רציתי לברר

Doctor U

New member
רציתי לברר

איזה עמלות ותשלומים נוספים קיימים כשמזמינים מקל מחו"ל דרך האינטרנט, מעבר כמובן לעלות המקל עצמו.

9ball master

New member
תשלומים

1. דמי משלוח 2. מכס על עלות המקל (כ 12%) 3. מע"מ על הסכום הכולל של עלות המקל ודמי המשלוח 4. דמי מחשב (בסביבות ה 20 ₪) - כאן אתה משלם על זה שפקיד המכס עובד על מחשב..... וזהו בהנחה שהמקל נשלח באמצעות הדואר. אם נשלח ע"י חברה כמו UPS אז בנוסף גם גובים בארץ דמי טיפול על החבילה (המחיר תלוי בגודל החבילה ומשקלה)

Doctor U

New member
כמה זה דמי טיפול בחבילה

במשלוח עם UPS, בערך? כמובן עבור גודל ומשקל של חבילה של מקל עם תיק? המע"מ הוא על הסכום כולל המכס?

9ball master

New member
אההה....

מה לא ברור במשפט "המחיר תלוי בגודל החבילה ומשקלה"
לא בטוח לגבי המע"מ.

Doctor U

New member
נו, בחייך

תן סדר גודל של מחיר. הרי המשקל והגודל של מקל לא משתנים בכמה סדרי גודל. כמה בערך? 20 ש"ח או 200 ש"ח?

9ball master

New member
לא ממש יודע....

יצא לי להזמין רק פעם אחת דרך FedEx ואני לא זוכר כמה שילמתי דמי טיפול, אני חושב שזה היה בסביבות ה 200 אבל החבילה הייתה כבדה יחסית. בדר"כ אני מבקש שישלחו לי דרך הדואר בשירות EMS, זה קצת פחות בטוח אבל הרבה יותר זול....

הזמנתי עכשיו מקל והעלות היא

הזמנתי לפני כמה שבועות מקל מאנגליה עלות המשלוח היתה מאד גבוהה, במשלוח דואר כולל ביטוח זה היה 75 פאונד למקל כולל קייס אלומיניום, זה ממש לא משתלם להביא דרך UPS וכו' אפשר כבר לקנות עוד מקל דיי יוקרתי במחיר הזה אמנם לבסוף חבר מביא לי את המקל אבל בגלל שהוא אוסף אותו שם אני צריך לשלם מע"מ שזה 65פאונד (עלות המקל קצת יותר מ300פאונד) אמנם חסכתי את המשלוח אבל המע"מ כמעט אותו מחיר מה שאני ממש מקווה זה שהוא יוכל לקבל את החזר המס בשדה התעופה כשהוא יוצא משם, כביכולהמקל נקנה לשימוש מחוץ לאנגליה, משיחת טלפון הבנתי שהם נותנים מן טופס מיוחד עם פרטי הקונה שהוא אסמכתא שהמקל נרכש לא ע"י אזרח אנגלי והוא יוצא מהמדינה וכך אין בעיה לקבל את ההחזר, סופהשבוע הקרוב החבר מגיע אז אדע אם באמת לא היתה בעיה שורה תחתונה, הכי משתלם זה שמשהו יביא לך אותו, ואם לא אז דואר יהיה הפתרון הכי זול מקווה שעזרתי

הזמנת מקל

אני לאחרונה קיבלתי את מקל ה-TREVOR WHITE שלי . עלות המשלוח היתה 50 פאונד ולא היה נדרש לשלם שום הוצאה נוספת. מזל גדול (בהתחשב שהמקל שלי עלה יותר מ450 פאונד)

למעלה