רציתי לדעת משהו ...

יובל 16

New member
רציתי לדעת משהו ...

לפני כמה זמן הבאנו לכם הצעה שתאפשר לשים מספרי איי סי קיו/אודיגו למיניהם בכרטיס האישי ... והיו פה חבר´ה שממש התלהבו מזה ... וגם אתם די אהבתם את הרעיון ... (לפי מה שנראה לי) אז למה זה עדיין לא יצא לפועל ?????????

flameable

New member
וגם מה עם אפשרות

לערוך את ההודעות לאחר שמפרסמים אותם?

kirk hammet

New member
נניח

שכתבת הודעה ממש מצויינת , ואתה ממש גאה בעצמך על שכתבת אותה , אבל היה איזה נקודה שדחפת פנימה משפט לא במקום. ואתה לא מרוצה מהעניין הזה. אז פשוט אתה משנה את ההודעה. זה מה שאני חושב שהיא התכוונה.

האופציה הזו לא אפשרית במערכת

פורומים תקנית. מה ימנע מגולש מסויים לפגוע בגולש אחר ולאחר מכן לשנות את הודעתו? או להקפיץ בכל פעם מחדש את הודעתו לאחר שערך אותה ושינה בה מספר פרטים שנראו לו לא נכונים? המערכת לא מגבילה משתמשים בזמן, יש לכם אפשרות לבדוק את ההודעה, לתקן טעויות ואז לשגר אותה למערכת. ואם טעיתם, תמיד אפשר לכתוב תגובה עם תיקונים - זה מקובל.

xslf

New member
דווקא יש כמה פורומים בחו"ל

בהן יש אפשרות לערוך או אפילו למחוק את ההודעות של עצמך. כמובן שצריך את שם המשתמש והסיסמא בשביל זה

flameable

New member
כן, אבל מה

שנעשה הודעות תיקונים לשגיאות הקלדה מעצבנות? או שהתרחטנו על משהו שאמרנו, או שסתם ההודעה שלו לא מוצאת חן בעיניינו ועדיין לא הגיבו עליה. אפשר לדאוג לכך שההודעה לא תוקפץ למעלה. flame

ע"י הצפה? הדרך היחידה להוריד הודעה

הרעיון לערוך את ההודעות מעולה. כן, גם שגיאות כתיב או דברים שאמרנו בכעס או חשפנו יותר מדי הם דברים חשובים שצריך אפשרות כזאת בשבילם.

San Miguel

New member
אני מאוד בעד הרעיון

אני מכיר אותו מאחד הפורומים בחו"ל בהם אני חבר, אבל יש עליו כמה הגבלות שעושות אותו יותר "סביל" : 1.העריכה מוגבלת ל24 השעות הראשונות בלבד. 2.אי אפשר בשום אופן למחוק את ההודעות שכתבת, בין אם הם תגובות או ראשיות.

עידית_

New member
אני דווקא נגד הרעיון

זה מאוד יקשה ויבלבל אם אנשים כל הזמן ישנו את הודעותיהם, ונצטרך לקרוא אותה הודעה שוב ושוב רק כי הבנאדם פרפקציוניסט (ורבים מאיתנו כאלה ביחס להודעותינו) וחייב לשנות איזה פסיק שנראה לו לא במקום... כמו כן, הטיעון שהעלתה ההנהלה - מישהו יכול לתקוף ולהעליב גולשים אחרים, ואחרי שהם יגיבו לשנות את מה שכתב... זה לא הגיוני ולא הוגן. כתבת - כתבת! אם עשית טעות - כתוב הודעת תיקון. מה כל כך קשה? כולם עושים את זה. גם בחיים אחרי שאמרת משהו אתה לא יכול להחזיר את הזמן לאחור ולשנות מה שאמרת. אז מה???

xslf

New member
אבל לא ניתן להוסיף יותר מאחד ../images/Emo10.gif

מה עם אלה שמשתמשים בכמה?

למעלה