רציתי לבדוק

hanhan003

New member
רציתי לבדוק

חזרתי לפורום. המחשב שלי היה מושבת בזמן האחרון. אני מודה שהתעגעתי לפורום. לענין רציתי לבדוק עם החברים המבוגרים של הפורום נושא מסוים. מסתבר לי לאחרונה שאנשים שהיו אמורים להיות קרובים אליך מייחסים לך כל מיני דברים שלא היו ולא נבראו. הדבר נובע אולי מתוך מתוך ניצול של החולשה שלנו או מאי הבנה. רציתי לבדוק אם למישהו קרה דבר כזה.

shuky63

New member
אני שמח שחזרת.לא כל כך ברורה לי

השאלה .האם אתה יכול לפרט עוד קצת בלי לחשוף נושאים אישיים?

hanhan003

New member
שיחות טלפוניות

יש מקרים שאנשים מקבלים שיחות מסוטים. אני לא קיבלתי שיחות כאלה אולם אני משער שדיבור של סוטה הוא מגומגם ובלתי ברור. אם אתה היחיד בסביבה שמוכר כמגמגם מיד אתה החשוד העיקרי ולך אחר כך תוכיח שאין לך אחות.או מקרה שאני מצלצל לחבר הביתה והבן הקטן עונה והדיבור שלך לא מספיק ברור. אני לא יודע בדיוק איך הילד מגיב לעניין אולם אחר כך מתגלים אי הבנות עם ההורים.

shuky63

New member
אני יכול לזכור פעם פעמים בחיי שאיזו

אישה נבהלה ממני בטלפון כשהתחלתי לגמגם בהתחלת השיחה ולא הצלחתי להסביר מי אני וצעקה לי קצת בפניקה :מה אתה רוצה?.למזלי זה לא היה עם קרובת משפחה כי אז זה היה יכול להיות באמת לא נעים.קח את זה בקלות.אנחנו לא יכולים לקחת אחריות על הפרנויות של כל האנשים בעולם.

אילנית31

New member
היי חנן,

כשהייתי ילדה, אחד החברים של אבא שלי התקשר ואמרתי לו בטלפון שאבא שלי לא נמצא בבית אז החבר אמר :"את משקרת!" עניתי "לא, אני לא משקרת", ואז הוא אמר: "את משקרת, הנה עובדה את מגמגמת".....זה היה מאוד מאוד לא נעים. זהו, זו הפעם היחידה שזכורה לי ככה טוב...

shoshyyy

New member
נראה לי

שהבן אדם שאמר לך : "את משקרת" דביל! מי אומר דבר כזה לילדה ומפחיד אותה .... ??? שיהיה בריא.

stkachov

New member
מזכיר לי

את הפרסומת הזו לבורקסים של מעדנות... בחור: חחח...חחחח....חחחח בחורה: "סוטה !" בחור: חחח...חחח... חם !

R O N Y1

New member
ניראה לי שהוא מיתכוון ל..

כמו שמאשימים אותנו באיזה מיקרה שלא ביצענו אבל אנחנו לא מסוגלים להסביר את עצמנו אנחנו מחלפים מילים מיסתבחים, מדברים ללא הגיון בסדר מילים ועוד בגימגום ככה שאנחנו בטוח אשמים.... אוווו לי זכור הרבה מיקרים דומים שהייתי חף מיפשע אבל כולם היו בטוחים שאני אשם וגם נענשתי קשות סתם רוני

shoshyyy

New member
אתה יכול להבהיר את מה שרשמת

כי לא הבנתי למה התכוונת בכלל.

למעלה