רציתי לדעת

virtualvirtu

New member
רציתי לדעת

רציתי לדעת היכן ניתן להכיר גברים, והיכן יש פאבים או מקומות בילוי שונים לקהילה ההומו לסבית. תודה

רסקול

New member
אתה מגוש דן?

אם כן, נסה להשיג את "העיר" של תל אביב, או את פנאי פלוס. תמצא שם את כל מה שאתה מחפש. כמו כן, קפוץ לקישורים שאני נותן לך כאן [אגב, יכלת לגגל בעצמך ולמצוא] האגודה GOGAY

marik

New member
כמה דברים

א. חפש בפורום. סביר שתמצא. ב. תפרט באיזה איזור אתה מחפש או אולי אתה מחפש למצוא רק באינטרנט

virtualvirtu

New member
אני מחפש באזור תל אביב, ולא באינטרנט

אני מחפש באזור תל אביב, ולא באינטרנט

marik

New member
אוקיי

אז בת"א יש המון מקומות בילוי לגייז. יש מועדונים כמו התיאטרון, אומן 17, ווקס, ועוד המון אחרים שאת כולם אתה יכול למצוא באתר אטרף בילויי לילה. הפאב המוכר והאהוב ביותר לקהילה הוא האוויטה. אני מניח שיש עוד אבל לא יודע מה הולך שם - כמו הסאדמוס אמורי (יותר אפלולי ורגוע). יש סאונות לגברים בלבד - 2 כאלו בעיר. חוף הים של מלון הילטון בחודשי הקיץ. וגנים ציבוריים אבל זה לא מומלץ. בכלל לא מומלץ להגיע לשם. כל מקומות הבילוי של מועדונים בארים וכו' - תמצא באתר ATRAF.CO.IL http://www.atraf.co.il תבחר בקטוגריות מועדונים ואז גייז. במועדון התיאטרון יש 3 ליינים של מסיבות. ליין לגילאי 18+, 25+ ו-29+ כל השאר זה 18+ לגבי הסאונות - רסקול יספק לך מידע מורחב בעניין אם תבקש. זהו נראה לי... אם יש עוד שאלות אשמח לענות :)

marik

New member
באטרף אתה נכנס בתפריט למעלה ל-

אינדקס מסיבות -> מסיבות גייז ואז רואה את כל המסיבות גייז שיש. שם לב שיש מסיבות שהם מעורבות לסטרייטים וגייז ביחד. מומלץ לברר על מסיבה לפני שמגיעים כדי לא להתאכזב.

למעלה