רציתי גם להגיד

חוכמית

New member
רציתי גם להגיד

שאני מתגעגעת. איפה אתם? יש כאן משהו נוסף חוץ ממני וסיון? דויד, מה שלומך? קיפודות - שתיכן בתרדמה כרגע? מיכלי!!!! בן בן!!!!! גילגיל!!!!! אורלי´לה!!!!! וכולם!!!!!!! אוהבת.

אורלי_ל

New member
היי אני פה במוד האזנה! ../images/Emo25.gif

אני פה איתכם תגידי לי מה שלום זושקה? היא כבר מרגישה יותר טוב?
מה שמזכיר לי את הבדיחה: כל השנים היא היתה חולה והוא מת בסוף... סתם. נורא משעמם לי אז אני מדברת שטויות.

אורלי_ל

New member
בסדר מתוקה. סופסוף מישהו מתייחס אלי

לא, אל תפריעו לעצמכם, אני אמות לי פה בשקט בצד... סיווי קראתי את סיפורך. את תהיי בסדר גמור!!!

סיון b

New member
אורלי מתוקה,

רק עכשיו ראיתי את מנה שכתבת.... באמת מקווה שאני אהיה בסדר. ולא - אל תמותי לנו. את מוזמנת להשתתף ולהתערב לנו בשיחה.... תהיי בקשר, סיון

אורלי_ל

New member
בטח שתהיי בסדר

מקסימום אם לא, את מוזמנת לגווע ביחד איתי, בפינה...
אוהבת
אורלי

סיון b

New member
אורלינקה,

מה קרה, מתוקה? את עצובה ובדיכאון??? הפרצופים הבוכים לא מתאימים לך, ואני רוצה שתהיי שמחה, אז..... יאללה, חייכי, ועכשיו תורי להגיד שאני פה בשבילך! ואם הפרצופים זה סתם, אז שמחה שהכל בסדר. בכל אופן תכתבי לי... לא כדאי שנגווע יחד...... סיון

אורלי_ל

New member
חומד אל תדאגי ../images/Emo24.gif

סיווי, אני סתם תופסת טרמפ על הקיטורים הפולניים... לא משהו רציני. המצב אל מזהיר אבל יהיה בסדר. לא בא לי לדבר על זה. ואת תהיי בסדר חמודה. תני לעצמך קצת זמן, עשית צעד משמעותי וניתקת את הקשר עם האקס. אז... זהו. אוהבת אותך חמודה

סיון b

New member
בנצ´וק,

אתה כאןולא אמרת כלום??? ד"א - אני עוד מחכה להודעה שלך..... אני משתגעת מחוסר הידיעה! אז בזמנך הפנוי... סיון

~דויד~

New member
חוכמית!!!!!!!

אני מתאושש ממחלה קשה שפקדה אותי... שלומי מצוין אוהב אותך דויד

למעלה