקודת הג'י שבה ה"השפרצה" יוצאת מאזור שלפוחית השתן.

למעלה