רציתי לדעת... (1)

• פותח הנושא r216
  • פורסם בתאריך

r216

New member
רציתי לדעת... (1)

למי שנוח לענות לי במסר אישי...אולי, אם יש משהו שעובד בחברת סלולר כמו סלקום, פלאפון או אורנג.. והודיע במיונים על אפילפסיה, והאם בזמן משמרת מול מחשב הוא מסתדר עם זה?

r216

New member
רציתי לדעת ...(2)

האם יש משהו שעובד רוב היום מול מחשב, ומרכיב משקפיי ראייה מספר 0 רק בשביל ההגנה מהמחשב?? והוא לא באמת זקוק למשקפיי ראייה

את לפני מיונים

ואמרת או לא אמרת שיש לך אפילפסיה? משקפיים מס' 0 עוזרות לך? בכל אופן במיונים שאני עברתי שהם דומים אך יותר קשים משתי החברות שהזכרת(לפי מה ששמעתי) בפעם הראשונה לא הזכרתי את האפילפסיה והתקבלתי אך נכשלתי במבחן הסופי של הקורס. לאחר שנה שלחתי מכתב למנכ"ל החברה ובקשתי לעבור קורס חוזר עברתי קורס חוזר וגם את המבחן. שיהיה לך בהצלחה, דינה נ.ב. תציצי בפורום נותני שירות , יש שם המון מידע..

את לא בסין?

בסין המעביד שלי עוד לא פתח שלוחה יש ברומניה
*בחברה שעובדת עם שירותי בריאות כללית+מכבי ועוד חברות. אני עובדת עם זו של שירותי בריאות כללית.

tropical888

New member
הי דינה

כן אני בהונג-קונג אבל אני מתכתבת איתכם דרך האינטרנט וכמובן שיש לי מקלדת עברית תודה

tropical888

New member
הי דינה

האם זה אומר שברומניה אפשר לקבל את התרופות שאנו מקבלים בקופת חולים כללית בארץ? כי בהונג קונג אין את כל התרופות שיש לנו בארץ - אני מדברת בעיקר על התרופות האפילפטיות בנתיים אני מביאה אותם מהארץ....... אבל אולי לא חיפשתי מספיק. לילה טוב אצלי עכשו 21.30

צריך לברר

אם יש את התרופות שאת נוטלת בהונג קונג וברומניה. אני לא בטוחה לגבי הדרך ולא רוצה לכתוב לך סתם תשובה ארוכה,תני לי עד אחרי החג
אכתוב לך בפורום לגבי שתי המדינות, שנה טובה ומתוקה וצום קל לצמים.

tropical888

New member
הי דינה

תודה אבל אינך צריכה לברר לי בעניין הכדורים שאפשר לרכוש ברומניה (שאלתי היתה שאלה מתוך סקרנות) אם אפשר לרכשו אותם ברומניה. ולתרופות בהונג קונק - תודה אבל אני מבררת את זה פה תודה רבה לך וגמר חתימה טובה

למען האמת

זאת שאלה שסיקרנה גם אותי ,אני מניחה שגם האנשים שאשאל יהיו מאוד סקרנים לדעת מה התשובה
. זה דווקא יכול להיות מאוד מעניין מי יודע את התשובה לשאלה הזו במערכת. גמר חתימה טובה גם לך ולבני משפחתך, שלך... דינה

למעלה