רציתי לאמר סליחה!!!!

luka on1

New member
רציתי לאמר סליחה!!!!

סליחה לכל הבנות שפגעתי ולא היתכוונתי, זה לא האופי שלי ולא הכוונה כנראה שדבריי פורשו בצורה מוטעת. סליחה שאולי כתבתי בחוסר רגישות כי לא לזה חתרתי, הרי סך הכל נתת הצעת ייעול מה כן לעשות ואתן היתמקדתן במה יש, חבל!!!

סליחה?..

דברייך לא פורשו בצורה מוטעת!! ואת לא אולי כתבת בחוסר רגישות!! אלא בחוסר רגישות מלא!!! הצעות הייעול שלך צריכות להיות מופנות במסר פרטי למנהלת או להנהלת הפורומים!! זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה - אני מאמינה שגם לא האחרונה וספק אם הבנת שזאת לא הדרך!!! ולא - הפעם זה לא מה שיעזור - הסליחה הריקה מתוכן שלך!! עם כל הכבוד.. תתבגרי!!! ערב טוב!

luka on1

New member
הסליחה לא מופנת אליך, אז תרדי מהעץ

הוא גבוהה מדיי בשבילך...

luka on1

New member
ואם יש לך משהו אישי לאמר לי יש מסרים אישיים

בשביל זה.

פאמקי

New member
לוקה...

ביקשת סליחה כל כך יפה, הצלחת לראות את המקומות בהם את טועה, ולכתוב הודעה על אף הקושי. למה להרוס? לא על זה דיברת לפני רגע? לא בגלל שפה וגישה כזו התנצלת? ציפית שהבעת הסליחה שלך תעבור ללא כל תגובה? את לא חייבת לענות. רק חשבי על זה.

luka :)

רק רציתי להפנות את תשומת לבך לכך שיש בנות שכותבות דברים על כמה שטוב להן.. על אהבה שיש להן.. געגוע.. תובנה.. או כל דבר אחר.. אז נכון שזו כתיבה עמוקה, ולא של צחוקים.. דברים מהלב.. אבל לא דברים רעים... אז גם את זה צריך לזכור ולדעת לשים לב.. וחוץ מזה, לרוב, אנשים רוצים לשתף כשקשה להם.. כשטוב אז טוב.. טבעם של אנשים סופ"ש נפלא לך..

למעלה