רציתי לדעת משהו

גילי162

New member
רציתי לדעת משהו

אולי זה ישמע מטומטם .... לי זה נשמע מטומטם האמת . חבר שלי אמר לי שיש טראנסים לא חוקיים . זאת אומרת עם צלילים שגורמים לבעיות נפשיות . האם זה נכון ?

הוא בטח דיבר על פיני!!!!

חחחח סתם...אני לא מאמין שיש סוגים של צלילים לא חוקיים אלה עוצמה לא חוקית... הוולים החוזק נמדד על ידי דציבלים! ומעל כמות מסוימת זה לא חוקי במועדונים וכאלה...מעל 90 נראה לי

יש דברים כאלה

אני מכיר מישהו ששמע את the nam shub of enki-ROLF ומאז הוא חושב שהוא פומלה ומנסה לקלף את עצמו בעזרת סכין חחחחח

חבר שלך צודק

אסור לדבר על זה בפורון אבל... יש פה סמויים. פגוש אותי בסמטה החשוכה בעשר בלילה אני אולי אאחר קצת בגלל קצין המבחן שלי אז תחכה

infected aviad

New member
אולי הוא דיבר על סמים

יש כאלה שמשיכים טראנס לסמים(מה שכבר מזמן לא נכון)וזה ואתה יודע,אם תתחיל לקחת סמים לא תישאר כמו שאתה ותשתגע. גם אני שמעתי את הסיפור על משיהו שאם אני לא טועה לקח LSD בהופעה של אסטרל פרוג'קשן ומאז הוא חושב שהוא תפוזון ומפחד שאנשים יקלפו אותו-סיפור אמיתי,מרצה אחד סיפר לי אותו.

תסלח לי שנייה חבריקו

"אם תתחיל לקחת סמים לא תישאר כמו שאתה ותשתגע" המשפט הזה לא נשמע כאילו הנסיון שלך בתחום הוא רחב, אז בוא אני יגיד לך שמה שכתבת פה זה גיבוב של שטויות. מקרים כאלה כמו שהמרצה שלך סיפר לך קורים באופן נדיר, וגם זה מכמויות לא מבוטלות. חוץ מזה הסיפור על התפוז זאת סתם אגדה, כמו הסיפור על הבחור שחשב שהוא דולפין והיו צריכים להחזיר אותו בטיסה באמבטיה. קיצר- עד מתי ילדים קטנים יעלוזו, עד מתי?!?!?!

Roi D 1

New member
שיילח

אתה לא משתלב טוב בנוף הסאחי כאן נראה לי...

חופשי....

ברגע שמישהו אומר פה שכל מי שמעשן יהפוך להיות נרקומן אני פורש מהפורום הזה נשבע לך חחחחח

תשמע ותשמע טוב!

אני גר במיתר! זה ישוב ליד ב"ש!! וכדיי להשיג סושי נורמלי אני צריך לסוע הרבה אז עשה טובה אל תגרה אותי!!!! תודה!

Mike A

New member
ת'אמת

דווקא ביישוב טחונים צפונים הזה הייתי מצפה שתהייה סושייה

חחחחח ממש ממש לא!!!

מיתר זה ממש שעה נסיעה מחברון... ו5 דקות מב"ש...זה דרום לגמרי

אההה..כן זה נכון

אבל בזמן האחרון האשכנזיות התקלקלה פה...חחח מלא שמעונים למרות שאני בעצמי מרוקאי מכל כיוון אפשרי...

למעלה