רציתי לדעת מה ההבדל בין...

shai955

New member
רציתי לדעת מה ההבדל בין...

וידאו ביתי למצקועי. מישהוא יודע? מה נותן וידאו מקצועי?

shai955

New member
אתה יכול יותר לפרט?

כי ההפרש מחירים די גבוהה וזה ההבדל הכי בולט בין וידאו ביתי לוידאו מקצועי. ניראה לי מוזר. תודה מראש שי גרנות

מה הכוונה וידאו? ../images/Emo16.gif

מכשיר וידאו (VCR)? מצלמת וידאו? הפורמט עצמו?
ניר

avibl

New member
וידאו מקצועי

וידאו מקצועי נשלט ע"י כבל שליטה RS-232 או משהו דומה בעזרת מיקסר וגם הוא מדייק ברמת פריים, מקבל SVIDEO ומקבל סאונד בחיבור שנקרא XLR (והוא כבד מאוד ויקר מאוד )

וגם, כמובן, ../images/Emo16.gif

עובד בפורמטים מקצועיים: אם זה BETACAM, DV וכו' (כמובן שיש הבדלים ביניהם, גם הבדלים באיכות, ככה שלא כל וידאו מקצועי הוא מאותו סוג). אגב, במכשירי וידאו מקצועיים אפשר כמובן לשלוט גם מהכפתורים שנמצאים עליו. (אלא אולי בדגמים מיוחדים).
ניר

shai955

New member
אתם יודעים אולי איפה אפשר לראות...

כלומר איזה חוניות יש להם כאלה ואני יכול ללכת ולבדוק. ושוב תודה

goldy

New member
תוספת ../images/Emo41.gif

וידאו מקצועי נותן מספר דברים שפשוט לא קיימים בוידאו ביתי: 1) דיוק ברמת הפריים. בוידאו מקצועי אתה מכניס ספרות (פריים-שניות-דקות ושעות) ואתה יודע בדיוק לאן תגיע. אפשרות זו חוסכת הרצות. 2) איכות תמונה גבוהה יותר. 3) אפשרות לשלוט על רמת הצבע, הניגודיות והאור כבר ממכשיר הוידאו, לפני שהאות מגיע לטלויזיה. 4) את הוידאו המקצועי ניתן לחבר למגוון מכשירים בוזמנית, בעוד שאת הוידאו הביתי ניתן לחבר לטלויזיה אחת. 5)אפשרות לשלוט על עוצמת הקול בעת ההקלטה, במקום להסתפק באות המשודר מהממיר / אנטנה. 6) לוידאו מקצועי ניתן להכניס יותר מסוג קלטת אחת (קלטת אחת בכל פעם). לי אין כוונה להשקיע בציוד לסרט מגנטי - אני מחכה לקרן הכחולה (לפלסטיק חיים ארוכים יותר)

למעלה