רציתי לדעת מה דעתכם

לינה18

New member
רציתי לדעת מה דעתכם

1. על הדמות של מורגן, השחקנית שגילמה אותה וכל העלילה סביבה? ובאותו עניין-זוכרים את טים, השותף של מורגן-מה חשבתם עליו? 2. איזה זוג העדפתם ולמה: את ריק ואמבר, או את ריק וקימברלי? את אמבר וריק, או את אמבר ודיקן? בקשר אליי, אז קצת קשה לי לענות על שאלתי השניה, כי האמת היא שדי אהבתי את שלושת הזוגות האלה באותה המידה. ובקשר לשאלה הראשונה שלי, אז די אהבתי את השחקנית שגילמה את מורגן. ואהבתי את כל הקטע שבו מורגן היתה חברה של טיילור. אבל ממש לא אהבתי את כל העלילה של החטיפה של טיילור וסטפי. היא פשוט נימרחה יתר על המידה. אה, ואהבתי מאוד את הקטעים שבהם ריג' גילה שמורגן רימתה אותו(עם האימייל שטיילור כביכול שלחה לו),כי אלה היו קטעים מאוד מרגשים. ובקשר לטים-בהתחלה דווקא חיבבתי אותו, אבל בהמשך, כשהוא הפך לרובוט הצייתן של מורגן, אז הדמות שלו הישתנתה ב-180 מעלות וכבר לא יכולתי לסבול אותו.

NarihS

New member
אחלה שאלות יש לך :)

אבל הן גורמות לי לחשוב יותר מידי חחחחח הקיצר, בין ריק לקימברלי או אמבר, ברור שאמבר.. ובין אמבר לריק או אמבר ודיקן, לדעתי היא צריכה להיות עם ריק, אבל זה היה יכול להיות נחמד עם לכמה זמן היא הייתה חברה של דיקן, כי ממש עיצבן אותי בתקופה ההיא שבסוף לא קרה ביניהם כלום, כי בסה"כ הם מתאימים ביחד יותר מאמבר וריק, בגלל שיש להם רקע משותף וכל זה.. בקשר למורגן אני מאוד אהבתי אותה!!! ודווקא אהבתי את העלילה של החטיפה של סטפי! זה היה יפה! ומעניין!! וגם שטיילור סבלה!!! וואי איזה אושר!!!!
וגם שאהבתי את איך שהיא שיחקה, לא יודעת למה, אבל מאוד אהבתי את הצורת משחק שלה.. וטים, מי בכלל איכפת ממנו? חח סתם, אמממ אף פעם לא אהבתי אותו, הוא לא ממש עניין אותי.. אבל הוא באמת היה דפוק שהוא הקשיב לכל דבר שמורגן ביקשה ממנו כמו איזה רובוט או כלבלב טיפש.. וגם אני אהבתי את הקטעים של אימייל וכל זה, זה היה ממש יפה!! הקיצר, אהבתי את כל הקטעים של מורגן שהיא הייתה בהם.. ואממ זהו:)

לינה18

New member
לשירן

בקשר למה שכתבת על אמבר, דיקן וריק-אז למה שאלתי את זה, כי בדיוק עכשיו אני רואה את זה בסטר וורלד ואני מרגישה בדיוק כמוך! אני נורא אוהבת את אמבר וריק ביחד, אבל בתקופה האחרונה כל הזמן מראים אותה עם דיקן, ומראים כמה שהם דומים, ומתאימים(בגלל הרקע המשותף והטעמים המשותפים) והכי יפה-כמה שהם נימשכים אחד לשני! ובגלל זה גם אני ממש מיצטערת שבסופו של דבר לא יקרה ביניהם כלום(ובגלל זה גם לא מבינה מה לעזעזל ריק רצה ממנה בפרק מאוחר יותר ששודר בפרקי הזהב-היא מעולם לא בגדה בו פיזית! וזה לא כאילו שהוא מעולם לא רצה את קימברלי כשהוא היה נשואי לאמבר בפעם הקודמת!)

לינה18

New member
ובקשר למורגן

אז את סיפור החטיפה כן אהבתי בהתחלה, אבל הם משכו את זה כל-כך הרבה זמן שכבר לא יכולתי לסבול את זה יותר. בדיוק כמו שבהתחלה מאוד אהבתי את החטיפה של ריג' ע"י שילה, אבל בסוף העלילה כבר לא יכולתי לסבול את זה. הם פשוט מורחים את זה יותר מדיי וזה מעצבן.

NarihS

New member
צודקת וגם לא צודקת

צודקת שנכון שאמבר לא בגדה בו עם דיקן אבל עם ריימונד הזה היא כן בגדה בו,אם אני זוכרת נכון... אבל חוץ מזה, ריק באמת עשה יותר דברים פיזית ממנה, כי הוא היה גם עם קימברלי, וגם עם אמנדה הזאתי, אם אני זוכרת את השם נכון.. עם שתיהן הוא היה במיטה.. אבל אמבר רק עם ריימונד שכבה ודיקן סה"כ התנשקה וחוץ מזה זהו.. אז באמת שאין לו על מה להתבכיין...

לינה18

New member
לשירן

בקשר לזה שאמבר בגדה בריק עם ריימונד-אז זה נכון בעיקרון, אבל אז הם עדיין לא יצאו ממש קבוע! ובקשר לזה שריק בגד בה פיזית-זה ממש לא נכון-הוא רק יצא עם קימברלי כמה פעמים בזמן שהיה עם אמבר, וזה נכון שזה היה מעשה מגעיל מצידו, אבל הוא לא שכב איתה לא בזמן שהיה עם אמבר ולא אחרי שנפרד מאמבר. קימברלי פשוט לא הסכימה. היא וריק מעולם לא שכבו, עד שקימברלי היתאהבה בת'ורן וניסתה לפתות אותו. ועם אמנדה לא היה לו שום דבר רציני, חוץ מאיזו נשיקה שידיד שלו צילם כדי להפריד בינו לבין אמבר.

Mikel20

New member
מורגן - דמות לא שגרתית

בכלל לא שגרתית לסידרה הזאת, הייתה רעה ומטורפת כמעט כמו שילה רק שלא היה לה הרבה זמן(כמו לשילה) כדי להפיץ את המעשים המטורפים שלה. העלילה של החטיפה שלה הייתה ממש מעניינת לדעתי וכמו תמיד מוציאה את הסידרה מהסיפורים הרגילים והשגרתיים שלה... השחקנית הייתה ממש טובה ואפילו שמעתי שהיא עכשיו משחקת בימי חיינו אם אני לא טועה (תקנו אותי אם כן).. ובקיצור מה שאני מנסה להגיד, חסר לסידרה איזו דמות נשית רעה וקבועה בסידרה (את שילה אי אפשר כבר להחזיר ליותר מכמה פרקים לצערנו). טים--דמות שולית וממש לא מעניינת-לקראת הסוף ניהיה ממש מעצבן.

girlontop

New member
מורגן, הו מורגן

האמת? די התאכזבתי ממנה. מאוד אהבתי את שרה בקסטון בסנסט ביץ', אבל ביפים היא די עצבנה אותי עם כל האובססיה הזאת לילד והשיתוק שהיא היתה חוטפת ליד סטפני (כן, אני יודעת שיש לזה הסבר פסיכולוגי מצוין, אבל לא אהבתי את זה). מה שכן אהבתי זה את סטפני משיגה גלולות לא חוקיות להפלה מביל ספנסר ומנסה להחדיר אותם לתה של מורגן
אהבתי את סיפור החטיפה של סטפי. אני זוכרת שהיה עצוב נורא לראות את פיבי שואלת איפה אחותה התאומה והיה גם מגניב לראות איך מורגן עשתה מהפך תדמיתי לסטפי הקטנה, עם צבע חדש בשיער
טים? שולי מדי, לקח לי זמן להיזכר מי הוא - גרסה חיוורת למייק גתרי המלך! לא אוהבת את ריק ואמבר ולא אהבתי את ריק וקימברלי (אף פעם לא סבלתי את קימברלי הפוסטמה). את אמבר וסי-ג'יי אהבתי ואת אמבר ודיקן מאוד אהבתי, חבל באמת שלא יצא מזה כלום, כי אלו היו זוגות עם כימיה מצוינת.

לינה18

New member
ל-girlontop

גם אני אהבתי את הקטע עם התה! ואהבתי גם איך שביל ספנסר האשים את ריג' בבגידה שלו בטיילור. הוא אפילו אמר שהוא שמח שקרוליין לא חיה כדי לראות מה קורה איתו היום.

girlontop

New member
ביל ספנסר הוא היחיד בסדרה שתמיד אמר

לרידג' בדיוק איזה חרא הוא. כל השאר משתחווים לאדון, אפילו המלאכית קרוליין אמרה לו שהבגידה לא היתה באשמתו (למרות שהיא גם קצת הסתלבטה עליו באותה הזדמנות). אני מתגעגעת למישהו שקצת ישפיט את רידג'.

girlontop

New member
תזכורת

כשסטפני גילתה שמורגן בהריון היא החליטה לעשות הכל, אבל הכל, כדי להיפטר מהתינוק. מיד היא התקשרה לשותפה לפשע משכבר הימים, ביל, שבין עסקיו הרבים הוא גם בעל חברת תרופות. בקיצור, חברת התרופות שלו ייצרה גלולות שגורמות להפלה, אבל הן עדיין לא אושרו לשימוש בארה"ב. לסטפני זה לא היה אכפת והיא דרשה שיביא לה כמה. הם נפגשו, הוא שיחק אותה דילר ואחרי שהיא הלכה להתחנף בעורמה למורגן, ביל התנחל לה במשרד ובדיוק אז רידג' נכנס. אז התחילה סצינה נחמדה מאוד, בה ביל יורד על רידג' הבוגד ואומר לו שהוא אותו ילד קטן שאמא צריכה לסדר את הבלאגן שהוא עושה - מה שנכון נכון!

יניב1

New member
טלי, מחר את טסה לא? צריך להיפרד

כמו שצריך!
נעימה, עשי חיים ושובי במהרה!

girlontop

New member
עוד כמה שעות../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif

אני בוכה וצוחקת כאחד - מתגעגעת אליכם אבל מחכה בטירוף לארה"ב... תודה רבה על האיחולים החמים, אשוב ו ב ג ד ו ל

Guy K

New member
כבר הגבתי אתמול ונעלם

והייתי עייף מדי לכתוב שוב. אז הנה התגובה שלי בתקציר: מורגן היתה דמות עם ימבה פוטנציאל, שחקנית יפהפיה, רקע מסתורי ומעניין, סכסוך ארוך עם סטפני, רומן בעבר עם רידג' - הקיצר, כל מה שיכול להפוך דמות למאוד מעניינת. אבל זו היתה דמות משעממת עם עלילה משעממת נורא. בואו נעשה רגע תרגיל מחשבתי. נגיד שברוק היתה זו שחוטפת את סטפי וטיילור. לא חשוב עכשיו למה. מה שבטוח זה, שהתסריטאים יצטרכו למוא פתרונות יצירתיים לסיבה לחטיפה (פיצול אישיות / התקף פסיכוטי / נסיון סחיטה / מעשה מזימה / מישהו היפנט אותה / ועוד ועוד). אחר כך הם יצטרכו למצוא דרך להחזיר את ברוק לעלילות רגילות ושהסיפור הזה יעבור בשלום ( היא היתה על תרופות לא טובות / עשו לה היפנוזה / רידג' בכלל בחר אותה אז היא שחררה את טיילור ורידג' עדיין נשאר איתה כי הוא אוהב אותה / זו בכלל היתה סטפני בתחפושת ). בקיצור, ימבה פוטנציאל. עכשיו כשמורגן עושה את זה - היא חוטפת את סטפי וטיילור (כי היא מטורפת) ובסוף תופסים אותם (והיא מתה / בורחת / מגיעה לכלא). בכל מקרה זו עלילה מאוד מצומצמת כי הדמות לא מספיק משמעותית כדי שיטרחו למצוא הסברים הגיונים לפעולות שלה, נכון? לא נכון! כי תסריטאים טובים לא גומרים עניין בזה שמישהי פשוט מטורפת ונפטרים ממנה. תסריטאי טוב ימצא דרך להציג את המעשים של מורגן בצורה כזו שגם אם לא נסכים איתם - עדיין נבין מה גרם לה לעשות אותם, ואיך החיים שלה השתנו בעקבות זאת. בשביל זה משלמים לו יופי של משכורת. הקיצר, מורגן היתה דמות מפוספסת לטעמי. ברגע שראיתי לאיזה כיוון העלילה הולכת כבר ידעתי שזה ייגמר בעזיבה של מורגן ובחזרה בשלום של טיילור וסטפי הביתה (כי לא הורגים ילדה בת 4 באופרות סבון והאנטר טיילו היתה אז ביחסים טובים עם ההפקה). פיהוק של עלילה.

S c a r l e t t

New member
מסכימה בקשר למורגן

וחבל שכך. העלילה הייתה יכולה באמת להתפתח לכיוונים מעניינים. דמות פסיכוטית ביותר, ואם היו משקיעים בה קצת היה לנו אפילו איך להעביר את הזמן עד הקאמבק הבא של שילה.

יניב1

New member
אוף, איזה באסה!!! מה קורה כאן תגידו

כתבתי כל כך הרבה על מורגן, וזה נעלם! זה כזה מרגיז, הודעה כל כך מושקעת, אפילו לא הספקתי לעשות קופי פייסט (מה שלמדתי לעשות כדי להילחם בתופעה ההיעלמויות הזאת!) ופתאום זה קפץ בחזרה לעמוד הראשי של הפורום, אוףףףףףףףףף! בכל מקרה, מה שכתבתי, וזה קשה מאוד עכשיו להתחיל הכל מהתחלה אז אני אקצר, היה שמורגן, כמו שכבר נאמר כאן, היא דמות שפוספסה ולא מיצתה עצמה עד הסוף. קודם כל, היא באה כמחליפה גם של שילה וגם של ברוק. את שילה היא באה להחליף אחרי שקימברלין בראון פרשה והשאירה חלל גדול, ואת ברוק, אחרי שזאת החליטה שהיא עוזבת את טיילור ורידג' לנפשם, מה שחייב את בראטלי למצוא קרצייה חדשה שתפריע לחיים המאושרים של טיילור ורידג'. הוא הצליח לדעתי לערער את הזוגיות שלהם, אבל לא ליותר מדי זמן. ברגע שמורגן חטפה את סטפי ועוד העזה לחטוף גם את טיילור (לא יעלה על הדעת!) - היא עשתה את הטעות של החיים שלה: הדמות שלה הפכה שנואה על הצופים (חוטפת ילדים אכזרית שכמותה ומפרקת משפחות) ובראדלי בל הבין מהר מאוד שהוא צריך להיפטר ממנה ומהר. התכנית שלו ליצור שילה חדשה לא כל כך עבדה, אולי זו הסיבה שאחרי זמן מה הוא עשה מאמצים כל כך גדולים להחזיר את קימברלין בראון לתפקיד שילה. אגב, מעניין מה היה קורה היום, אם מורגן היתה חוזרת לסדרה. טיילור הרי מתה (והייתי מעדיף שמורגן היתה זו שחוזרת והורגת אותה, לא שילה) וברוק עכשיו נשואה לרידג' - מה שיכול היה להעמיד אותה בסכנה חדשה אל מול המורגנית המטורפת. מה אתם אומרים? וכדי לפצות אותי ואתכם על ההודעה שנעלמה לי קודם, הנה תמונה מהימים ההם... הלא כל כך מאושרים...

יניב1

New member
ולגבי ריק, קימברלי, אמבר דיקן ...

אני אהבתי, ואני במיעוט כנראה, את קימברלי וריק ביחד. שנאתי את אמבר כשהיא נכנסה ביניהם באותה התקופה, בתקופה שקימברלי היתה בלונדינית תמימה יפה ואצילית. בעיניי זה היה אחד המשולשים בעלי הפוטנציאל הכי גבוה בסדרה וחבל שהדמות של קימברלי הפכה לכל כך מגעילה עם הזמן, כי נורא אהבתי אותה והתאכזבתי מהשינוי שבל העביר אותה. מצידי היא יכולה היתה להיות עם ריק ואמבר עם דיקן - הם מתאימים יחד. למרות שהיום לדעתי מקומה של אמבר הוא עם ריק, ולא עם אף אחד אחר.

לינה18

New member
ליניב

גם אני אהבתי את ריק עם קימברלי! אם כי זה לא בהכרח סותר שגם אהבתי אותו עם אמבר. אבל האמת היא שבאותה התקופה מאוד אהבתי את קימברלי(וגם את אמבר) וממש לא יכולתי לבחור צד. וגם אני נורא היתאכזבתי מהשניוי המזעזע שחל בקימברלי בהמשך. זה היה פשוט בשביל העלילה, אבל לא הגיוני לחלוטין שקימברלי תעבור כזה מהפך. מאז שהיא צבעה את השיער, זאת היתה דמות אחרת לגמי וממש לא יכולתי לסבול אותה כשהיא ניסתה לפתות את ת'ורן. חבל נורא שהרסו ככה את הדמות שלה.

NarihS

New member
דווקא בגלל מה שמורגן עשתה

לטיילור זה רק גרם לי לאהוב אותה יותר
כי סוף סוף מישהי אחרת חוץ מברוקי שלי סבלה:) במיוחד שזאת טיילור המעצבנת הזאת שהייתה מאושרת לכך כך הרבה זמן

למעלה