רציתי לברר

yyosefy

New member
רציתי לברר

האם כשאני שולחת הודעות ממחשב ברשת, האם ניתן לראות אותן ממחשב אחר ברשת או מהשרת וכו´ כמו"כ האם הן נשמרות במחשב שלי ומנהל הרשת יכול לראות אותן? ואם כן, האם ניתן למחוק אותן?? אני רוצה לכתוב לכם משהו אבל לא מעונינת שאחרים יצפו בזה (מקום חרדי)

adam222

New member
אאאמממ....

אם תבצעי יציאה מהמערכת, ותורידי את הסימון (בכרטיסך האישי) מהצג הודעות אחרונות שלי, לא ידעו ולא כל שכן יוכלו לאחזר את הודעתך. מחכה להודעה

לא, בכלל לא בטוח

1. אם מותקן ברשת שלכם פרוקסי, הוא בנוי לשמור לוג של התעבורה, אבל זו אופציה שאפשר להדליק ולכבות, אז צריך לברר עם הנהלת הרשת מה מצבה. 2. יש תוכנות יעודיות לשמירת כל תעבורת האינטרנט באירגון, ויש ארגונים שהתקינו אותה. 3. הן מותקנות בדרך כלל לצרכי תמיכה, אבל כל תוכנות ההשתלטות, יכולות "לצפות" בכל הקשה שלך על המחשב שלך, ואפילו לשמור לוג. 4. יש מכשיר (מחשב) שנקרא "סניפר" (רחרחן), הוא מתחבר לרשת בכל נקודה, ומרגע זה ניתן בעזרתו "להאזין" לכל מה שקורה ברשת. העיקרון פשוט וברור, אפשר לעקוב אחרי כל תו שעובר מכל מחשב ברשת לכל מקום, זה לא קורה מעצמו, זאת אומרת מישהו צריך להגדיר ולהפעיל את מערכת "ההאזנה". כל מה שנשאר זה לשאול את הנהלת הרשת שלך, מה קורה. יש לך כמה אפשרויות: א. קפה אינטרנט ב. מהמשרד, אבל מהמחשב של הבוס (או מישהו אחר) ג. להכין תירוץ טוב ד. לגלוש, ואם יקראו את מה שכתבת, תגידי שזה בכלל מישהו (הבוס שלך) כתב לללא ידיעתך על המחשב שלך >זה שאתה פאראנואיד לא אומר שבאמת לא רודפים אחריך<

דידית

New member
הי יוספי!

אולי כדאי שתשני את הניק לניק של אישה ככה יהיה לך קל יותר! אין אפשרות ברשת לראות את מה שאת כותבת אבל בתנאי שבאמת יצאת מהשם שלך בסיום התכתובת. תעשי משהו מסוים שלא יתן אפשרות לראות איפה היית: תלכי להסטוריה ומחקי שם את ההסטוריה היומית ואז אין אפשרות לראות איפה גלשת. מומלץ גם לרוקן את תיקית האינטרנט ואז אין ממש דרך לדעת איפה היית. בכל אופן אם את ממש מפחדת את יכולה להכנס דרך אינטרנט קפה שזה ממש פשוט לא אכפת לי להסביר לך במסר אישי בדיוק את דרך הכניסה. אגב אם את כותב בפורום יוצאים בשאלה אין זה אומר שאת יוצאת תוכלי תמיד לספר שאת "מחזירה" אותנו או מושתלת:) בהצלחה! אני פה אם את רוצה לשאול משהו. דידית.

yyosefy

New member
תודה דידית

כן, תפרטי בבקשה על איטרנט קפה. נ.ב. ב"תיקית אינטרנט" את מתכוונת ל TEMPORARY INTERNET FILES ?

למעלה