רציתי לדעת

ק ר ח

New member
רציתי לדעת

מה הוא שיר ההיפ הופ עם הכי הרבה עוצמה שאתם מכירים? באנגלית ובעברית,לא משנה והכוונה לשיר עם מסר או ספור מצמרר או שיר שנגע בכם,ממש אבל,נגע בפנים,יש למישהו שיר כזה? תודה!
,קרח

שלומי44

New member
נראה לי...

אולי זה קצת נדוש אבל ,חי מיום ליום" ו"הפרד ומשול, של סאב והצל...

BoR|S

New member
המממ...

אולי סטאן של אמינם... אולי פאק יו לוסי של אטמוספיר... אולי בגלל הסיום שלו השיר הייר של אטמוספיר... אולי נוור אגיין של רמדי... מי יודע... יש כל כך הרבה שירים שנגעו בי, חלקם יותר חלקם פחות...

שיר ש*נגע* בי ../images/Emo8.gif

Atmosphere - Don´t Ever Fuckin´ Question That והסיפור בהמשכים שלו בחדש של אטמוספר Atmosphere - Fuck You Lucy אנלא ממליץ לשמוע את החדש של אטמוספר בלי לשמוע ולהבין טוב את הקודם..אחרת באמת שתלכו לאיבוד במאמצים להבין מה הוא רוצה ממכם..

תן לי לנסות

Eminem - If I Had Cannibal Ox - The F Word ומשהו מהתקופה האחרונה RJD2 - Here´s What´s Left שיר ממש חזק.

Cold Chillin

New member
צימרור

אאוטקסט - טויילט טישה TOLIET TISHA לא יודע למה, זה שיר שמצמרר אותי וגם Sticky Fingaz - The State VS Kirk Jones משום מה.. אבל שיר מרגש אני חייב בכלל להוסיף את: Stevie Wonder - You & I אמיר.

MAD D

New member
לי יש משהו.....

שני השירים של הבת-ימים - רחובות אפלים,אין לאן להמשיך TNוגו´קר וכל החברה - פושעים חפים מי פשע אמא אל תיבכי ביג אס ומסיקה - נימאס באיין - הגייס החמישי השיר האחרון בדיסק הישן של סאב השיר המוסתר אני מיתכבן ניראה לי שקוראים לו מי בראשית או משהו כזה כמובן וכמובן הסינגל החדש של הארכיון - כמעט שהוא ממש מקרין הרבה כוח לפי דעתי

Oleg Silver

New member
מסכים עם הרב מזה

שלי זה: באיאן - הגייס החמישי הארכיון ומומי לוי - כמעט Remedy - Never Again Eminem - Sing For The Moment ויש עוד אבל אני לא זוכר

ShpitalnX

New member
שלי.......

אני חושב שהראפר שממנו הכי הושפעתי שזה מר. אקס טו דה זי אקסיביט ומהראף ריידרס עם די אמ אקס רוב השירים שלהם דוחפים כאלה עצבניים וגם המסר שלהם מצמרר אותי במיוחד WHO WE BE

GISmo

New member
השיר...

never again של וו טאנג ממש ענק והלירקס שלו ממש נוגעים ללב לכל יהודי במיוחד צאצאיי ניצוליי שואה השיר הזה מומלץ בחום

Geez Ball

New member
משהו בסגנון

eminem - stan לא צריך להסביר למה זה צמרר אותי coolio - gangsta´s paradise פשוט יפה ותמיד גורם לצמרור, גם בגלל הרעיון וגם בגלל הביצוע - וגם הביט עושה את שלו still D.R.E - בגלל כל הסיפור של הנפילה והדיס שעשו לדרה ובמיוחד בגלל המשפט: And even when I was close to defeat, I rose to my feet וכמובן... קודמן- אני ג´חנון מיני (ג´חנונות...) סתם אבל אחלה שיר

lonia

New member
שלי זה

בשביל שירים עם עוצמה אין יותר טוב מה Wu Tang Clan והשיר שלהם עם ההכי עוצמה זה I Can´t Go To Sleep שבו משתתף בפזמון שף מסאות´-פארק (אייזיק הייז או משו כזה)

pbt

New member
רשימה קצרה

baha man-who let the dogs out (הפזמון מפתיע כל פעם מחדש) n.w.a-gangsta gangsta שיר מאוד רגיש grandmaster flash-the message כל פעם מזכיר לי את העיר מוכת הפשע בה אני חי-מזכרת בתיה והשיר ברוקי 1 כשרואים אותו מתאמן, כל פעם כשאני רואה את זה בסרט עוברות לי צמרמורות בכל הגוף ואני כותב את זה ברצינות

הנה כמה..

2pac-krazy nas-one mic kurupt-i aint shit without my homeboyz 2pac-heartz of men tq-westside זה מה שעולה לי בראש בשעת בוקר מוקדמת... ללא שינה כל הלילה..

RunNGun

New member
אהם אהם....

סאבלימינל וברוך פרידלנדר - יותר מחבר (היפ-הופ) השיר של ג´ורג´ וצ´ולו שמנוגן נון-סטופ במעבדה (תתנו לי את השם...) Eminem - If I Had Eminem - Sing 4 The Moment Eminem - Hailie´s Song יותר ריגש Eminem - Kim יותר הפחיד סאבלימינל הצל וסיוון - הפרד ומשול SHI - Open Your Eyes ("פקח את עיניך" בתרגום) Wu Tang Clan - C.R.E.A.M Method Man Feat. Mary J Blige - All I Need (שמעתי את הרימיקס בפסקול של רד ומת´ - בבקשה שמישהו יגיד לי איפה נמצא השיר המקורי, כי זה ממש שיר יפה) 2pac - To Live And Die In LA (בעיקר הפזמון) 2pac - Until The End Of Time (כנ"ל) והיו מלא, בכלל היפ-הופ אצלי זה יותר ממוזיקה אם אני מכניס גם R&B אז יש לי תחושה שהאלבום של מומי יכניס הרבה קטעים בעברית לרשימה הזאת... אבישי

M A D G I R L

New member
השיר שהכי נגע....

CNN של סינקרס.... פשוט שיר מדהים! והשיר של ג´ורג-גיבורי ישראל והשיר של ג´ורג וצ´ולו

השיר המקורי - method man-all i need

נמצא בדיסק שלו שיצא בשנת -94 TICAL יש לי את הגרסה החדשה של הדיסק, שכוללת גם את ה-remix עם מרי ג´יי

למעלה