רציתי לדעת...

גליה1974

New member
רציתי לדעת...

האם לפי תורת הסוד אפשר למשוך בן אדם מסויים לחיים שלך או לגרום לו לאהוב אותך ?

ע ו פ ר ה

New member
התשובה : לא

כתבו על זה כבר המון פעמים פה בפורום. אפשר לזמן אנרגיה, תכונות, מראה אבל לא איש מסויים. באהבה עופרה

SummerSpirit

New member
ומה אם

לאותו בנאדם יש תכונות ומראה שאנחנו אוהבים? אז אותו אי אפשר לזמן? הרי גם אדם הוא אנרגיה.

ע ו פ ר ה

New member
לכל אדם יש את המסלול

והאנרגיות שלו. אם דרככם אמורות להיפגש, הרי תיפגשו. אם לא, זה לא יעזור לך ורק יתסכל אותך או יקלקל לו בדרך שלו. זו תפיסת העולם שלי. באהבה עופרה

ע ו פ ר ה

New member
גליה בוקר טוב

אני אספר לך משהו על לימודי רייקי. כשלומדים לשלוח רייקי מרחוק, מאוד מתחשק לתקן את העולם. אבל..... אחד הדברים שלומדים כבר בהתחלה, זה לא להתערב בסדרי עולם. לבקש רשות לפני ששולחים. לשלוח רק אנרגיה טובה. כששולחים אנרגיה רעה היא חוזרת מכופלת ומשולשת. גם פה, ליקום יש את הסדרים שלו. לנשמה יש את המסלול שלה. אם המסלול שלו לא כולל קשר איתך, ואת מסיטה אותו מדרכו, הוא יסבול. אני מקצינה דברים, כי זו הדרך שלי להסביר. זה ההסבר שלי לשאלה שלך. באהבה עופרה

../images/Emo10.gif

למרות שזה קשה ומתסכל לפעמים, אני עדיין מאמין באפשרות לפגוש מישהו שכבר מזמן לא ראיתי - חבר מבית הספר! היה לי חבר מאז כיתה ח' - י'. היינו מבלים המון ביחד, והיינו בקשר דיי טוב. אחרי סיום הלימודים הקשר נותק, ופנינו - כל אחד בדרכו. באותה תקופה לא ממש יכולתי לחשוב על דברים כמו: חבר, ידידות, חברות, בילוי, טיולים, אלא נסיעות לכל מקום (בהקשר לעיסוק שלי). אחרי כל התקופה העמוסה, הרגשתי ממש ריק מתחושות או מישהו קרוב שימלא את החלל הזה, והחבר היחיד שאי-פעם היה לי, פשוט לא היה שם. פגישה אחרונה שלי איתו, ושיחה אחרונה הם הדברים היחידים שנותנים הרגשה טובה (במובן החברים). אני נורא רוצה לחדש את הקשר, אבל מאחר ועשיתי זאת גם בפעמים קודמות, אבל הרגשתי דיי "היוזם". כאילו שאם אני לא ארים טלפון לדבר, הוא לא יעשה זאת. שנתיים כבר עברנו חחח אני מאמין שבתורת הסוד תמון הסיכוי לזמן אדם מסויים, ואפילו לגרום לו להתאהב בך, אבל אני יותר חושב על האפשרות הזאת שתבוא ממנו! כמובן שלא אכנס לדיכאון מזה, אבל אני מאמין באפשרות שזה יקרה יום אחד.. הוא יתקשר! אני רק אדע שהכל הולך נכון אם החיים יעניקו לי אותו כחבר נאמן. אם הבקשה לא תתמלא, אז אדע שהחיים לא מעניקים סיכויים לקשר הזה..והולכים רק בטובתי. בכל מקרה, אני אדאג לשתף בהגשמות העתידיות לקרות, ומאחל גם לכל האנשים התגשמות חלומות!! כל מה שליבכם חפץ בו, להתגשם תמיד !

למעלה