רציתי לדעת...

losergirl

New member
רציתי לדעת...

שלום אני בת 25 והשתחררתי מהצבא לפני הזמן (פרופיל 21 הם קראו לזה בריאותי אני לא יודעת אם זה גם נפשי). רציתי לדעת למי אני יכולה לפנות כדי לקבל פרטים על אפשרות לקבל אחוזי נכות (כשהתגייסתי לצבא המצב שלי היה בסדר והצבא ידע על כל הבעיות שלי ובכל זאת החליט לגייס אותי וברגע שכף רגלי דרכה בצבא פשוט איבדתי את עצמי ואז אני לא מצליחה להשתקם!!) אם מישהו יוכל לעזור לי אז אני אודה לו\לה. תודה רבה ושבת שלום.

עָנת

New member
שלום לך../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

losergirl שלום כל חייל שמתגיס עם בעייה רפואית מסוימת(וקיבל פרופיל בהתאם) רשאי להגיש החמרת מצב. לידיעתך,קיימים מחלות מסוימות בעיקר מחלות תורשתיות,שקשה מאוד להוכיח שהצבא הוא זה שגרם להחמרה. מקווה שיש ברשותך מסמכים רפואיים,שיקלו על תהליך התביעה. אם תוכיחי שקיים קשר ישיר בין השירות הסדיר להחמרת המחלה,מצבך טוב. באם השירות הצבאי החמיר את מצבו הרפואי.
1.מציעה לך לקבוע פגישה בא.נ.צ- (אם את גרה בצפון,את יכולה להפגש עם אבי שלנו בא.נ.צ) 2.מצרפת לך 2 מאמרים, מאמר מתוך חוק הנכים ומאמר אחר/www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=388&art_id=523 target=_blank> בנושא. 3.אשמח אם תעלי פרטים נוספים שיכוונו אותנו בתשובות(כגון מתי השתחררת? מה סוג הפגיעה איתה התגייסת?)

עָנת

New member
תוספת,במידה ומשרד הביטחון

יחליט שקיים קשר בין השירות הצבאי,לבעייתך הרפואית,את לא תקבלי את מלוא האחוזים על פגיעתך.(פגיעתך החלה באזרחות כפי שהבנתי) מצרפת לך מתוך השאלות הנפוצות,שרשורים דומים והנה המאמר בנושא שלא עלה.
תעייני בחומר בפורום

losergirl

New member
ענת תודה על התשובה,רציתי לדעת

ענת תודה על התשובה. רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור איתך קשר על מנת שאוכל להבין יותר לעומק את האפשרויות שעומדות לפני? תודה.

עָנת

New member
losergirl ,פורום הוא אמצעי מצוין

להתכתבות/התייעצות,מישום,שרבים טובים/משופשפים/מביני עיניין ,נותנים פה עצות והכוונות. אם את רוצה לשאול משהו אישי/שלא נעים לך לשאול בפורום את מוזמנת לפנות אלי במסר אישי. בכבוד רב. ענת

למעלה