רציתי לדעת

QuayJin

New member
הרשימה שלי

סאבלימינל, הצל וסיוון- הפרד ומשול Eminem-Stan Eminem-Haili´s song או איך שלא כותבים את זה.. Coolio-Gangsta´s paradise

moshe one 23

New member
אני בוחר את אילן בבילון

כמעט כל הדיסק שלו מלא מסרים מאוד חזקים אהבתי את RAIN

Oleg Silver

New member
נזכרתי בעוד כמה

Ja Rule - Only Begotten Son Dead Prez - They Schools Jay-Z - Marcy To Hollywood Cuban Link ft. Fat Joe - Why Me Lil´Kim ft Rhil Collins- In The Air Tonite Nas - The Message סילבר - חיים רק פעם אחת

DA RAPBOY

New member
שירים שנגעו בי:../images/Emo7.gif

nas-hate me now puffy-ill be missing u puffy-best friend 2pac-changes 2pac-dear mama xzibit-paparazzi d12-revelation סאבלימינל-יותר מחבר סאבלימינל-איזה סרט tq-westside Dr.Dre- bitch niggaz eminem-the way i am eminem-till i collapse spooks-things i´ve seen ja rule-pain is love ja rule -so much pain ja rule-lost little girl

D1GanGstA

New member
שלי....

יש לי עוד הרבה אבל רושם שרים שאתם לא מכרים nelly-Tho Dem Wrappas nelly-for me nelly-Steal Da Show nelly-Wrap Sumden ali-no

ק ר ח

New member
אוקיי סבבה

עכשיו תורי: Eminem-if I had Rock bodtoum Stan 2pac- dear mama מוקי- האדמה בוכה אביב גפן- מלאך עונות הולך קדימה שיר עצוב

ק ר ח

New member
הבלהבלהבלהב

בהלהבלהבלבהלהבלהבלהבל הבלהבלבהלבה הבלהבלהבלבהלבהלהבל

RabidCat

New member
יש פה כבר רשימה מספיק מספקת...אבל..

לא ראיתי בא שיר אחד.... Ja Rule -Only Begotten Son! אלבום די ישן... 99.... Venni Vetti Vecci ! אין ספק שזה אחד השירים א כל .. האהובים עלי מהשירים של ja... ו ב... שיר די חזק... תהנו.. :)

Oleg Silver

New member
סתכל 8 הודעות למעלה ותראה

שכן רשמתי את השיר הזה ואני מסכים שיר מצויין

QuayJin

New member
השלמה...

אם כבר נכנסים לרוק ישראלי יש הרבה..! אביב גפן-סוף העולם, שיר עצוב, בוכה על הקבר,שיר התקווה, על הכינרת בזריחה.. יש עוד כמה של אביב (כן אני דפוק של אביב גפן) היהודים-סןף העולם, לא קל משינה-אז למה לי פוליטיקה עכשיו.. מוקי-זמן שנקום (לא רוק פשוט שכחתי אותו קודם) וזהו אם אני יזכר בעוד משהו אני יוסיף..

למעלה