רציתי את דעתכם...

bmjackson

New member
רציתי את דעתכם...

לגביי cdj 100 ומיקסר ברינגר 1000 בנוסף רציתי לדעת איפה אני יכול להתאים קייס לפלטה.. בתודה
 

djgabi

New member
תשובה

שני המכשירים שציינת כאן מצויינים יחד ולחוד. קייסים,פלטות: ג.מ מארזים,או טילטול.
 
אל תתקרב לטילטול קייסים אם כבר מוטי בוקס.

כל המוצרים שקניתי מטילטול מתפרקים וקניתי דברים יקרים כמו עמדות לאדים בעשרות אלפי שקלים קייסים לפלטות ולמזוודות דיסקים הכל מתפרק אחרי כמה חודשים החומרים שהוא עובד זולים מאוד.ג.מ הכי טובים אבל יקרים ושווים כל שקל ואם לא יש את מוטי בוקס שיש לו אחלה עבודה.
 
טילטול על הפנים מיקצועית ואני מבין הרבה יותר.

לא יודע מה קניתם שם בטח איזה קייס לפלטה ועוד איזה מזוודת דיסקים ב 200 שקל.אבל אני יכול להגיד לכם ובלי להיתנשא הכסף שאני שפכתי על קייסים הרבה תקליטנים יצטרכו עוד לעבוד שנים ארוכות בשביל זה כולל שני הח'ברה מהצוות של טילטול.אם טילטול זה רמה בשבילכם אז אין לי מה להתווכח איתכם בכלל.אצל טילטול שפכתי בפעם אחת 55 אלף שקל לפני 4 שנים הקייסים האלה כבר ממזמן אמרתי עליהם קדיש כולל העמדה שעשיתי אצלו.הכל מחומרים זולים סינים בחצי שקל הכל מתפרק שם.מי שמבין יודע שמספר 1 אלו ג.מ אומנם יקר הרבה יותר מטילטול כי אין מה לעשות על רמה משלמים למדתי את זה על בשרי בג.מ עובדים עם ריתוך ולא כמו בטילטול עם פרפרים עלובים.כמו כן רמת יחסי האנוש שם עלובה ביותר.התקשרתי לברר לגבי משהו בשביל חבר אשתו הערסית ענתה לי וצעקה לי בתוך האוזן לא עכשיו אני עמוסה כאן פשוט מבחיל.נראה אותך חוזר אליו לתיקון אחרי פחות משנה הוא לא יראה אותך ממטר ירצה כסף ויאשים אותך שאתה לא שומר על הציוד.
 

djgabi

New member
טוב כל אחד והניסיון שלו

רק תחליף כינוי שיהיה הרבה יותר נעים.
 

dj mango

New member
בלי לפגוע..

באוצר המילים שלי יש רק מילה אחת שמתאימה למעשייה שרשמת. חרטה!
 
הכל אמיתי אין כל כוונה לפגוע לבן אדם.

בפרנסה.פשוט כל מי שבאמת מבין יגיד לכם שאין על האיכות של ג.מ.ואכן כן יש לי קייסים אולי במאה אלף שקל.ג.מ אלה המקוריים שהתחילו ועדיין עושים את העבודה הכי טובה שיש כך גם יעידו שמעון מטילטול ומוטי בוקס.
 
למעלה