רציתי לדעת

DMX RULES

New member
רציתי לדעת

אם המוסיקה ראפ משפיעה עליכם ביום יום למשל(איך שאתם מדברים,מתלבשים,מתנהגים,וכו")

BigFoot2212

New member
בטח

בגלל הראפ יש לי חוץ מהבגדים הצמודים האלגנטים והכל בגדים רחבים, באגיז, חולצות שגדולות עליי ב50 מידות וכו´ =] בקשר לדיבור ? זה גם משפיע קצת

Big 7

New member
ברור

אני מיתלבש עם חולצות גדולות מדבר עם קללות אלחרי כל מילה אומר ניגר לובש בנדנות מעשן בידיוק כמו כל ראפר מה הקשר??????? רגע אם נשמע פופ אז ניתלבש כמו מייקל גקסון או בריטני ספירס ונתחיל לירקוד ברחוב?

בלייז

New member
אני דוקא מסכים,הראפ משפיע על הכל...

גם על האופי קצת(אצל חלק מהאנשים)

ראפ שומעים- היפ הופ חיים

משפיע מאוד עלי. אם לא הייתי אוהב את כל הצורה והחיים של הראפ לא הייתי שומע ת´מוסיקה הזאת. אבל תלוי גם במצב. יש ימים (היום) שבא לי איזה מכנס ענק. הלשונית בנעלים שלי תמיד פתוחה (אהבתי את הצורה שלודקריס לובש אתום). אני מושפע בדיבור ובמחשבה (וצופה גל ירידות) בקיצור -אם לא הייתי מזדהה עם חלק מהדברים- לא הייתי שומע ת´מוסיקה הזאת (AKA בריטני ספירס)- ואם אני מאמין בזה - אני יחיה את זה. אפ לא הייתי חיי את זה אז הייתי מרגיש מזויף- ולא ההפך

Stinkin Fish

New member
או כמו שהדג נחש אמרו -

"הראפ והצסינה נושם וקיים תופס לכם ת´יצים ולא עוזב לעולם"

rockninja

New member
סטינקין פיש, בפעם היחידה שאתה...

בפעם היחידה שאתה כותב כאן אתה חייב לדחוף ציטוט לא קשור של הדג נחש? דרך אגב מה שלום נאצ´וס? קיקס

ק ר ח

New member
בטח

ראפ זאת מוסיקת מחאה,לפחות בעקרון,והרבה פעמים אני מוצא את עצמי מדבר ולא שותק,לא רק בזכות הראפ,אבל לשמוע עוזר...

גילדורי

New member
לא מאד

כאילו אני הולך עם בגדים שגדולים עלי באיזה 10 מידות אבל בדיבור וזה לא כל כך. כאילו אני נורא רוצה, אבל אפחד מהחברים שלי לא כל כך בעניין...וזה די מפגר שאני מדבר ככה לבד

CrAzY B

New member
באבאדאי!!!

אחרי ששומעים את זה כל כך הרבה אין מצב שזה לא ישפיע מתישהו.... הדיבור, הלבוש והגראפיטי.

DJ JuVi

New member
אל תאמינו למולטי!

הוא משחק אותה גנגסטר, הולך עם שומר ראש שהוא בעצם כדור גבינה (האוווו!) ומשחק אותה עם ביצ´ז...בקיצור מחשק אותה ראפר בלאגניסט ולעמים מדבר לעצמו, עושה דיאלוג בין קוואמי ללירון....
האוווווווווווווו!

Loony K

New member
אני עושה גראפיטי, מתלבש רחב

אבל אני לא מדבר כמו הראפרים...

למעלה