רציתי לדעת

רציתי לדעת

האם עוד משהו, חוץ ממני, חולם חלומות על STAR WARS? (ורוצה לפרסם אותם) שלשום חלמתי שאני בתוך משחק מחשב בתור ג'די עם חרב סגולה שנמצא בתוך חללית של האימפריה והורס אותה וכשכמעט גמרתי את השלב החלום נגמר
החלום הכי יפה שלי של STAR WARS היה שאני בחצר של הבית שלי ומרימה עגלה של סופר עם הכוח וצעקתי לאמא שלי "אמא! תראי! אני יכולה להשתמש בכוח!" והייתי מה זה מאושרת. החלום היה כל כך מציאותי עד שחשבתי לרגע, אחרי שהתעוררתי, שהוא היה אמיתי
גם חלמתי שאני קוי-גון ג'ין שנלחמת עם אובי בספינה ושאנחנו משתגרים לתוכה כמו במסע בין כוכבים ובאמצע הקרב לא הצלחתי להשתמש בכוח; לפני שיצא הסרט ה-2 חלמתי שאני נלחמת באנאקין כשהוא רע ומפילה אותו תוך כדי קרב לגלגלי שיניים ענקיים והוא נטחן, וחלמתי עוד חלום שאני לא כל כך זוכרת.

go girl1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif

חלומות הזויים במיוחד! אני בכלל לא חולמת....

mace windu1

New member
איזה קטע- גם לי זה קרה....

חלמתי שאני מייס ווינדו (משם בא השם שלי), ואני נלחם בדארת' וידר ויש סביבו מלא רובוטים רעים כמו בסרטים הראשונים- שכחתי מה שמם! ואני מנסה להעיף אותם עם הכח ואני לא מצליח ואני מנסה להליק את החרב ואני רואה יכתוב עליה בזוהר כמו בשר הטבעות- "מייד אין צ'ינה" והיא לא נדלקת ואז דארת' וידר מעיף אותי ואז- החלום נגמר כשאני רואה את יודה משופד על החרב של אובי וואן! ואז התעוררתי... כיהייתי צמא! איזה סוף מעצבן!!... זה סיפור אמיתי לגמרי.... והכי מוזר- שחבר שלי חלם כמעט אותו דבר רק שהוא היה ליאה עם חרב אור מייד אין קוריאה!!

very dark girl

New member
מוזר../images/Emo5.gif../images/Emo110.gif

בעיקרון לפעמים יש לי חלומות צלולים (חלומות שבהם אני יודעת שאני חולמת אז אני עושה מה שבא לי) אז אני עושה לפעמים שטויות כמו קרב לייטסיברים או שליטה בכח אבל לא משהו מעניין במיוחד.

Lu Tze

New member
גם אני! גם אני!

למרות שבזמן האחרון (ואני מדבר פה בטווח של חודשים) אני לא זוכר חלומות...

Padme Amidala

New member
אוף... גם אני רוצה חלומות צלולים../images/Emo10.gif

זה אף פעם לא קורה לי... בעע... ויש אנשים שזה קורה להם פעם בחודש!

Another Girl

New member
יקירתי,לפי מה שהבנתי זה לא משהו

שבד"כ בא באופן טבעי...זה משהו שצריך להתאמן עליו,והרבה.יש על זה פורום אפילו,שם יש הסברים.

תודיעו לי

מתי הפורום ישנה את שמו לפורום פסיכולוגיה ותרגום חלומות בע"מ, ותודיעו לי מתי הוא יחזור לדבר על מלחמת הכוכבים...

very dark girl

New member
תרגע..../images/Emo110.gif

לא כולנו משולמים כמוך
ואם יש לך בעיה עם חולי נפש מה לעזעזל אתה עושה פה?!

למעלה