רציתי לדעת אם יש סיכוי ש...

רציתי לדעת אם יש סיכוי ש...

אני אוכלל לתקשר עם סבא שלי. הוא מת כשהייתי בכיתה ב', ואני רוצה לדעת אם יש סיכוי שאני אעשה סיאנס ואדבר איתו... אני יודעת שסיאנס זה מאוד מסוכן, אבל אם אני אדע על בטוח שאני אדבר עם סבא שלי, או עם מישהו אחר מהמשפחה שלי שמת, אני מוכנה לקחת את הסיכון... אני יכולה לבחור עם איזו רוח אני רוצה לדבר? זה ממש חשוב לי, בבקשה תענו... תודה

I am a freak

New member
בטח שיש סיכוי.

וכן, בשיטות מסויימות- את יכולה לבחור עם איזו רוח את רוצה לתקשר. גם בסיאנס יש את האשליה שאתה יכול לבחור מה אתה רוצה להעלות- אבל, רוב המקרים, זה לא קורה. הפריק.

אז מה אתה מציע?

לנסות לעשות סיאנס או לא? כי אם תעלה רוח אחרת אני מעדיפה לא לנסות.. כי זה מפחיד אותי נורא... רק אם זה יהיה משהו מהמשפחה שלי אני מוכנה לקחת את הסיכון :)

I am a freak

New member
אני לא מציע לעשות סיאנס.

אבל אני מציע ללמוד מהבסיס [אם באמת שווה לך ההשקעה, כי זו הרבה עבודה ולמידה] ולתקשר בעזרת מדיטציה או כל דרך אחרת שאת מתחברת אליה. סיאנס זה דבר נחות, סובייקטיבי ולא אמין. הפריק.

אני יכולה לתקשר עם מתים בעזרת...

..- מדיטציה?? באמת?? אבל זה גם קשור לרוחות נכון? אז הן יכולות להחליט שהן לא רוצות ללכת? אם אני עושה מדיטציה, אני מתכוונת, לא סיאנס...

I am a freak

New member
בהחלט

פשוט, תעצמי את העיניים ותנסי להקשיב, בדרך כלל- אפשר לשמוע... אלא אם יש מחסומים נפשיים- אותם אפשר לבטל [או להפוך לאפסיים] אם לומדים את תורת המדיטציה. הפריק.

קיימות שיטות רבות לתקשור רובן מס..

מסוכנות. מציע לך לשבת עם אחד מהורייך (מצד סאבך) ולדבר על הנושא בפשטות: אני רוצה לדבר עם סבא, באם רוחו עדיין חייה ויש קשר שמי איתו תבוא רוחו ותדברי עם סאבך בעזרת הורייך ואין צורך לפנות למתקשרים, הרי ניתן לומר (מבלי להתיחס למקרים מיוחדים) בכל אדם יש קשר שמי עם שמי הוריו. עם אהבתי לחיי משפחה הבן השלישי

Diableror

New member
אם זה היה כל כך פשוט

כולם היו יודעים את זה,ולא היה טעם בסיאנסים וכ'ו,נכון
Diableror

למעלה